Já obdivuju lidi, který se do toho pustěj. U mě a mojí profese se to samozřejmě hůř provede, ale nepochybuju o blahodárnosti na zdraví.OZP píše:Me je to jedno, zerte si co chcete. Je to vase svedomi.
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Odepsáno Macem...
- OZP
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 4329
- Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
- Jméno a příjmení: Ondřej
- Bydliště: Praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ja to nedelam primarne kvuli zdravi. A je to peknej vopruz- jen nejist maso byla pohoda, jist vegansky je v nasich koncinach pruda.
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
...já začal jednou držet dietu (zdravotní), nejedl jsem uzeniny, maso....dlabal jsem samý saláty, celozrný pečivo, sojový mlíko,kuskus atd... a všichni na mě koukali jak prej vypadám blbě..vychrtle a v obličeji .......a furt se mě ptali jestli jsem nemocnej...Tak jsem to přestal radši držet.. A taky jsem měl furt HLAD !!!!!!
SUBARU Forester 2,0i Comfort MY16 (SJ) Spotřeba - 8,4l
Subaru Forester 2.0D Comfort MY13 Prodáno
Subaru Forester 2,0D MY11 Prodáno
Citroen C4 Grand Picasso 1,8i
Subaru Forester 2.0D Comfort MY13 Prodáno
Subaru Forester 2,0D MY11 Prodáno
Citroen C4 Grand Picasso 1,8i
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
V našich končinách je se vším pruda.OZP píše:Ja to nedelam primarne kvuli zdravi. A je to peknej vopruz- jen nejist maso byla pohoda, jist vegansky je v nasich koncinach pruda.
Vezmi si celiaky, to samý. Všechno drahý, jako prase.
Odepsáno Macem...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dneska jsme si udělali ( z větší části Marcel) opravdu famózní dýňovou polévku...
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
SUBARU IMPREZA WRX STi PRODRIVE <- SUBARU FORESTER SG 2.0 <- OPEL ASTRA G 1.6 CARAVAN <- OPEL ASTRA F 1.6 CARAVAN <- ŠKODA FORMAN <- ŠKODA RAPID 2X <- ŠKODA 105L
- Tazzy
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 720
- Registrován: úte dub 03, 2012 9:55 am
- Jméno a příjmení: Silvie Šajdáková
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
hele tak hoď recept, vypadá dobře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Opražit cibuli, nasypat nastrouhanou hokaido dýni i se slupkou( měli jsme cca 700g), nechat orestovat,osolit, zalít litrem horké vody a nechat 15-18 minut vařit.
Pak mixérem (metličkou) rozmixovat a my jsme tam dali smetanu, kari, muškátový oříšek a kokosové mléko ( všechno podle chuti).
Na talíř zakysanou smetanu a navrch krutony;)
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
Pak mixérem (metličkou) rozmixovat a my jsme tam dali smetanu, kari, muškátový oříšek a kokosové mléko ( všechno podle chuti).
Na talíř zakysanou smetanu a navrch krutony;)
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
SUBARU IMPREZA WRX STi PRODRIVE <- SUBARU FORESTER SG 2.0 <- OPEL ASTRA G 1.6 CARAVAN <- OPEL ASTRA F 1.6 CARAVAN <- ŠKODA FORMAN <- ŠKODA RAPID 2X <- ŠKODA 105L
- OZP
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 4329
- Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
- Jméno a příjmení: Ondřej
- Bydliště: Praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Super polivka!
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
- parabolD
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2173
- Registrován: sob pro 29, 2012 10:43 am
- Jméno a příjmení: Tomas Dobner
- Bydliště: Plzeň - Božkov
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Já ještě dávám nahrubo nastrouhanou 1 mrkev a dýni loupu, jinak stejný a moc dobrý a rychlý...Sandence píše:Opražit cibuli, nasypat nastrouhanou hokaido dýni i se slupkou( měli jsme cca 700g), nechat orestovat,osolit, zalít litrem horké vody a nechat 15-18 minut vařit.
Pak mixérem (metličkou) rozmixovat a my jsme tam dali smetanu, kari, muškátový oříšek a kokosové mléko ( všechno podle chuti).
Na talíř zakysanou smetanu a navrch krutony;)
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
___________________________
ex Outback H6 3.0 MY02
B9 Tribeca MY07
Impreza GF MY98
Outback H6 3.0 strikes back
ex Outback H6 3.0 MY02
B9 Tribeca MY07
Impreza GF MY98
Outback H6 3.0 strikes back
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ale tak to vypadá velmi chutně;)
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
SUBARU IMPREZA WRX STi PRODRIVE <- SUBARU FORESTER SG 2.0 <- OPEL ASTRA G 1.6 CARAVAN <- OPEL ASTRA F 1.6 CARAVAN <- ŠKODA FORMAN <- ŠKODA RAPID 2X <- ŠKODA 105L
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6343
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Zatím nemám foto, podávat to budu až večer, ale včera jsem dělal kančí guláš po staročesku, tak jsem na to zvědavej, zajímavá chuť (s pravým rumem a červeným vínem) a dnes po odležení to bude určitě ještě lepší. A pak se to .
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kančí se teď odstřeluje. Tak ho je nadbytek:-)cleo píše:Zatím nemám foto, podávat to budu až večer, ale včera jsem dělal kančí guláš po staročesku, tak jsem na to zvědavej, zajímavá chuť (s pravým rumem a červeným vínem) a dnes po odležení to bude určitě ještě lepší. A pak se to .
Jo, gulášek je vždycky super, hlavně po opici..
Odepsáno Macem...
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Burcak v rudyyym
Odesláno z debila
Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Martin se rozhodl prokalit utržené peníze za xt:-)
Odepsáno Macem...