Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6344
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Super, jdu shánět netopýry
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Na polivku?
Odesláno z debila
Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6344
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No takovej netopýří vývar
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No měsíčně sám spapám tak 9 kg zeleniny, ale bulgur bych nahradil hovězím.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vy jste ale volové-netopýří vývar
Marzi tohleto by mě šíleně chutnalo,já ač všežravec a "masista" to vím,aniž bych to jedl.Teď jsem zkoušel kuskus smíchaný s gril zeleninou,úžasné Gril směs čerstvou zeleninu často peče Dita v kachláčích na chalupě,k tomu jsme měli zapékané brambory s žampiony,sýrem,smetanou,bez masa,klidně to jím ix dní za s sebou a miluju to,z těch kachláčů je to pečení opravdu jiné.Takže za mě úžasné jídla Jo a polívka je pro mě základ,ty miluju,vývar či hřibová,bramboračka,česnekačka,cokoliv...je mě to jedno,krom pravých držek
Ondro jj lapat ty hovna guáno ani nemusím,když mě padaj na hlavu a do hrnku Ale je to i toxické.No musel jsem tomu udělat přítrž,zatím je klid,tak uvidím,jestli se vrátí.Budku jsem nevyvěsil,dutin sarých stromů a skrýší tam má moře a nevím kde mě hlava stojí,vstávám včil po páté a vracím se dom v osm-z práce a chalupy,moc nespím,nějak se to sešlo všechno.
Ale zpět k jídlu-zkusíme to v podobné úpravě,na bulgur jsem se zrona včil díval.
Marzi tohleto by mě šíleně chutnalo,já ač všežravec a "masista" to vím,aniž bych to jedl.Teď jsem zkoušel kuskus smíchaný s gril zeleninou,úžasné Gril směs čerstvou zeleninu často peče Dita v kachláčích na chalupě,k tomu jsme měli zapékané brambory s žampiony,sýrem,smetanou,bez masa,klidně to jím ix dní za s sebou a miluju to,z těch kachláčů je to pečení opravdu jiné.Takže za mě úžasné jídla Jo a polívka je pro mě základ,ty miluju,vývar či hřibová,bramboračka,česnekačka,cokoliv...je mě to jedno,krom pravých držek
Ondro jj lapat ty hovna guáno ani nemusím,když mě padaj na hlavu a do hrnku Ale je to i toxické.No musel jsem tomu udělat přítrž,zatím je klid,tak uvidím,jestli se vrátí.Budku jsem nevyvěsil,dutin sarých stromů a skrýší tam má moře a nevím kde mě hlava stojí,vstávám včil po páté a vracím se dom v osm-z práce a chalupy,moc nespím,nějak se to sešlo všechno.
Ale zpět k jídlu-zkusíme to v podobné úpravě,na bulgur jsem se zrona včil díval.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6344
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ještě rostou, tak jsem si udělal houbový pekáček
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
to vypadá epesně!!! to jsou lišky?
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6344
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Podborováci, ryzce, mladé bedly a mladé václavky, čím víc lupenatých, tím líp
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Asi zitra vyrazim na gample at tez pomlsam ty krasy podzimka
Odesláno z debila
Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- davidherda
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 5786
- Registrován: ned led 04, 2015 2:11 pm
- Jméno a příjmení: David Herda
- Bydliště: podhradí Křivoklátu
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hele a z toho se jí ten rendlík, nebo ta divná hmota uvnitř?marzi píše:Panove a damy. Jako protiklad vasim nakladanym, grilovanym, gratinovanym,uzenym a podobme narocnym jidlum prikladam jidlo, ktere mam tak 15x do mesice. Obcas s malymi obmenami stylu - co dum dal.
A taky asi pro nekoho k zasmani, mozna k politovani a mozna opovrzeni atd
Outback 2.5X MY16 -Modrák
BRZ 2.0 MY13-BRZo
Outback 2.0D MY12 - služebáq
Outback 2,0D MY16-Goldback -ex
XV 2,0i MY18-iXVestr -ex
Forester 2,0XTi MY02-Silvestr -ex
Forester 2,0X MY03-Modrestr -ex
Forester 2,0X MY04-Pinkrestr-ex
Forester 2,5XT MY09-Černestr-ex
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dnes nějaká ta hodina čekání v Ostravě,tak co tam budu dělat,půjdu do místního fitka Tak jsem tam málem došel,ale že to poslední dobou vedu špatně a jsem vyštáveny,tak jsem s fit taškou přes rameno ušel kilák,otočil to na SV a dal si fitko v téhle moc příjemné hospůdce:
http://www.trebovickymlyn.cz/web/
Příjemná obsluha,čisto,kuchař jak ze žurnálu,menu jsem měl za 92kč:moc dobrá ovar polívka(jsem závislák,polívkový)a roláda s moravským zelím a domácím br.knedlíčkem,s dipem.Chutnalo,můžu jen doporučit,taky pěkná procházka okolo třebovické rezervace...aj bezďákům se poblíž líbí taky jsem navštívil místní velký útulek pro psy,pokecal tam a hlavně to fitko bylo příjemné no,završil jsem to presíčkem s velkým medovníkem se šlehačkou,taková nirvána.
Mlýn byla ale fakt fajn,klídek,málo lidí.
http://www.trebovickymlyn.cz/web/
Příjemná obsluha,čisto,kuchař jak ze žurnálu,menu jsem měl za 92kč:moc dobrá ovar polívka(jsem závislák,polívkový)a roláda s moravským zelím a domácím br.knedlíčkem,s dipem.Chutnalo,můžu jen doporučit,taky pěkná procházka okolo třebovické rezervace...aj bezďákům se poblíž líbí taky jsem navštívil místní velký útulek pro psy,pokecal tam a hlavně to fitko bylo příjemné no,završil jsem to presíčkem s velkým medovníkem se šlehačkou,taková nirvána.
Mlýn byla ale fakt fajn,klídek,málo lidí.
Naposledy upravil(a) sima dne čtv říj 26, 2017 9:50 pm, celkem upraveno 1 x.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Zítra chci trojku. Kruci, děláš chutě, jsem na zelenině.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Míra je to boj,ale trojka je taky zelenina
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No rozdíl ve stravování jsem si uvědomil včera v samošce. Prostorově výrazná paní přede mnou ve frontě vysázela na pult 4 mražený pizzy, 4 čokokoládový Margotky a balík párků. Já se salátem, okurkama, ředvičkama, kedlubnama, pórkem a hroznovým vínem jsem si připadal fakt divně. Ještě že jsem měl aspoň 2 plechovky. S zeleným fazolkama. Budou v sobotu. Se smetanou. Doufám, že řezník bude mít hovězí líčka, abych k tomu pohřešil. Holt my, co honíme každý kilo, to nemáme jednoduchý.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Míra někteří lidi žerou nezřízeně a neřízeně,taky kolikrát hledím co jsou schopni zkombinovat,jaké prasárny a v jakém množství.Jooo někdy přijde šílená nedožranost,ale pravidelně si to nedovedu představit.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98