Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1414
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ještě jsou, komplet za 550. Ten v pravo je/bude luxusní.
dole je Rumpsteak libovejsi, holčička to ráda víc well done, tak nepotřebuje tak vysoke šťavnaté.
dole je Rumpsteak libovejsi, holčička to ráda víc well done, tak nepotřebuje tak vysoke šťavnaté.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ja přešel z lidl steaků na tzv chlapskou porci rostence co mají v bille.
Kilo stareneho masa za 190kc s tukovým krytím pecka.
Z toho 4 až 5 steaků. Krásné vysoké
Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Kilo stareneho masa za 190kc s tukovým krytím pecka.
Z toho 4 až 5 steaků. Krásné vysoké
Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Naposledy upravil(a) ybrcek dne stř lis 25, 2020 7:55 pm, celkem upraveno 1 x.
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1414
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Za 190 nechápu, to je levnější než čerstvé, to je super kšeft!!!
Díky za tip.
Díky za tip.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A ještě to platím stravenkou
Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1414
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
hezky se na to kouká, po 40ce už je potřeba hlídat pravidelný přísun kolagenů.
My to vždycky odflaknem a je z toho jen sulc, kůže a packy mám v mrazáku a teď už bude fajn teplota, že to krásně ztuhne na zápraží nebo na zemi v chalupě.(kolagenovy víkend ovarek a sulc, když zbyde maso tak jev tom maso, jinak jen zelenina aspik na kyselo)
My to vždycky odflaknem a je z toho jen sulc, kůže a packy mám v mrazáku a teď už bude fajn teplota, že to krásně ztuhne na zápraží nebo na zemi v chalupě.(kolagenovy víkend ovarek a sulc, když zbyde maso tak jev tom maso, jinak jen zelenina aspik na kyselo)
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
SWRT: Moc pěkné - hned bysem si dal...
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
mam ho ... neco pres 800g byl skoro nejhezci ... jeste jeden byl krasnejsi .. ale kilovy uz mi prisel fakt mocGoba píše:Dnes Lidl sleva 350 za kilo, tenhle mazlík má 0,746g a teď ho hlavně nezkurvit!
v nedeli budu zkouset ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ogaři, já už se také připravuju. Goba: díky za návod, zkusím aplikovat na tu hovězinu. V misce mám lososa na sušení a v Pleskačce vzorek ohnivé vody z hrušek původem z Šímových latifudií. Susede, děkuju.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1414
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No doufám že se ti zadari. Já si dneska odskočil z práce na O a šluknul ten poslední, provedl jsem takovou rychlovku ale povedlo se, když je maso dobré, tak se povede. Abych nečekal než se aklimatizuje z Lednice, tak jsem ho prdnul do mikrovlnky na rozmrazování a za pár minutek byl vlažnější a hned s ním na pánev, za těch 10 minut už je trouba předehřátá a hotovo.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No však na oplátku, na oplátku tedy jako, že ti mám co vracet však si ti vzorky pěkně cirkulujem mezi námiŠaman píše:Ogaři, já už se také připravuju. Goba: díky za návod, zkusím aplikovat na tu hovězinu. V misce mám lososa na sušení a v Pleskačce vzorek ohnivé vody z hrušek původem z Šímových latifudií. Susede, děkuju.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tlačenka vypadá báječně i ty masa - tuk = chuť
Můj táta říká, že je třeba promastit střevo a něco na tom je
Celý život trpí na lehkou nadváhu - je mu 79 let - a prý už to řešit nebude
Můj táta říká, že je třeba promastit střevo a něco na tom je
Celý život trpí na lehkou nadváhu - je mu 79 let - a prý už to řešit nebude
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Suzuki Swift 2015 mama car
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Experiment s lososem. Sušení. Do toho radši nevrtam, rozpadá se
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- grftz
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 733
- Registrován: čtv říj 24, 2019 5:51 pm
- Jméno a příjmení: Karel
- Bydliště: na dohled Pálavy
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kohoutí zabijačka
-
- Uživatel fóra
- Příspěvky: 124
- Registrován: pon bře 29, 2010 6:14 pm
- Jméno a příjmení: Milos Martincek
- Bydliště: Zilina
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tiež som zazimoval kosačky po sezóne