Stránka 406 z 716
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon říj 11, 2021 8:33 pm
od sima
Šaman píše:Candáta bych taky rád ochutnal....
Dostal jsem chuť na oškvarkovou pomazánku. Šli jsme s ženou kolem lokálního řezníka - chrám U Černockých a vyslal jsem ženu, já bych to neustál.
A donesla ředitelské oškvarky. No uznejte, že z toho dělat pomázánku zavání zločinem. Zhltli jsme je hned.
Chrám u Černockých
tj trefné
Jj susede, tak už jsi je tam taky koupil, je to šílenost, já jich koupil teda nebezpečně hodně, je to rizikový tovar
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon říj 11, 2021 11:44 pm
od Cheza
Mira píše:
Ryba se solí vždy syrová, po úpravě ji nikdy nedochutíš. Candáta považuju za nejlepší sladkovodní rybu.
Hamoun tu rybu dělal alá steak a jestli ji udělal rare, tak ji vlastně ještě solil syrovou:-)
Jinak s candátem souhlas. Ono i málokterá mořská ryba ho překoná. Úprava jednoduchá, jen ho nasoleného opeču kůží dolů, přihodím máslo, malou větvičku rozmarýnu a polévám ho. Výbornej je třeba i smaženej.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte říj 12, 2021 3:08 am
od hamoun
nene .. hamoun ji nedelal rare
.. ale z toho vychazel. a fakt mi to tak moc chutna
ja mel predtim prave taky candata nejradeji (maji ho tam taky
) ..
ale ten sumecek mi proste chutna vic ... je vyborny i bez koreni ...
posledne jsem zkousel nejakou rybu s cervenou kuzi .. uz jsem zapomnel, jak se jmenuje ..
ale bylo to zajimave, protoze to maso bylo normalne tuhe ... clovek musel žvýkat rybu. bylo to zvlastni
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte říj 12, 2021 9:26 pm
od sima
Nejsem teda vůbec rybomilovník, ale candát je jak známo nej ryba, i pro mě teda, to můžu
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte říj 12, 2021 9:52 pm
od vrtasp
Do pekáče 82cm cca 6kg:)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte říj 12, 2021 10:39 pm
od hamoun
krasny ulovek !!!!
este, ze ja si ty prasata nemusim lovit
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte říj 12, 2021 10:54 pm
od Mira
A kde takový rostou? Já vím i o větších, ale už 2. rok sonduju kde a kdy, protože se tam nesmí a hlídá se tam. Štiky pod 65 tam nejsou, protože je sežerou ty větší, kapry jsem tam viděl 70 cm a jsou tam sumci, co polknou i ty.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte říj 12, 2021 11:11 pm
od hamoun
mam pujcenou remosku
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř říj 13, 2021 7:09 am
od vrtasp
Tak to je lepší než ten můj zubatej kapr
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř říj 13, 2021 12:26 pm
od hamoun
trapne se opakuju ...
zjisteno, ze sul a pepr uplne staci
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř říj 13, 2021 12:29 pm
od Šaman
Hamoune, Ty vrahu! To je krása! Děláš mi chutě. Slint!
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř říj 13, 2021 12:34 pm
od OZP
Remoska je super, jedem ji hlavne na chalupe a je to skvely- vyborny jidla relativne bezpracne.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř říj 13, 2021 12:38 pm
od hamoun
myslim, ze kombinace el.kontaktniho grilu a remosky mi uplne vyhovuje ...
ten zpusob pripravy i pro jednoho. bez prace, jednoduse, ...
k tem zebrum chleba, horcice .. co chtit vic?
tesim se na dalsi testy dalsich potravin ..
Šaman, vrtasp: diky
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř říj 13, 2021 12:42 pm
od Cheza
Když se tady zase dělají chutě, tak jedno zapomenuté foto z léta. Nejlepší steak je stejně...pořádný řízek
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned říj 17, 2021 12:07 pm
od hamoun
cast dnesni vysluzky vcerejsi zabijacky, kde jsem teda nebyl
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk