Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6347
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dnes lehka studena vecere, zena delala gazpacho, vyborne
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Pěknééé na večeři super, my jedem tak nějak furt v tom bulguru, tak dnes večer taky a v práci jsem ho měl na oběd taky, jde dělat na sto způsobů, tak to nevadí, naopak se nemůž dožrat.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- TheRock
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 445
- Registrován: pon kvě 13, 2019 10:00 pm
- Jméno a příjmení: Martin Lang
- Bydliště: Praha - Žižkoff
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A jak to máte vy? Raději buřta nebo špíz?
Subaru Forester SG MY 2007 2.0 116kW
Škoda Octavia combi L&K MY 2018 2.0 TDI 110 kW
KTM 500 EXC-F 2018
Škoda Octavia combi L&K MY 2018 2.0 TDI 110 kW
KTM 500 EXC-F 2018
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19160
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
nadherny spiz ...
Odesláno pomocí Tapatalk
Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 595
- Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
- Jméno a příjmení: Daniel Docekal
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Špiz je super!!!
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To mám nápady teda v tom vedru:)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19160
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ty nejlepsi
Odesláno pomocí Tapatalk
Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
J.j a ještě řízky z Krkovice a bram. salát a knedličkova polévka. Nefotil jsem:(
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Špíz teda parádní! Ten já tuze rád a vrťas jede pěkně, všechna čest
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
My zase klasiku, včil v létě nám ty stejky nějak hodně jedou Jen dnes jsem použil jiné koření- western, malovýroba, domácí, neměl jsem z něj moc dobrý pocit, ale chutnaly teda báječně! Škoda, že jsem je nevyfotil jak se zlatavě leskly na grilu na slunci...to byl přímo božský pohled.
K tomu tentokrát vylepšený, kombinační bulguroquinoa salát, vařený v zeleninovém vývaru, přidána zelenina. Má žena má trochu vlastoručně upravený recept-přidává tam zkaramelizovanou červenou cibuli. Nemůžu se dožrati a samozřejmě po takovém jídle se dá normálně fungovat, nemusí člověk hned jen ležet Fotka se moc nezdařila, tentokrát nebyla milostivá, naopak...a na fotce je tmavější kousek, já to takhle rááád.
Výhoda el. grilu jak jistě víte- hodím tam maso, nastavím minuty, zaklapnu a jdu klidně po svém, třeba pro pívo dnes jsem u toho třeba opravil zahradní lávky, pár minut se hodilo na dokončení, opravu závitů.
Sladká tečka- jemňoučký, nadýchaný borůvkový mufin
K tomu tentokrát vylepšený, kombinační bulguroquinoa salát, vařený v zeleninovém vývaru, přidána zelenina. Má žena má trochu vlastoručně upravený recept-přidává tam zkaramelizovanou červenou cibuli. Nemůžu se dožrati a samozřejmě po takovém jídle se dá normálně fungovat, nemusí člověk hned jen ležet Fotka se moc nezdařila, tentokrát nebyla milostivá, naopak...a na fotce je tmavější kousek, já to takhle rááád.
Výhoda el. grilu jak jistě víte- hodím tam maso, nastavím minuty, zaklapnu a jdu klidně po svém, třeba pro pívo dnes jsem u toho třeba opravil zahradní lávky, pár minut se hodilo na dokončení, opravu závitů.
Sladká tečka- jemňoučký, nadýchaný borůvkový mufin
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak to bych si dal teda s chutí:)
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Quinoa je bez chuti a bez zápachu, pokud ji nespaříte, může být hořká. Jako bezlepková dieta dobrý, jinak to žádnej zázrak gatronomie není. Ale mluvím za sebe, ostatní jedou na tom, že to nazývají superpotravina. Ale to třeba meloun taky. Jako přídavek do něčeho s chutí ano, ale fakt uvařit ve vývaru (nejlépe hovězím), jen jako samotnou přílohu nebrat. Je to nijaký, to už cuketa je míń sterilní.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Je to v zásadě jak říkáš...
Jenomže to se takhle dá říct Míro o všem, třeba obyčejnou rýži když povaříš ve vodě a nic jiného s ní neuděláš, minimálně neosolíš a nepřidáš ji k něčemu, nesmícháš tak to vyjde na stejno. Teda vlastně ne, to už ta quinoa má dle mě lepší poživatelnost. Přeci u většiny, či spíš u každé suroviny, jídla je to o přípravě a dochucení.
Superpotravina nesuper, tj mě osobě víš kde ale zajímavé, že ty dnes pojmenované rádoby super potraviny mě strašně chutnají- brokolice, paprika, myslím že správně je červená, i ten burgur a quinoa, negooglím jestli to tak je, jen jsem něco taky náhodně už kdysi četl.
Burgur je pro mě číslo jedna, pak až Quinoa...a nej je právě ten mix obojího naráz. Dělá to Díťa už nějakou dobu, aby si někdo nemyslel, že to sem dávám, že jsme objevili svět, ale tj vlastně taky jedno, hlavně, že nám chutná
Jenomže to se takhle dá říct Míro o všem, třeba obyčejnou rýži když povaříš ve vodě a nic jiného s ní neuděláš, minimálně neosolíš a nepřidáš ji k něčemu, nesmícháš tak to vyjde na stejno. Teda vlastně ne, to už ta quinoa má dle mě lepší poživatelnost. Přeci u většiny, či spíš u každé suroviny, jídla je to o přípravě a dochucení.
Superpotravina nesuper, tj mě osobě víš kde ale zajímavé, že ty dnes pojmenované rádoby super potraviny mě strašně chutnají- brokolice, paprika, myslím že správně je červená, i ten burgur a quinoa, negooglím jestli to tak je, jen jsem něco taky náhodně už kdysi četl.
Burgur je pro mě číslo jedna, pak až Quinoa...a nej je právě ten mix obojího naráz. Dělá to Díťa už nějakou dobu, aby si někdo nemyslel, že to sem dávám, že jsme objevili svět, ale tj vlastně taky jedno, hlavně, že nám chutná
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Doma to umí kazdej, ale na dovolené už to chce trochu víc plánovat, no když jsem potkal kejtu v akci za polovinu, tedy cca 80 korun našich, nebylo cesty zpět, pro tyhle případy si vždy beru svoji pánev nůž velké plast prkénko
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Máš stejné vybavení jako my na chalupě no to je vlastně taky na dovolené.
Teda nepočítaje kachláče, které včil v létě moc nepoužíváme.
Teda nepočítaje kachláče, které včil v létě moc nepoužíváme.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98