Stránka 318 z 716
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned zář 13, 2020 2:45 pm
od cleo
Ja jediny co si ted vybavim a rozhodne to nepozru, je hrachova kase, to mam pozustatek z vojny, kdy nam ji delali kazdou chvili a tekutou- brrrr
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned zář 13, 2020 4:58 pm
od spm
No, je fakt, ze veci, ktery bych striktne nepozrel je asi jenom mliko (a veci, u kterych to dela 99 procent chute) a ruzickova kapusta. Ale jinak na to, abych do sebe cpal ty sladky sisky, kapra, houby nebo jiny fujtajbly by mi asi nekdo musel mirit na hlavu zbrani, dobrovolne bych to taky nejedl
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned zář 13, 2020 6:05 pm
od vrtasp
Tak to mně nevadí, ale mléková polévka a loupak bych blil a ještě nesnáším rebarboru:(
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned zář 13, 2020 7:24 pm
od Mira
Rebarborovej koláč je vyhlášená pochutina. Já ho moc rád. A nejsem vybíravej ani rozmazlenej, jím všechno co se mi dá. Ideální strávník.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 02, 2020 4:50 pm
od Šaman
A už sa to ppoommaalluu peče. Tak večer uvidím. IPA už se chladí. Zatím jdu sbírat trnky.....
Edita:. A hotovo, tu druhou půlku už jsem jaksi nechal zmizet....
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 02, 2020 9:05 pm
od sima
Šmarjá to je nadpozemská krása
jsi to pěkně ihned za tepla ztrestal susede.
Jo, na zemi je kobercový modrý nálet, šílené, modro všude, nestíhal jsem to po příjezdu na chalupu abolustně sesbírat, zítra pokračování, ale přibývá to včil jedna báseň! Včil jsou to teprve švestky do kvasu jak mají být, nalité, velké a sladké jak med, nebo i mírně zcvrklé, zdrclé ale plné cukru
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Napsal: čtv říj 15, 2020 3:26 pm
od .dundee.
Začíná podzimní řada úspěšné jarní série O Dundeeho školní jídelně. Tentokrát variace na téma "hlavně co nejrychleji":
1 velká cibule, pokrájet a osmahnout
1 velký pórek, přidat k cibuli, chvíli podusit
15 dkg anglické slaniny, pokrájet a na polovině pánve s cibulí a pórkem osmahnout, později promíchat.
1 smetana ke šlehání - přidat k výše uvedenému a trochu redukovat (cca 5 minut)
špagety - 8 minut varu
předehřát talíře v mikrovlnce
Akce na 15 minut a všichni spokojeni. Vzhledem k podzimnímu počasí a náladě páruji s toskánským Sangiovese.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: čtv říj 15, 2020 3:43 pm
od Goba
Perfektní závodka, rychlý a na tuty dobrý. Vidím, že šelmy neváhaly ani vteřinu.
Fofrcarbonara taky zkusíme!
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: čtv říj 15, 2020 3:45 pm
od 2.0XT
Jakože bez kečupu?
Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: čtv říj 15, 2020 8:02 pm
od sima
to snad ne, ten řádný červený kypanec tomu vyloženě chybí, to by byla teprve nádhera
Jináč tyhle rychlovky se hodí vždy. Dobrý tip, jídlo to je, dobré špágy jsou fajn, moc toho ani netřebují, když člověk spěchá.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: čtv říj 15, 2020 8:53 pm
od hamoun
teda ... pecka !!!
Odesláno pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 9:32 am
od VDC
Fuj vy čuňata !! Kečup je jeden z největších hnusů, co lidstvo vymyslelo !!
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 9:44 am
od .dundee.
Kečup dostávají pouze do hotdogu, protože hořčici ještě nedávají.
Ale na těstoviny kečup ani náhodou, vždy buď čerstvá rajčata, konzervované půlky rajčat, nebo protlak - podle sezóny.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 9:45 am
od námořník
.dundee. píše:Kečup dostávají pouze do hotdogu, protože hořčici ještě nedávají.
Ale na těstoviny kečup ani náhodou, vždy buď čerstvá rajčata, konzervované půlky rajčat, nebo protlak - podle sezóny.
Tak je to správně, tak to má byt
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 16, 2020 11:18 am
od Šaman
Hoši a Ďábelskou omáčku znáte ? (Keč-up+Tatarka+hořčica) To je teprve Ňěco.