Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1416
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Když se povede větší 2kg bývá prorostlejsi mramorovanej mnamka, když je to obyčejné EU kráva tak namlet na burgery taky dobre, doporučil Pohlreich, odzkoušeno
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22755
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Jdeme konkurovat ybrckovi :-DDD utesovadlo vypito. Houby se v tom vyznam, ale bylo to fakt dobry :-)Obrázek

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

yohn píše:Kopřivová polévka? Nejedl jsem zatím, ale rád bych okusil.
Já jo,díky Šamanovi a byla výtečná!!!Letos chceme zas,snad nám to mistr předvede a uklohní.
Ten gril Tefal jsem měl taky v merku,ale nakonec jsem loni vzal tento:
https://grily.heureka.cz/concept-ge2010/#
Osobně se mě víc líbil desaign a i zkušenosti jiných dobré a...je fajn.
Tak ať ti chutná,hlavně,že je co na něj dát,dá se na tom uklohnit kde co ;)
Edit:Šamane-ji dle mě moc přísný,páč to umíš,to je pak nejhorší :-) příští polívka bude zas jiná ;)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

spm píše:Jdeme konkurovat ybrckovi utesovadlo vypito. Houby se v tom vyznam, ale bylo to fakt dobry //uploads.tapatalk-cdn.com/201904 ... 6ab9d9.jpg

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
No konkurovat je hodně silné slovo,při první pistoli by ybrc sotva chytil slinu :-D Je to širá duše a třebuje více vjemů,otevřít se plně jižnímu slunci... :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Slovenské? Tam bývá dobré vzácnost.
Dobře že chutnalo

nasmrdlany v NOTE 9
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Goba píše:Když se povede větší 2kg bývá prorostlejsi mramorovanej mnamka, když je to obyčejné EU kráva tak namlet na burgery taky dobre, doporučil Pohlreich, odzkoušeno
Ono se dá udělat steak i z českýho. Chce to ale nechat ho uzrát. Samozřejmě chybí tam ten lůj, ale když si udělám t-bony a nechám si je v práci 3 týdny uzrát, tak je to taky fajn ;-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22755
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

ybrcek píše:Slovenské? Tam bývá dobré vzácnost.
Dobře že chutnalo

nasmrdlany v NOTE 9
Slovenský je na tom akorát nějaký ocenění, jinak Znojemsko :-)
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Aha. Znojmo o trochu lepší než SK.


nasmrdlany v NOTE 9
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Tak jsme vytáhli starou dobrou sodovku i s bombičkama :-)
Přílohy
AC8655F5-765D-4948-8251-3712439EB587.jpeg
437B36DA-6D96-4F2E-AE14-31A89069A36F.jpeg
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Když jsou ty světový dny MalbecuObrázekObrázek

nasmrdlany v NOTE 9
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
milosv
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 1039
Registrován: pon kvě 04, 2015 11:03 pm
Jméno a příjmení: Miloslav Všetička
Bydliště: Syrovice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od milosv »

No, slintám...
Forester SJ 2.0i Comfort CVT ES 2018
Forester SH 2,0 XS Comfort LPG 2009
ex Forester SG 2,0 X Trend LPG 2003
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22755
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Jdu delat snidani :-DDDObrázek

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Jo.... pupek... dříve se to házelo do sekaný :-) A teď se o to perou všuchni ;-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Obrázek
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20639
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

Záběry z kremace ?
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“