Stránka 316 z 713

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř srp 12, 2020 11:42 pm
od námořník
sima píše: Míra nechci mudrovat, blbě mudrovat, ale stačí gril za pár stovek, tak okolo dvojky max, ověřeno, jestli ti teda nezáleží na pocitech, což věřím, že ne. Nej zůstává stále to samé- co na něj naložíš a jak to předtím naložíš, jestli " s láskou"
Zkus pogrilovat v tomhle a zmeníš názor :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř srp 12, 2020 11:44 pm
od sima
Když jsi se v něm shlédl není co řešit =)
Já mám tento, možná má menší plochu, nevím, to neřeším, bo za 20 minut je uděláno stejků habakuk pro ix lidí, nevím jestli toto řešíš i ty.
Jinak misku teda má, jen jsem ji někde zašantročil, bo pro mě nemá nějak význam, ale má samozřejmě odtok tuku, no tak tam vrazím malý talířek, cokoliv, to mě přijde teda jako totální nesmysl tohle řešit.
Povrch je jak to jen říct? Zcela dostatečný, nepřilnavý. Připálit- přepálit můžeš vždy na jakémkoliv povrchu a cokoliv, samozřejmě jsou shity, to jo, já jsem spokojen, jde to navíc z vyjímatelných plotýnek krásně umýt.
Funguje to jak má, nevím co víc říct, chtít.
https://grily.heureka.cz/concept-ge2010 ... e/#section

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř srp 12, 2020 11:49 pm
od sima
námořník píše:
Zkus pogrilovat v tomhle a zmeníš názor
Ten tvůj znám, dával jsi to sem, líbí se mě, ale pozor, řeč je o elektru, to ostatně vidíš sám.
Jináč uhlák mám taky, za pár stovek, zlenivěl jsem, je třeba taky něco dělat na baráku, na chalupě, tak naložím maso jen den dopředu a pak ho hodím na gril, za pár minut hotovo, navíc kolečko nastavím na pár minut a jdu od toho. Ano uhlí je uhlí, začouzené, pocit je jiný, no momentálně jsem uhlo gril "odklonil" =)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv srp 13, 2020 12:04 am
od milosv
Mám 15 let starý litiňák, ale maso, buřtík nebo sýr nasmraděný kouřem je prostě top.
Zdravý to určitě není, ale ta vůně a chuť.. >B-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob srp 22, 2020 11:25 pm
od sima
Dnes po dlouhé době klasický český šnicl! :-) a k tomu letní br. salát, brambory vařené ve šlupce, cibule červená a klasická, okurky salátové, vinný ocet...to miluju, prvně jsem jedl něco podobného kdysi dáááávno v itálii a nemohl jsem se dožrat, stejně to dopadlo dneska :-) pak dezert, vychlazený, ovocný, žena mě udělal ohromnou radost, jen jsem pak ještě večer musel na žebř, vydržel to.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned srp 23, 2020 6:50 pm
od SWRT
Dneska steak a pecena brambora

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned srp 23, 2020 7:11 pm
od ybrcek
Tak na zase jen ten bůček
Takže bez fotek. To je tu bylo

našmrdlaný v noutu 9

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte zář 08, 2020 8:34 pm
od cleo
Salat kalamari
Obrázek
Oslic na zaru
Obrázek


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv zář 10, 2020 8:07 pm
od cleo
Opet to neni muj vytvor:
Obrázek
Octopus salat

Obrázek
Octopus na grilu
Nikdy bych nerekl, ze chobotnice bude tak dobra


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv zář 10, 2020 8:23 pm
od Tapan
Chobotnice z grilu umí být MOC dobrá. A tahle vypadá, že by mohla být luxusní!

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv zář 10, 2020 8:42 pm
od cleo
Byla luxusni


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv zář 10, 2020 8:53 pm
od OZP
Chobotnice miluju!

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv zář 10, 2020 9:15 pm
od námořník
Taky bych si hned dal :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv zář 10, 2020 9:24 pm
od sima
Tak tohle opravdu není moje parketa, já bych se toho netkl, tyhlety všelijaké mořské příšery jsou pro mě spíš noční můra a ne kulinářské porno ;-D moje žena to doslova hltá a miluje, tak hlavně, že tobě chutnalo.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv zář 10, 2020 11:08 pm
od VDC
Jo, tuhle havěť mám taky rád. :-)