Já teda mam dojem, že když žena řekne "dělej si co chceš", nebo "klidně jdi", je to obvykle past a máš druhou a poslední šanci si to rozmyslet
_________________ Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180kW <vlákno zde> --- místo pro další Subaru v přípravě --- ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Mám možné termíny na tématický sraz na Břidličné k hlasování:
1. - 3.5. 8. - 10.5. 17. - 18.7.
Sama nevím, jak se postavit k tomu květnu, nebudu-li vyšilovat s přípravama na Rumunsko. Ten první víkend by mohl být vcelku nekonfliktní. A příležitost vyzpovídat osobně Marcela
Rozmyslete si to a když to bude vypadat jako že jo, vyrobím extra srazové vlákno.
_________________ Lucka
"Postarej se o svého koně a tvůj kůň se postará o tebe."
Subaru Forester "Sněžný Lišák" SG BiFuel Ex Subaru Legacy GX 2.5 4AT zůstává na dohled American Quarter Horse, all hoof ride off road
Za mě taky asi spíš červenec. Dost času, abych se naučil střílet a nepřišli jste na to, že ty díry na fotkách terčů jsem dělal tužkou.
_________________ V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
_________________ Subaru Levorg GT-S Comfort 2018, 1.6DIT, 125 kW, "7°"CVT, 8,888 l / 100 km EX Škoda Octavia II HB 2006, 2.0 TDI, 103 kW, 6°DSG, 6,2 l / 100 km EX Citroën Saxo 1.5D 3dv. 1997, 43 kW, 5°MT, spotřeba 0,0nic, 1000 km / nádrž
Budeme střílet na kovy, tam tužka nepomůže A cinkání je samo o sobě motivací a odměnou. A kdo to má furt lepit... a pak to stejně opadá. Ale u těch co jsou na 50 m lze tvrdit že 9L na tu vzdálenost není slyšet (u náboje ze slabší navážkou z VARky trefa cíle fakt slyšet nebyla a ten těžký terč dělaný na výživnější střelivo se skoro nehnul... už jsem začala být frustrovaná, že nic netrefím )
_________________ Lucka
"Postarej se o svého koně a tvůj kůň se postará o tebe."
Subaru Forester "Sněžný Lišák" SG BiFuel Ex Subaru Legacy GX 2.5 4AT zůstává na dohled American Quarter Horse, all hoof ride off road
Zajímavý rozhovor. Sice se mi to špatně poslouchá a forma taky neni nejlepší (rozhovor v autě? WTF) Ale to o čem mluví mi dává smysl a dost věřím, že to tak prostě je. A nejenom v lovu. Stejně tak to nebude jinak ve zdravotnictví (léčit vs. vyléčit) nebo i s tou dnešní ekologií... kdyby se to efektivně vyřešilo, kde bychom pak vzali peníze na řešení?
_________________ Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180kW <vlákno zde> --- místo pro další Subaru v přípravě --- ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru