Paráda,děkuju Augimu že jel a na poprvé mě vše ukázal,na první rundu mě vzal do auta!! Most je skvělej,sedí mi strašně..těším se na příště..bonus velkej byly závodní yoka po klukach z BA doslova za hubičku..neskutečný pryže na moje nevelké zkušenosti..parádní zážitek časem dám video z prvního Mostu
Limitace zřejmá, zimáky na autě a není čas na přezutí. A na zimácích, které ještě chci jezdit příští zimu, je to fakt o ničem. Když už mi ujížděl i Ladaf, tradičně nejpomalejší auto na trati :D Mám Most rád. Jen ty naše auta tam dost trpí motoricky.
_________________ "If in doubt, flat out." (Colin McRae)
_________________ Martas Subaru Outback 2.5 - MY 2002 - ex Subaru Forestr 2.0D - MY 2010 - ex Subaru Impreza Sport 2.0 - MY 2008 - ex Subaru Impreza WRX STI 2.5 - MY 2011 - najeto 35 600 km - 13,2l Subaru Forestr 2.0 XT - MY 2015 - najeto 31 700 km - 11,4l
Limitace zřejmá, zimáky na autě a není čas na přezutí. A na zimácích, které ještě chci jezdit příští zimu, je to fakt o ničem. Když už mi ujížděl i Ladaf, tradičně nejpomalejší auto na trati :D Mám Most rád. Jen ty naše auta tam dost trpí motoricky.
to byla jen jedna vzácná chvilka zapříčiněná tvými zimáky , jinak tě nestíhám , ale většinou bejvám to nehlučnější subaru na okruhu
_________________ for fun: Subaru Legacy Turbo skoro RS-RA, MY93 <= ex Subaru Impreza 2.0 Sport RS, MY05 for work: C4 Kaktus , ex Příšera "P12" 1,8 (RIP) , Škoda FeliciaCombi 1,9D (sold) a Škoda Felicia Fun 1,6i
Včera to vyšlo super, dobrá akce. Ten předjížděcí manévr Nissanu v 1,00 tos nějak neměl pod kontrolou ne? Proč jsi ho nevzal raději tou druhou zkratkou, ale takhle riskuješ?!
Domec bude muset upravovat podvozek, lítá mu to jak nudle v bandasce.
Ten Nissan jezdil čistou stopu. V tom místě kde jsem ho řízl, při výjezdu z toho retardéru se nevyužívá celá šiřka okruhu, aby byl lepší nájezd do následující zatáčky. Jelikož jsem jel za ním už asi 3 kola, tak se dalo očekávat, že tam pojede stejně (ano, vím, může se stát cokoliv). Ta druhá zkratka by byla bezpečnější, to máš pravdu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru