Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1415
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Ještě jsou, komplet za 550. Ten v pravo je/bude luxusní.
dole je Rumpsteak libovejsi, holčička to ráda víc well done, tak nepotřebuje tak vysoke šťavnaté.
Přílohy
IMG_20201125_165253.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Ja přešel z lidl steaků na tzv chlapskou porci rostence co mají v bille.
Kilo stareneho masa za 190kc s tukovým krytím pecka.
Z toho 4 až 5 steaků. Krásné vysoké

ObrázekObrázek

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Naposledy upravil(a) ybrcek dne stř lis 25, 2020 7:55 pm, celkem upraveno 1 x.
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1415
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Za 190 nechápu, to je levnější než čerstvé, to je super kšeft!!!
Díky za tip.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

A ještě to platím stravenkou

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 595
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od SWRT »

Tlacenka se povedla
Přílohy
received_782613835625519.jpeg
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1415
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

hezky se na to kouká, po 40ce už je potřeba hlídat pravidelný přísun kolagenů.
My to vždycky odflaknem a je z toho jen sulc, kůže a packy mám v mrazáku a teď už bude fajn teplota, že to krásně ztuhne na zápraží nebo na zemi v chalupě.(kolagenovy víkend ovarek a sulc, když zbyde maso tak jev tom maso, jinak jen zelenina aspik na kyselo)
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3083
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

SWRT: Moc pěkné - hned bysem si dal... ,,,,| (*_^) |,,,,
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

Goba píše:Dnes Lidl sleva 350 za kilo, tenhle mazlík má 0,746g a teď ho hlavně nezkurvit!
mam ho ... neco pres 800g :) byl skoro nejhezci ... jeste jeden byl krasnejsi .. ale kilovy uz mi prisel fakt moc :-D
v nedeli budu zkouset ... :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3083
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Ogaři, já už se také připravuju. Goba: díky za návod, zkusím aplikovat na tu hovězinu. V misce mám lososa na sušení a v Pleskačce vzorek ohnivé vody z hrušek původem z Šímových latifudií. Susede, děkuju.
Přílohy
IMG_20201127_200652.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1415
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

No doufám že se ti zadari. Já si dneska odskočil z práce na O a šluknul ten poslední, provedl jsem takovou rychlovku ale povedlo se, když je maso dobré, tak se povede. Abych nečekal než se aklimatizuje z Lednice, tak jsem ho prdnul do mikrovlnky na rozmrazování a za pár minutek byl vlažnější a hned s ním na pánev, za těch 10 minut už je trouba předehřátá a hotovo.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24305
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Šaman píše:Ogaři, já už se také připravuju. Goba: díky za návod, zkusím aplikovat na tu hovězinu. V misce mám lososa na sušení a v Pleskačce vzorek ohnivé vody z hrušek původem z Šímových latifudií. Susede, děkuju.
No však na oplátku, na oplátku =) tedy jako, že ti mám co vracet ;-D však si ti vzorky pěkně cirkulujem mezi námi =)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
RudaK
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 755
Registrován: úte zář 03, 2019 6:34 am
Bydliště: Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od RudaK »

Tlačenka vypadá báječně ,,,,| (*_^) |,,,, i ty masa - tuk = chuť :-|
Můj táta říká, že je třeba promastit střevo a něco na tom je :-D
Celý život trpí na lehkou nadváhu - je mu 79 let - a prý už to řešit nebude :-DDD
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3083
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Experiment s lososem. Sušení. Do toho radši nevrtam, rozpadá se :-)
Přílohy
IMG_20201128_105016.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
grftz
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 733
Registrován: čtv říj 24, 2019 5:51 pm
Jméno a příjmení: Karel
Bydliště: na dohled Pálavy

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od grftz »

Kohoutí zabijačka =)
Přílohy
IMG_20201128_113800.jpg
Legacy wagon MY08 2.0R 121 kW vlákno
kolik to žralo na plyn a kolik na benzin
M.M
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Příspěvky: 124
Registrován: pon bře 29, 2010 6:14 pm
Jméno a příjmení: Milos Martincek
Bydliště: Zilina

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od M.M »

Tiež som zazimoval kosačky po sezóne
:-D
Přílohy
IMG_20201119_160600.jpg
IMG_20201007_152425.jpg
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“