Já si ty debaty pro pobavení čtu o svačině v práci. Článek vždycky jen tak prolétnu, abych věděl o co zhruba jde a pak frrrr na debatu. A kolegové jsou tu ze mě vždycky na větvi, když vyprsknu smíchy a případně musím dokonce skáknout pro vysavač trochu poklidit klávesnici od vylétnuvších drobků.
_________________ WRX STI MY2016 Ex: Subaru Forester SJ 2.0i, stříbrný s fofr-klackem.
Já si ty debaty pro pobavení čtu o svačině v práci. Článek vždycky jen tak prolétnu, abych věděl o co zhruba jde a pak frrrr na debatu. A kolegové jsou tu ze mě vždycky na větvi, když vyprsknu smíchy a případně musím dokonce skáknout pro vysavač trochu poklidit klávesnici od vylétnuvších drobků.
Tiez sa niekedy bavim, ale skor je to smutne ,ake je to tu (najma koncernom) pokrivene, ten pohlad na auta.
_________________ Subaru Forester 2.0i CVT Comfort MY16 (G91F Rest in pieces Cooper Discovery ATT / SJ6 )
(9:10) prý 2.5ku jako základní motor a pak 2.0 turbo...
asi všechny US/CA recenze se shodují v tom, že ta 2.0 se s tím trápí ... hmmm, co by řekli o 1.6? (a spotřeba stejná) no, kéž by se 2.5ka dostala do Evropy ...
_________________ Subaru Legacy 2.5 MT sedan '2004 | Kawasaki ZR-7S '2002 | Agados VZ-26 '2009 | Author A-RAY Plus '2008 EX: Subaru Legacy 2.2 MT kombi '1991 | Toyota Tercel 4WD kombi '1986 | Dacia 1310 TX sedan '1989
Me by hlavne zajimalo, jak pak bude resit servis. To, co popisuje (vyjadreni dovozce + uvedeny priklad zadniho narazniku), presne odpovida tomu, co mi pred davnymi lety rekl carpenter.
Tyhle miniauta byly naprosto nádherný. Jak Subaru 360, tak všechny tyhle Isetty, Messerschmitty a další. Hrdě bych proháněl Subaru 360 nebo třeba Messerschitt. Samozřejmě chápu, že v USA to ve své době nemohlo prorazit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru