Stránka 331 z 715

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř lis 25, 2020 4:56 pm
od Goba
Ještě jsou, komplet za 550. Ten v pravo je/bude luxusní.
dole je Rumpsteak libovejsi, holčička to ráda víc well done, tak nepotřebuje tak vysoke šťavnaté.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř lis 25, 2020 5:24 pm
od ybrcek
Ja přešel z lidl steaků na tzv chlapskou porci rostence co mají v bille.
Kilo stareneho masa za 190kc s tukovým krytím pecka.
Z toho 4 až 5 steaků. Krásné vysoké

ObrázekObrázek

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř lis 25, 2020 5:58 pm
od Goba
Za 190 nechápu, to je levnější než čerstvé, to je super kšeft!!!
Díky za tip.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř lis 25, 2020 6:01 pm
od ybrcek
A ještě to platím stravenkou

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř lis 25, 2020 6:13 pm
od SWRT
Tlacenka se povedla

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř lis 25, 2020 6:43 pm
od Goba
hezky se na to kouká, po 40ce už je potřeba hlídat pravidelný přísun kolagenů.
My to vždycky odflaknem a je z toho jen sulc, kůže a packy mám v mrazáku a teď už bude fajn teplota, že to krásně ztuhne na zápraží nebo na zemi v chalupě.(kolagenovy víkend ovarek a sulc, když zbyde maso tak jev tom maso, jinak jen zelenina aspik na kyselo)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř lis 25, 2020 7:06 pm
od Šaman
SWRT: Moc pěkné - hned bysem si dal... ,,,,| (*_^) |,,,,

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát lis 27, 2020 8:01 pm
od hamoun
Goba píše:Dnes Lidl sleva 350 za kilo, tenhle mazlík má 0,746g a teď ho hlavně nezkurvit!
mam ho ... neco pres 800g :) byl skoro nejhezci ... jeste jeden byl krasnejsi .. ale kilovy uz mi prisel fakt moc :-D
v nedeli budu zkouset ... :)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát lis 27, 2020 8:11 pm
od Šaman
Ogaři, já už se také připravuju. Goba: díky za návod, zkusím aplikovat na tu hovězinu. V misce mám lososa na sušení a v Pleskačce vzorek ohnivé vody z hrušek původem z Šímových latifudií. Susede, děkuju.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát lis 27, 2020 8:31 pm
od Goba
No doufám že se ti zadari. Já si dneska odskočil z práce na O a šluknul ten poslední, provedl jsem takovou rychlovku ale povedlo se, když je maso dobré, tak se povede. Abych nečekal než se aklimatizuje z Lednice, tak jsem ho prdnul do mikrovlnky na rozmrazování a za pár minutek byl vlažnější a hned s ním na pánev, za těch 10 minut už je trouba předehřátá a hotovo.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát lis 27, 2020 10:35 pm
od sima
Šaman píše:Ogaři, já už se také připravuju. Goba: díky za návod, zkusím aplikovat na tu hovězinu. V misce mám lososa na sušení a v Pleskačce vzorek ohnivé vody z hrušek původem z Šímových latifudií. Susede, děkuju.
No však na oplátku, na oplátku =) tedy jako, že ti mám co vracet ;-D však si ti vzorky pěkně cirkulujem mezi námi =)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob lis 28, 2020 5:46 am
od RudaK
Tlačenka vypadá báječně ,,,,| (*_^) |,,,, i ty masa - tuk = chuť :-|
Můj táta říká, že je třeba promastit střevo a něco na tom je :-D
Celý život trpí na lehkou nadváhu - je mu 79 let - a prý už to řešit nebude :-DDD

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob lis 28, 2020 11:01 am
od Šaman
Experiment s lososem. Sušení. Do toho radši nevrtam, rozpadá se :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob lis 28, 2020 11:40 am
od grftz
Kohoutí zabijačka =)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob lis 28, 2020 12:32 pm
od M.M
Tiež som zazimoval kosačky po sezóne
:-D