Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20598
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

sima píše: Míra nechci mudrovat, blbě mudrovat, ale stačí gril za pár stovek, tak okolo dvojky max, ověřeno, jestli ti teda nezáleží na pocitech, což věřím, že ne. Nej zůstává stále to samé- co na něj naložíš a jak to předtím naložíš, jestli " s láskou"
Zkus pogrilovat v tomhle a zmeníš názor :-)
Přílohy
stand_alone_ii_b_bef2752c0b6863b4.jpg
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Když jsi se v něm shlédl není co řešit =)
Já mám tento, možná má menší plochu, nevím, to neřeším, bo za 20 minut je uděláno stejků habakuk pro ix lidí, nevím jestli toto řešíš i ty.
Jinak misku teda má, jen jsem ji někde zašantročil, bo pro mě nemá nějak význam, ale má samozřejmě odtok tuku, no tak tam vrazím malý talířek, cokoliv, to mě přijde teda jako totální nesmysl tohle řešit.
Povrch je jak to jen říct? Zcela dostatečný, nepřilnavý. Připálit- přepálit můžeš vždy na jakémkoliv povrchu a cokoliv, samozřejmě jsou shity, to jo, já jsem spokojen, jde to navíc z vyjímatelných plotýnek krásně umýt.
Funguje to jak má, nevím co víc říct, chtít.
https://grily.heureka.cz/concept-ge2010 ... e/#section
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

námořník píše:
Zkus pogrilovat v tomhle a zmeníš názor
Ten tvůj znám, dával jsi to sem, líbí se mě, ale pozor, řeč je o elektru, to ostatně vidíš sám.
Jináč uhlák mám taky, za pár stovek, zlenivěl jsem, je třeba taky něco dělat na baráku, na chalupě, tak naložím maso jen den dopředu a pak ho hodím na gril, za pár minut hotovo, navíc kolečko nastavím na pár minut a jdu od toho. Ano uhlí je uhlí, začouzené, pocit je jiný, no momentálně jsem uhlo gril "odklonil" =)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
milosv
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 1034
Registrován: pon kvě 04, 2015 11:03 pm
Jméno a příjmení: Miloslav Všetička
Bydliště: Syrovice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od milosv »

Mám 15 let starý litiňák, ale maso, buřtík nebo sýr nasmraděný kouřem je prostě top.
Zdravý to určitě není, ale ta vůně a chuť.. >B-)
Forester SJ 2.0i Comfort CVT ES 2018
Forester SH 2,0 XS Comfort LPG 2009
ex Forester SG 2,0 X Trend LPG 2003
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Dnes po dlouhé době klasický český šnicl! :-) a k tomu letní br. salát, brambory vařené ve šlupce, cibule červená a klasická, okurky salátové, vinný ocet...to miluju, prvně jsem jedl něco podobného kdysi dáááávno v itálii a nemohl jsem se dožrat, stejně to dopadlo dneska :-) pak dezert, vychlazený, ovocný, žena mě udělal ohromnou radost, jen jsem pak ještě večer musel na žebř, vydržel to.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 595
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od SWRT »

Dneska steak a pecena brambora
Přílohy
20200823_182728_copy_2064x1161.jpg
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Tak na zase jen ten bůček
Takže bez fotek. To je tu bylo

našmrdlaný v noutu 9
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6338
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Salat kalamari
Obrázek
Oslic na zaru
Obrázek


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6338
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Opet to neni muj vytvor:
Obrázek
Octopus salat

Obrázek
Octopus na grilu
Nikdy bych nerekl, ze chobotnice bude tak dobra


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14819
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

Chobotnice z grilu umí být MOC dobrá. A tahle vypadá, že by mohla být luxusní!
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6338
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Byla luxusni


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
OZP
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4327
Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
Jméno a příjmení: Ondřej
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od OZP »

Chobotnice miluju!
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017
/ OZP SUBARU Youtube
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20598
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

Taky bych si hned dal :-)
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Tak tohle opravdu není moje parketa, já bych se toho netkl, tyhlety všelijaké mořské příšery jsou pro mě spíš noční můra a ne kulinářské porno ;-D moje žena to doslova hltá a miluje, tak hlavně, že tobě chutnalo.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49122
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Jo, tuhle havěť mám taky rád. :-)
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“