Stránka 319 z 713
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 4:14 pm
od sima
S tím kečupem to byl jen vtípek... já kečup nejím vůbec, jestli jsem ho měl párkrát v životě, nevadí mě, sním ho, ale tak nevyhledávám, natož na těstoviny
Ale pamatuju doby, kdy bylo opravdu hluboko do kapsy a bývaly pravidelně čisté suché špágy, navrch kečup a nic víc! Jestli byla špetka sýra, to už byl svátek, nepřeháním. Pro mnohé dnes neuvěřitelné či rovnou opovrženíhodné. Zas vidím, jak se lidi smějou...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 4:16 pm
od sima
Šaman píše:Hoši a Ďábelskou omáčku znáte ? (Keč-up+Tatarka+hořčica) To je teprve Ňěco.
Taky dobré, míchávali jsme to taky, když jsme vařili tři chlapi na cimře, daleko od domova
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 4:43 pm
od hamoun
ja znam bez horcice ...
s palivym kecupem ...
davas kremzskou? nebo plnotucnou?
)
Odesláno pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 4:49 pm
od Šaman
Já jsem v té době měl tak na plnotučnou.
Šímo, díky za vzpomínku na studia v Brnisku.
Těstoviny s čímkoliv a to bílé (rýža). Vrcholem ovšem byl študácký sendvič: tenký plátek chleba vložený mezi dva chleby, třeba s tou hořčicou.
Ej, to byly rocky!
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 5:03 pm
od Cheza
Když jste u těch těstovin, tak trocha Itálie:
Spaghetti con coda di rospo e pomodori
(Špagety s mořským ďasem a rajčaty)
Hlavní ingredience
A výsledek
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 5:09 pm
od Šaman
Cheza: pěkné, lákavé. Tak dobře, taky chystám pochutinu z mořských potfor.
Edita: no a po dokončení....zapomněl jsem na víno, ale aj tak to bylo jedlé.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 5:15 pm
od Cheza
Šaman: Krevety jsou fajn, ty taky můžu
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 5:50 pm
od Mira
Používám na těstoviny drcený rajčata v kombinaci s protlakem. Nebo cikánskou omáčku. Kečup je jalovej. Ale kombinaci anglická s smetanovou omáčkou raději nepoužívám.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 7:15 pm
od Tapan
Na intru když jsem všechno prochlastal už v pondělí, čtvrteční večeře chleba s kremžskou hořčicí, jo to byly časy
Já mám kečup rád...smíchaný s majonézou...na jarním chlebíčku, mňam
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 9:11 pm
od sima
Šaman píše:Já jsem v té době měl tak na plnotučnou.
Šímo, díky za vzpomínku na studia v Brnisku.
Těstoviny s čímkoliv a to bílé (rýža). Vrcholem ovšem byl študácký sendvič: tenký plátek chleba vložený mezi dva chleby, třeba s tou hořčicou. Ej, to byly rocky!
Jj rocky to byly!
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 11:51 pm
od spm
Napred chudaka Pavla vystipete z vlakna o koronaviru a ted mu zhnusite i tohle vlakno. Stydte se
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 17, 2020 7:18 pm
od SWRT
Halloween vecere:)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 17, 2020 7:19 pm
od hamoun
radeji bych to v chlebu ..
ale uzasna stylovka !!!
Odesláno pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 17, 2020 7:36 pm
od SWRT
To bylo hlavne pro deti... Udelalo jim to radost:)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 17, 2020 7:39 pm
od hamoun
no to verim !!!
je to fakt krasne
Odesláno pomocí Tapatalk