Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22698
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jsem bral ty nejvyzrálejší věci, co jim zbyly v lednici, ještě mám rumpsteak Ale výhoda toho pupku je, že jak je to placatý, tak to šlo udělat úplně v pohodě i na soudkovym nekrytym grilu. A s vpichovym teploměrem jsem to sundal i včas. Dosud teda nejlepší pokus, něco tak dobrýho jsem snad ještě nikdy neudělal (ale práci s tim teploměrem budu muset ještě nějak domyslet, ten druhej kus masa, ve kterym ho nemám píchnutý, mi zatím pokaždý ujel o kus jinam, než jsem chtěl )Špejlík píše:Jo.... pupek... dříve se to házelo do sekaný A teď se o to perou všuchni
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20601
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ty karboše uz vypadaj líp . Ale nevim proč tý pěkný paní kazite fotku .
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22698
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dietni pulkilovej burger
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
- nothink
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 862
- Registrován: ned pro 30, 2018 8:34 pm
- Jméno a příjmení: Vojtěch Hvězda
- Bydliště: Ústí nad Labem
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
hezká dieta, ale co ta pepsi, ta dietní není ?!?
SUBARU OUTBACK BE/BH H6 3.0 AT 154kW MY2003
SUBARU OUTBACK BE/BH 2.5i MT 115kW MY2002
ŠKODA OCTAVIA COMBI 2.0FSI AT 110kW MY2007
TOYOTA PROACE (DODÁVKA) 2.0D MT 94kW MY2014
SUBARU OUTBACK BE/BH 2.5i MT 115kW MY2002
ŠKODA OCTAVIA COMBI 2.0FSI AT 110kW MY2007
TOYOTA PROACE (DODÁVKA) 2.0D MT 94kW MY2014
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22698
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ta ne, tou jsem se pak musel zaplacnout, abych nemel hlad
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10646
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kdyby jste si chtěli i něco pitného namíchat, zde troška inspirace [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5j9cNaIPVoc[/youtube]
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24300
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Já si dal po přesunu hmot na chalupu-desky na podlahu-v poledne řízek kuřecí,večer o příjezdu dom další dva s balkánským salátem a to těsně před noční,no a pak jsem ihned nedožrán otevřel konečně plech Salka! prý,že mě bude zle,nebude,to jsem věděl,tělo si řekne,vysál jsem plechaňu během pár minut a spokojeně odešel na noční.Někdy nepotřebuju špeciality,s nastříkaným závojem na talíř,stačí tak málo ke spokojenosti
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Taková večerní rychlá laskominka - se sýrem a neobvyklým kořením od kolegyně - polský párek se slovenským sýrem v českém listovém těstu s exotickým kořením. Zapité německým pivem. A už to není, dala si i žena, která párky moc nemusí - jen fotka zůstala
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Parádní dobrou chuť !
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Můj dnešní oběd v pivovaru. Moc mi to chutnalo. A polévka byla chřestový krém s kousky ryby a to byla teprv lahoda.
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To vypadá moc lahodně a prudce zdravě. Jééé a taky německé "pivo"...
O tom chřestu se všude kolem dokola furt mluví a píše - asi budu muset taky ochutnat. Má cenu kupovat ten supermarketový?
O tom chřestu se všude kolem dokola furt mluví a píše - asi budu muset taky ochutnat. Má cenu kupovat ten supermarketový?
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22698
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hlavne ma cenu kupovat hromadu vuni na wc
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jinde ho nekupuju než v marketuŠaman píše:To vypadá moc lahodně a prudce zdravě. Jééé a taky německé "pivo"...
O tom chřestu se všude kolem dokola furt mluví a píše - asi budu muset taky ochutnat. Má cenu kupovat ten supermarketový?
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Přesně... kup si zelenej, ulámek konce ( ponechat hlavičky ) a zelenej se neloupe. Stačí spařit a pak konečnou úpravu
Odepsáno Macem...