Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jj
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22764
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Co to sem dáváte za divný jídla? Hromada fotek a žádný maso
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6347
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Grilovana zelenina je mnamka ale koprivovou polívku jsem ještě nejed.
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Susede tak už rostou? Ve středu ještě u nás nic,pravidelně tam raší první mladé kopřivenky a nic.No on je to pak fofr,tu kopřivovou bych chtěl okusit,už druhým rokem mě děláš chutěŠaman píše:Už nastal ten pravý čas na ... D-tox
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6347
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kde to sedíš Jeniku?
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Sedí blízko pěkným panoramatům,to vidím já.Fiškulín jen jestli máš solo vycházku,aby ti netikalo oko
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10652
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Čerstvý kopřivy jsou takovej pikantní špenát. A to tak vysoko už rostou?
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No loni byli už dřív.Tu jak máme chalupu to není nějak vysoko,jen 550 m.n.m.Kopřivy jsou zdatné,mají se k světu,jinak je tu vše opožděné,cirka čtrnáct dnů a víc,šaman ví přesně.
Ale nám rostly kopřivy vždy tak brzo logicky jen na jižním svahu pod chalupou
Ale nám rostly kopřivy vždy tak brzo logicky jen na jižním svahu pod chalupou
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Šímo, už mají 10cm+, je to letos fofr - i prvosenky už odkvétají a minulý týden ani nelezly ze země. Kdy dojedeš na svůj Ranč? Uvařím...
cleo: To musíš ochutnat, je to příšerně prudce zdravé - dělám si krémovou se smetanou a mixnutým vajíčkem a opečeným rohlíkem. Dnes ve 12:00 asi 3,5l v hrnci - nyní: N.I.C.
Míro: beru jen vršky - ty jsou nejluxusnější (ešče fčil cítím požahané prstiska )
cleo: To musíš ochutnat, je to příšerně prudce zdravé - dělám si krémovou se smetanou a mixnutým vajíčkem a opečeným rohlíkem. Dnes ve 12:00 asi 3,5l v hrnci - nyní: N.I.C.
Míro: beru jen vršky - ty jsou nejluxusnější (ešče fčil cítím požahané prstiska )
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak to můžeš už prý aj ty kopřivy vynechat,říká tu Dita To je detox-smetánka,vajco,opec rohlíky Ale jo kopřiva je zdravá,jel bych rád na chalupu příští víkend,ale nedělej si hlavně starosti,to já jen tak,kdyby jsi měl teho už moc
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10652
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No jo, vršky. Ty nejdou vzít za list, takže se vždy spálíš. Já mám teda od kopřiv popálený jen předloktí - nad rukavicema.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tož o víkendu ještě budou jedlé - pak to pletivo ztvrdne a blbě sa to mixuje - teď sú jemné, spaříš, povaříš, mixneš a je z toho krém jak víno (sorry Ybrčku )
Špenát sem, Miro,taky dělal, ale tam to bolí víc, bo ideální je 20l kýbl a z tohoto množství už aj 4 porce uděláš. Jo, dá se to nůžkama, ale prstem přeca enom uštípneš vždy, kolik chceš.
Špenát sem, Miro,taky dělal, ale tam to bolí víc, bo ideální je 20l kýbl a z tohoto množství už aj 4 porce uděláš. Jo, dá se to nůžkama, ale prstem přeca enom uštípneš vždy, kolik chceš.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22764
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A nechce někdo žabí stehýnka? Se oteplilo a z jezírka už se zase ozývá nějaká zelená bestie
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
spm: bych Ti moh nabídnout zatím polévku z tohoto, ale! 1. je to chráněné a za 2. Ty máš ty obojživelniky tak rád, že .... bys mne asi něčím nejradši pohladil po hlavě...
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)