Už jsem to sem někdy dával, ale neuškodí to znovu. Je to pěkné porovnání, i když u těch 0,7 bez beadlocků už hrozí že se vyzuje 22 psi = 1,5 bar 10 psi = 0,7 bar
_________________ Subaru XV 1.6 84kW CVT MY20 Comfort Subaru Forester SG 2.0 92kW MT MY05 ADV Comfort ex Subaru Forester SF 2.0 92kW MT MY99 ADV Triumph Tiger 955i MY01
si tak prohlížím na FB zase litevce a jejich Premus, pak koukám do mapy že sme vlastně už byli na půli cesty. Udělám asi výlet na kafe a pokec do Kaunasu
Jakub tentokrat nemel kameru. A dekuji za pochvalu.
Jinak fakt vydrzte, tesim se taky jak prase, ale kdyz si vzpomenu co mi to dalo prace zkoumani a casu, tak mesic nic neni. Navic kdyz clovek resi i jiny veci....
si tak prohlížím na FB zase litevce a jejich Premus, pak koukám do mapy že sme vlastně už byli na půli cesty. Udělám asi výlet na kafe a pokec do Kaunasu IMG_9875.JPG
vláček je výbornej B -)))
_________________ M a r c e l B -)
FORESTER 2.0 XT SG AT 04 (iXTéčko) FORESTER 2.0 Sturbo SF MT-R 00 LPG (TEJPRESTR) OPEL TIGRA 1.6 KROSTIGRA MULTICAR M25 4x2 MULA IMPREZA 2.0 WRX STI 02 (BERUŠKA) <Scenic 2.0<Felicia Combi 1.2LXI LPG<3x GARDE<120LS<110L<kolo<plastová Tatra<odrážedlo<kočárek
Jakub tentokrat nemel kameru. A dekuji za pochvalu.
Jinak fakt vydrzte, tesim se taky jak prase, ale kdyz si vzpomenu co mi to dalo prace zkoumani a casu, tak mesic nic neni. Navic kdyz clovek resi i jiny veci....
Sent from my iPhone using Tapatalk
jo přesně, je to časově náročný sraní..
_________________ M a r c e l B -)
FORESTER 2.0 XT SG AT 04 (iXTéčko) FORESTER 2.0 Sturbo SF MT-R 00 LPG (TEJPRESTR) OPEL TIGRA 1.6 KROSTIGRA MULTICAR M25 4x2 MULA IMPREZA 2.0 WRX STI 02 (BERUŠKA) <Scenic 2.0<Felicia Combi 1.2LXI LPG<3x GARDE<120LS<110L<kolo<plastová Tatra<odrážedlo<kočárek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru