Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10623
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Jinak Ostropestřec funguje. Stačí placatka a každej den si loknout. Vyzkoušeno, za 14 dnů máte alty a asty v pohodě.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Jj tahle bylina je mocná,stejně jako plno jiných,já si rád nechám poradit tu v obchodě,tyhle věci neskutečně fungují.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

mira: napis prosim te konkretni vyrobek ...s alty a asty bojuju uz asi 2 roky (jinak vse uplne ok) ...(mam alt tak 2,5 - 4 ... jak kdy ... nikdo nevi proc ... )

Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Ja koupil drceny semena ostropestrece tady vasbylinkar.cz
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Ono je to jedno který ostropestřec,funguje,je to prostě jedna bylinka,není jich víc.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10623
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

No bylo to přímo od nějakého pěstitele, olej lisovanej za studena. Dostal jsem ho, ale od koho to bylo si nepamatuju. Tedy vím kdo mi ho dal, nepamatuju pěstitele. Jediný co vím, že stál zlomek toho za co to někdo prodává na netu. A olej je asi nejpohodlnější na užívání, než zubama drtit semínka či vařit čaj. =)
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22550
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

mate divnou doktorku. u nas zavodni lekar hodi stempl na papir, firme vyfakturuje nejaky nekrestansky penize a finito :-DDD a to jsem si po nastupu tuhle maskaradu uzil 2x hned po sobe, protoze poprve na tom cancu nebylo napsano riziko prace...

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
jatros
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 516
Registrován: stř úno 16, 2011 2:43 pm

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od jatros »

ad Ostropestřec)
Doporučuje se olej za studena lisovaný ... obecně nejšetrnější způsob pro zachování přírodních látek.
Mám dobrou zkušenost tímto Ostropestřecový olej
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

obecny ostropestrec (viz nize) mi NIC s výsledky neudelal ...
ani jiné podavane podpurne leky na ocistu apod ...
tak se doptavam na neco jiného ...

tohle jsem bral dlouhodobe ... (+ další věci)
Ostropestřec mariánský
(Silybum marianum extrakt ze semen 5:1 – 200 mg)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10623
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Já měl náběh na dnu, s tím i rozhozený jaterní testy. Takže u mne zabrala dieta a Ostropestřec. Jaterní testy za měsíc mnohem lepší, jen ta kyselina močová vysoká (hodně). Koupil jsem si knížku a po necelým roce vyhýbání se purinům jsem byl v normě. Takže jídelníček je základ. =)
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2870
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od .dundee. »

hamoun píše:obecny ostropestrec (viz nize) mi NIC s výsledky neudelal ...mg)
Pokud chceš něco udělat s výsledky, tak mě napiš v jaké laborce ti to měří a pokud je to “naše” laborka , tak to zařídim :-)
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

Dundee: LUXUS :D ...
ale ne ... me spis zajima, co mi je .. proc to je ... ale to mi nikdo nerekne ...
zkousel jsem i cinskou medicine ... vsecko mozne.

udelali mi za ty 2 roky testy snad uplne na vsecko ...
nic jineho problem neni ... na to, jak se cpu, tak mam v poradku cukry, cholesteroly ... vsecko ...

pry se to ASI spustilo stresem ...

jo .. a mam tucna jatra (fibroscan) a mel bych shodit. ale vysledky jsem mel stejne i pred 25 kily ... :)
takze obecne kecy pro kazdeho, kdo ma vysokou nadvahu ...

a kdyz uz to pisu do kulinarskeho tematu ...
panove (a damy) .. to, co tu posilate, je LUXUS ...
zvlaste bucky apod :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Mareka
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2591
Registrován: čtv bře 24, 2011 8:25 pm
Jméno a příjmení: Marek
Bydliště: Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mareka »

S tou zdravou stravou naděláte... Já si včera odpoledne udělal steak (medium z irského hovězího) a pak neprozřetelně zavolal na dcery, zda chtějí ochutnat. Proběhly OKAMŽITĚ obě a ta starší prohlásila: "Takový malý?!"
Měla pravdu - pro tři byl fakt malý.
Forester XT 2.5 EcuTek 1 (06), ex Forester XT 2.0 EcuTek 2 (02), Forester 2.0 (99)
Uživatelský avatar
bobhash
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 513
Registrován: úte črc 28, 2009 12:00 am
Bydliště: praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od bobhash »

taxe taky pochlubim včera sem si pek maso na domací Bún chả
Přílohy
bunča.JPG
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Mareka píše:S tou zdravou stravou naděláte... Já si včera odpoledne udělal steak (medium z irského hovězího) a pak neprozřetelně zavolal na dcery, zda chtějí ochutnat. Proběhly OKAMŽITĚ obě a ta starší prohlásila: "Takový malý?!"
Měla pravdu - pro tři byl fakt malý.
Tak souhlas,nejlepší je pořádná flákota masa,jen my tu neřešili hlavně,prvotně zdravou stravu,to je pak velice složité téma,v dnešní době naultimo,nej je strava různorodá,to mě nikdo nevymluví :-) Ať jsou tabulky potažmo vztažné době jaké jsou,furt je to o tom samém...
U nás je všecko taky malé,maso ani nepočítám,ale třeba i zemáky,uděláme si přílohu z brambor ze 4 kg pro dva lidi a za dva dny je vymeteno,nikdo to nechápe,hm,pravda je z toho i třá bramboračka :-D Ale řeč byla o něčom jiném ;)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“