Jó Vanessa... to byly časy a párty, pustím si Alobalistu a hned je flahback jaxviň... Metod a párty ve vypuštěném bazénu, Diamond tančící 12 hodin u vypnuté bedny, Helenka dala všem... CoZmo dík za připomínku, jdu si je najít a pustit...
_________________ ___________________________ ex Outback H6 3.0 MY02 B9 Tribeca MY07 Impreza GF MY98 Outback H6 3.0 strikes back :)
Já si po těch vašich hašišárnách musil pohladit duši
a uši Protože když se sejde takový ženský hlásek se sakra dobrým interpretem irských balad i se sborem, hmmm. Iarla zpívá balady samozřejmě i v galštině a nejen v Irsku je fakt hvězda.
_________________ Forester SG XT ex Impreza 97 s baťohem - RIP : bohužel ji někdo rozmlátil.
Já si po těch vašich hašišárnách musil pohladit duši
pravdu máš Míra,já mám rád tvrdou muziku,ale chce to změnu,mám vlastně rád téměř cokoliv,co mě neuráží,co není vyloženě prvoplánové...mohl bych jmenovat ale to by patřilo do jiného vlákna. A musím říct,že Marsyas stejně jako třeba výše Mejla Hlavsa ve mě dokáží vyvolat husinu,některé jejich věci jo Chce se mě přitom řvát jak tur a to jsem dneska nic celkem nepopil
Tady je to samá tvrdota. Hodím změnu která se asi nebude moc líbit, ale je to člověk kterého si vážím a jeho tvorbu mám rád. Né že bych si to pouštěl v autě
A ještě jednu srdcovku. Naopak jediné CD co mám v autě, které si pouštím během chmurných období, kterých moc není
Jiří Wehle se mě líbí,tihleti lidi mě baví,možná si to dám i do toho auta,aspoň na chvíli ale fakt jooo,tohle je to krásné co dělá muziku muzikou-barvitou a všehoobjímající,každý si najde co chce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru