Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2870
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od .dundee. »

spm píše:Napred chudaka Pavla vystipete z vlakna o koronaviru a ted mu zhnusite i tohle vlakno. Stydte se
Ale to vůbec ne. Taky jsem studoval, jezdil po čundrech a v devadesátkách s prázdnou kapsou po světě. A to že kečup, nebo ďábelská omáčka udělá i z instatní bramborové kaše jídlo hodné vynikající restaurace nepopírám, pokud to ovšem konzumuješ dva týdny pěšího pochodu a dva tisíce výškových metrů od civilizace.
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2870
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od .dundee. »

Ale zpět do Dundeeho školní jídelny.
Dnes losos filet na másle, špikovaný citronem, doplněný snítkou kopru a tenkými plátky česneku. 30 minut na 180° v troubě. Podávaný s vařeným bramborem a párovaný s vynikajícím minerálním Muscadetem z Loiry. Rychlé, jednoduché :-)

Obrázek

Obrázek
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Uživatelský avatar
Traveller
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11873
Registrován: pát kvě 30, 2014 8:04 am
Jméno a příjmení: Jirka
Bydliště: Česká Třebová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Traveller »

Člověče, ten tvůj chlapeček nějak vyrostl od doby, kdy jsem ho viděl naposledy. ;-D
WRX STI MY2016
Ex: Subaru Forester SJ 2.0i, stříbrný s fofr-klackem.
Avis
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 259
Registrován: stř čer 05, 2019 8:49 am
Jméno a příjmení: Iva Svobodová
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Avis »

Skvělé, jen tak dál...
To jsou báječné inspirace, Fofrcarbonara, jak to tu někdo trefně nazval, jsem zkopírovala hned následující den. Já mám kromě školní jídelny ještě i tu závodní :-D.
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14703
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

Ty jo, ti si žerou :-) Dobře, Pavle!
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2870
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od .dundee. »

Dundeeho školní jídelna uvádí oblíbené dětské jídlo, ale trochu jinak:
Kuřecí kousky přes noc naložené v olivovém oleji a koření, osmahnout na cibulce, přidat stroužek česneku a dvě piksly krájených rajčat, tymián a rozmarýn ze zahrádky, povařit, redukovat. A k tomu špagety. Úsměv strávníků zaručen :-). Pro dospělé párováno s toskánským chianti 2017.

Obrázek
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Uživatelský avatar
masha
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 1583
Registrován: pát dub 27, 2018 9:26 am
Jméno a příjmení: Václav Mašek

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od masha »

.dundee. píše:Dundeeho školní jídelna uvádí oblíbené dětské jídlo, ale trochu jinak:
Kuřecí kousky přes noc naložené v olivovém oleji a koření, osmahnout na cibulce, přidat stroužek česneku a dvě piksly krájených rajčat, tymián a rozmarýn ze zahrádky, povařit, redukovat. A k tomu špagety. Úsměv strávníků zaručen . Pro dospělé párováno s toskánským chianti 2017.

//uploads.tapatalk-cdn.com/202010 ... f88f9e.jpg
Pecka :-) miluju špagety a tohle vyzkouším ObrázekObrázek


Sent from my iPhone using Tapatalk
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

14 dní mám holčičku doma, nechce za maminkou (nevaří) už mi dochazej nápady
tak jsem ji dnes odbyl vysokym roštěncem z Poličky, no Argentina je o dost jina a lepší teda
koupil jsem teploměrky a o dost líp se trefuje propečenost
Přílohy
122191476_680734399510634_501353502327365249_n.jpg
122309230_3615842345306697_1178539592059633486_n.jpg
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

.dundee. píše:Ale zpět do Dundeeho školní jídelny.
Dnes losos filet na másle, špikovaný citronem, doplněný snítkou kopru a tenkými plátky česneku. 30 minut na 180° v troubě. Podávaný s vařeným bramborem a párovaný s vynikajícím minerálním Muscadetem z Loiry. Rychlé, jednoduché

//uploads.tapatalk-cdn.com/202010 ... 4e97c3.jpg

//uploads.tapatalk-cdn.com/202010 ... db23bd.jpg
30minut , není to zbytečně moc?
Většinou po 20ti už je rybka ok
pokud teda to není vysoky jak tatry to maso
ale jinak parada ,,,,| (*_^) |,,,,
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1402
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Já nevím kdo to zase bude žrát, doma mi skoro nesnedi nic co neprošlo mrazákem, jedno dostane zítra kámoš, tak na mě zbývá 11kg čerstvého bio jen se pase na trávě prasátko Kune-Kune, proto pomalu roste, ale má být velmi dobre do huby. Asi začnu zebirka a bucky v troubě.
Oprava - první jde krkovička, kotlety a líčka
Přílohy
DSC_1363.JPG
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 48967
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

To vypadá, jako když máš v tom pekáči Francouzský buldočky
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
RadekN
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2412
Registrován: stř úno 22, 2017 9:05 am
Jméno a příjmení: Radek Novák
Bydliště: Krupka u Teplic

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od RadekN »

VDC píše:To vypadá, jako když máš v tom pekáči Francouzský buldočky
:-DDD a soused vylepuje plakáty po lampách.
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 48967
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3040
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Po tom moštování vyhládlo. Není čas ztrácet čas. Kdyby to viděla moje výživová poradkyňě ..... ale já to mám prostě rád :-)
Přílohy
IMG_20201023_165542.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Ta tomu houby rozumí :-D pohybu ji měl dost ;)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“