Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

OZP píše:Me je to jedno, zerte si co chcete. Je to vase svedomi.
Já obdivuju lidi, který se do toho pustěj. U mě a mojí profese se to samozřejmě hůř provede, ale nepochybuju o blahodárnosti na zdraví.
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
OZP
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4313
Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
Jméno a příjmení: Ondřej
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od OZP »

Ja to nedelam primarne kvuli zdravi. A je to peknej vopruz- jen nejist maso byla pohoda, jist vegansky je v nasich koncinach pruda.
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017
/ OZP SUBARU Youtube
Uživatelský avatar
Subaru70
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 4010
Registrován: pát led 31, 2014 10:58 am
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Subaru70 »

...já začal jednou držet dietu (zdravotní), nejedl jsem uzeniny, maso....dlabal jsem samý saláty, celozrný pečivo, sojový mlíko,kuskus atd... a všichni na mě koukali jak prej vypadám blbě..vychrtle a v obličeji .......a furt se mě ptali jestli jsem nemocnej...Tak jsem to přestal radši držet.. :-DDD :-DDD A taky jsem měl furt HLAD !!!!!!
SUBARU Forester 2,0i Comfort MY16 (SJ) Spotřeba - 8,4l
Subaru Forester 2.0D Comfort MY13 Prodáno
Subaru Forester 2,0D MY11 Prodáno
Citroen C4 Grand Picasso 1,8i
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

OZP píše:Ja to nedelam primarne kvuli zdravi. A je to peknej vopruz- jen nejist maso byla pohoda, jist vegansky je v nasich koncinach pruda.
V našich končinách je se vším pruda.
Vezmi si celiaky, to samý. Všechno drahý, jako prase.
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
Sandence
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 943
Registrován: čtv lis 21, 2013 9:02 pm
Bydliště: Zákolany

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Sandence »

Dneska jsme si udělali ( z větší části Marcel) opravdu famózní dýňovou polévku...Obrázek

Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
SUBARU IMPREZA WRX STi PRODRIVE <- SUBARU FORESTER SG 2.0 <- OPEL ASTRA G 1.6 CARAVAN <- OPEL ASTRA F 1.6 CARAVAN <- ŠKODA FORMAN <- ŠKODA RAPID 2X <- ŠKODA 105L
Uživatelský avatar
Tazzy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 720
Registrován: úte dub 03, 2012 9:55 am
Jméno a příjmení: Silvie Šajdáková

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tazzy »

hele tak hoď recept, vypadá dobře
Uživatelský avatar
Sandence
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 943
Registrován: čtv lis 21, 2013 9:02 pm
Bydliště: Zákolany

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Sandence »

Opražit cibuli, nasypat nastrouhanou hokaido dýni i se slupkou( měli jsme cca 700g), nechat orestovat,osolit, zalít litrem horké vody a nechat 15-18 minut vařit.
Pak mixérem (metličkou) rozmixovat a my jsme tam dali smetanu, kari, muškátový oříšek a kokosové mléko ( všechno podle chuti).
Na talíř zakysanou smetanu a navrch krutony;)

Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
SUBARU IMPREZA WRX STi PRODRIVE <- SUBARU FORESTER SG 2.0 <- OPEL ASTRA G 1.6 CARAVAN <- OPEL ASTRA F 1.6 CARAVAN <- ŠKODA FORMAN <- ŠKODA RAPID 2X <- ŠKODA 105L
Uživatelský avatar
OZP
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4313
Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
Jméno a příjmení: Ondřej
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od OZP »

Super polivka!
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017
/ OZP SUBARU Youtube
Uživatelský avatar
parabolD
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2168
Registrován: sob pro 29, 2012 10:43 am
Jméno a příjmení: Tomas Dobner
Bydliště: Plzeň - Božkov

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od parabolD »

Sandence píše:Opražit cibuli, nasypat nastrouhanou hokaido dýni i se slupkou( měli jsme cca 700g), nechat orestovat,osolit, zalít litrem horké vody a nechat 15-18 minut vařit.
Pak mixérem (metličkou) rozmixovat a my jsme tam dali smetanu, kari, muškátový oříšek a kokosové mléko ( všechno podle chuti).
Na talíř zakysanou smetanu a navrch krutony;)

Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
Já ještě dávám nahrubo nastrouhanou 1 mrkev a dýni loupu, jinak stejný a moc dobrý a rychlý...
___________________________
ex Outback H6 3.0 MY02

B9 Tribeca MY07
Impreza GF MY98
Outback H6 3.0 strikes back :)
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Lehký dezertík...
Přílohy
2479CD38-1CAB-450C-A962-FB7DD575C53F.jpeg
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
Sandence
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 943
Registrován: čtv lis 21, 2013 9:02 pm
Bydliště: Zákolany

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Sandence »

Ale tak to vypadá velmi chutně;)

Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
SUBARU IMPREZA WRX STi PRODRIVE <- SUBARU FORESTER SG 2.0 <- OPEL ASTRA G 1.6 CARAVAN <- OPEL ASTRA F 1.6 CARAVAN <- ŠKODA FORMAN <- ŠKODA RAPID 2X <- ŠKODA 105L
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Zatím nemám foto, podávat to budu až večer, ale včera jsem dělal kančí guláš po staročesku, tak jsem na to zvědavej, zajímavá chuť (s pravým rumem a červeným vínem) a dnes po odležení to bude určitě ještě lepší. A pak se to (_)D :*)(*: .
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

cleo píše:Zatím nemám foto, podávat to budu až večer, ale včera jsem dělal kančí guláš po staročesku, tak jsem na to zvědavej, zajímavá chuť (s pravým rumem a červeným vínem) a dnes po odležení to bude určitě ještě lepší. A pak se to .
Kančí se teď odstřeluje. Tak ho je nadbytek:-)
Jo, gulášek je vždycky super, hlavně po opici..;-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Burcak v rudyyym Obrázek

Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

ybrcek píše:Burcak v rudyyym //uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... a94b8a.jpg

Odesláno z debila
Martin se rozhodl prokalit utržené peníze za xt:-)
Odepsáno Macem...
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“