Stránka 377 z 713

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát dub 30, 2021 8:49 pm
od sima
Taková karanténa, tj sen ;-D

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát dub 30, 2021 8:59 pm
od cleo
Vid, taky bych si dal rict


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát dub 30, 2021 9:25 pm
od námořník
Než bejt v karanténě, tak si raději uvařím sám :-). Nechceš to vzít přes Most? :-DDD

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát dub 30, 2021 11:05 pm
od sima
To si musíš vybrat, tohle je jen pro izolačky :-)
Já nic nevařil, ale odebírám mízu z břízy a piju jí, jednak mě to hlavně chutná, mírně, opravdu mírně, téměř neznatelně nasládlá voda, druhak údajně přímo zázračné účinky, to asi znáte.
Blbé je, že mě pomalu přestává chutnat pívo a pil bych jen tu mízu, to musí být to tělo dobře zanešené, ono si umí říct, ne že ne :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát dub 30, 2021 11:12 pm
od Tapan
Vrťasovo zákoutí mi připomnělo mou dnešní večeři. To je tak, když vám před víkendem klekne lednička a musí se dát péct všechno maso z mrazáku. Myslíte, že se dá dostat dna z jednoho jídla? :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát dub 30, 2021 11:22 pm
od sima
Nedá, jen si šáhneš na dno, tak jako tak, tělo každé má své limity :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát dub 30, 2021 11:40 pm
od sima
Dnes kolega slavil 30-tku, ráno před šestou donesl takové příjemné osvěžení :-) není tam vše vidět, ale bylo tam vše-krom všeho i sekaná, tlačenka, sýry a hlavně mimořádně skvělé výpečky...atd atd no zbylo to jen na mě- šéf si nedal, utekl domů a měl své předchystané dobroty, parťák zaskakoval na velíně, tak se přežral tam. Dal jsem si jen trochu, oběd jsem skrz tohleto nakonec přeci jen zrušil, i když kuřecí kapsa s hranolkami mě teda brala :-)
Dal jsem si k tomu zel. misku co chystají tu v práci, mám rád zeleniu jakkoliv, takže i kdyby tam bylo jen bílé zelí jsem spokojený :-)
Dnes v pátek byl opravdu konečně pátek, žádné hektické lítání a řešení, jen se furt průběžně pracovalo a měl člověk čas i na staré resty a trochu i papíry, agendu jinou, tak byl čas si to jídlo konečně i vychutnat =)

A to jsem začal jíst trochu jinak, mám vždy takovou potřebu, jednou za čas jo, tohle bylo zase jak naschvál další pokušení v tomto týdnu, už druhé, kámoš předtím donesl do práce uzený bůčes a klobásy...to jsem si dal jen opravdu jeden vzorek, tyhlety věci dopoledne moc nemusím, jasně jak ochutnám jsem v pasti, ale tj právě ono, už se toho varuji, v tento čas jo :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob kvě 01, 2021 12:02 am
od fox
Ta první fotka je fajn, lákavá. Ta druhá je na můj vkus až moc barevná, až si tak říkám, jestli to není zdraví nebezpečné.
No a na poslední fotce je už zasejc svět v pořádku. =)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob kvě 01, 2021 12:17 am
od sima
:-) Vše to proběhlo bez následků na zdraví ;)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob kvě 01, 2021 8:52 am
od cleo
námořník píše:Než bejt v karanténě, tak si raději uvařím sám . Nechceš to vzít přes Most?
Jirko, pres Most samozrejme jedu, kluk tam bydli. Ale to budes muset cihat a prepadnout me Obrázek. A to jeste vezeme do Nove Vsi dort Obrázek.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob kvě 01, 2021 11:16 am
od námořník
:-DDD

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob kvě 01, 2021 11:51 pm
od ybrcek
Zase IKEA kyblík a beeef Obrázek

Obrázek

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte kvě 04, 2021 7:45 pm
od zhor
zhor píše:
To s tím cukrem budu muset zkusit taky. Zkoušel jsem dělat basturmu, ale tam bylo nakladáni jenom do soli, a výsledek byl, že to sice bylo dobrý, ale strašně slaný. A někde jsem četl, že tam přidávají 1/5 cukru do soli. Tak to zkusím dát asi půl napůl, aby to nebylo sladký.
Tak jsem to zkusil a dal z pulky sul a z pulky mouckovej cukr, a je to vyrazne lepsi, ale i tak celkem slany. Jeste jsem nekde cetl, ze to pred korenenim davaji do vody, at se vytahne sul. To zkusim priste


ObrázekObrázek

Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte kvě 04, 2021 10:10 pm
od hamoun
krasne !!!! :)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát kvě 07, 2021 7:58 pm
od Goba
Svačinka na víkend, králík, slanina, krkovice atd