Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Obojí jak říkáš Tapane fajn, k pívu určitě, mě je osobně jedno jestli je to velká nebo malá šufan gastronomie, hlavní je jak to chutná :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19067
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

preeeeeeeesne Simo .. vyssi nizsi gastronomie je vetsinou jedno ..
ja vylozene muzu jednoducha rychla "jidla" .. tyhle mnamky jsou megaluxus :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3078
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

A já si dám též, na co mám chuť. Vysmažený víkend pokračuje. Dostal jsem chuť na smažák, tak jsem do něj ještě něco schoval :-) pro zpestření. Povedlo se, nevytekl...:-)
Přílohy
IMG_20201107_093239.jpg
IMG_20201107_093338.jpg
IMG_20201107_112152.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Avis
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 259
Registrován: stř čer 05, 2019 8:49 am
Jméno a příjmení: Iva Svobodová
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Avis »

Dnešní oběd - vařil táta. Vaří dobře a rád. Bylo to luxusní.... . Vepřová pečeně s cibulkou, švestkami, jablky a Hokaido, pečené brambory s jablky.
Přílohy
20201107_132847.jpg
20201107_132827.jpg
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1414
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Že bylo holčičce 17 tak jsme jí koupili pytlík krevet od místního rybododavatele, původem anglan a tahá to někde z Dánska každý týden, takže cerstve nemrazene, po přepočtu to je asi 10 korun za vyloupanou krevetu, a ani se moc nevypoti na pánvi, drzej tvar i objem. No tak jen máslo česnek krevety sůl... Křehké šťavnaté dobré
Přílohy
IMG_20201107_164411.jpg
IMG_20201107_165231.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1414
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

No a něco pro mě na večer, já rád tyhle rauty s větším výběrem,.
Hřbet z jednoho poradneho králíka, jatýrka ze 2x pořádných králíků, krůtí stehno bez kosti napříč krájené - to je z Makra velkoproducent a staly dodavatel krůty Zelenka, vždy dobré bez zápachu a v pohodě.
Udělám si dopredu chutě proplachem trubek nějakou standartní desítkou, samozřejmě v množném čísle, takže 2 hodinky proplach, než se to dopeče, pak se na to vrhnu!
Přílohy
IMG_20201107_170041.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3078
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Goba: normálně Tě neznám osobně, ale začínáš mne "vytáčet" - takové dobroty!!! Hned bych Ti (holčičce) ty mořské potfory zrekvíroval...naštěstí jsem si nedávno dal (yes! hodně česneku a troška vína, pokud je....) Když jsem byl kdysi dávno v Řecku, šel jsem primárně po mořských a po místních pochutinách....
Mycáka moc nemusím, ale ta krůta, to by šlo.....hmmmm
No já už teď jen "proplachuju" mám tu od Valáška jeho IPAu - a ta mi jede...
Avis: Luxus!
Já mám toto vlákno asi moc rád. Pište, foťte.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1414
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Krůtí hnáta je takovej tichej favorit, cenově asi 145 bez kosti, dělám z toho rád vrabce nebo přidávám do sekané, je to šťavnaté mekkci a lehké maso, po letech vepřového je to rozumná a chutná alternativa i pro rejpaly co neradi zvěřinu. A není to papír jako kuře.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14833
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

A jde se dělat dort! Co to bude, až to bude?
Přílohy
IMG_20201107_223114.jpg
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20601
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

Totem?
Přílohy
116138454_o.jpg
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14833
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

Samá voda...
Přílohy
IMG_20201107_224441.jpg
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
quickly
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 16137
Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
Bydliště: Hradubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od quickly »

Formule
quickly

Outback BS 2.5 MY19 Obrázek Outback BR 3.6R MY10 Obrázek

Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14833
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

Přihořívá :-)
Přílohy
IMG_20201107_231358.jpg
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
quickly
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 16137
Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
Bydliště: Hradubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od quickly »

Nějaké GT ?
quickly

Outback BS 2.5 MY19 Obrázek Outback BR 3.6R MY10 Obrázek

Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
newli
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2390
Registrován: stř kvě 25, 2011 11:36 pm

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od newli »

Batmobil?
Prodáno: BMW 340i xDrive Touring, ZF automat, LCI (7/2015)
Největší ostuda značky subaru: Subaru Legacy 2.0D, MT, MY08-09 ... první motor umřel v 64.000 km, druhý po 3.000 km a třetí vykázal znaky smrtelnosti po 35.000 km
Prodáno: Saab 9-3 2.8T Turbo X SportCombi (2008)
Prodáno: Subaru Impreza STI, Type R, MY98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“