Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18906
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

svaci!?? to musim ukazat zene, co chci na svacinky :)))

Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1402
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Řetězová reakce, ale holčičce (za 2 dny 17) to moc nejde, ta je lepší na pudry a instagramy
Trošku to vokouřila...
Přílohy
1604516399196-24352949.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
grftz
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 728
Registrován: čtv říj 24, 2019 5:51 pm
Jméno a příjmení: Karel
Bydliště: na dohled Pálavy

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od grftz »

Pěkně vokouřený, a taky by to chtělo krátké školení o správných nožích :-D
Na druhou stranu, snaha se cení... :-|
Legacy wagon MY08 2.0R 121 kW vlákno
kolik to žralo na plyn a kolik na benzin
Uživatelský avatar
quickly
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 16117
Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
Bydliště: Hradubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od quickly »

Tak dneska Kuba udělal zeleninové karbanátky (brokolice, celer, mrkev), brambor a zelný salát
Přílohy
16045821540833727086932817773889.jpg
quickly

Outback BS 2.5 MY19 Obrázek Outback BR 3.6R MY10 Obrázek

Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1402
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Už pečeme, přední noha jehněčí na 2 kusy, mrkev, petržel, česnek, cibule, bobek, nové, jalovec, pepř, rozmarýn, máslo a Merlot. To by mohlo být jedlé a celé moje, zvěřinu mi doma nikdo moc neujida. Takže zítra nemusím k žádnému CoviFastFoodu pro krabičku.
Přílohy
IMG_20201105_165906.jpg
Naposledy upravil(a) Goba dne čtv lis 05, 2020 8:44 pm, celkem upraveno 1 x.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

quickly píše:Tak dneska Kuba udělal zeleninové karbanátky (brokolice, celer, mrkev), brambor a zelný salát
Ty děláme taky, mám to moc rád. Opět bych si dal :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1402
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Hotové - nebe v hubě, koleno už je v pánu, tedy ve mě.
Ramínko/lopatku polknu zítra.
Přílohy
IMG_20201105_200120.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Hmmm, nesééér Goba :-D ;)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18906
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

este, ze jsem to nevidel vecer ... :)
škoda superb
ex WRX 2008
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1402
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Že bys taky hned vyrazil na lov někam do chlívku nebo do mrazáku?
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3040
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Hej, jako, chlapi. Takové dobroty. Potřebovali jsme ještě zmoštovat pár beden jablek. Nebyl čas ztrácet čas. Tak aspoň pořádně tučná rychlovka na bázi listového těsta + co doom dal...
Před a Po
Přílohy
IMG_20201106_163519.jpg
IMG_20201106_165449.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1402
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Krásné pizza tousty, dobra inspirace, taky mám jedno listový v lednici, zamotam do něj sýr a šunku s kečupem, budou jednohubky k televizi.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18906
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

kdybych se dnes nechystal na bramborovy knedlik ala chlupate knedle se spekem a kyskou ... tak to listove zamotam tez ... luxus !!!

Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1402
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Pamatujte, chybama se člověk učí... Byl jsem zbytečně rychlej, takže výsledek rychlý za to rustikální, no huba si to přebere
To je fakt jen polhodinka i s přípravou.
Přílohy
IMG_20201106_203422.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14703
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

No není to žádná vyšší gastronomie :-) Ale myslím, že na zob k pivku přijde dost vhod :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“