Stránka 246 z 716

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte dub 16, 2019 10:03 pm
od yohn
Obrázek

Obrázek

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte dub 16, 2019 10:37 pm
od spm
Špejlík píše:Jo.... pupek... dříve se to házelo do sekaný A teď se o to perou všuchni
Jsem bral ty nejvyzrálejší věci, co jim zbyly v lednici, ještě mám rumpsteak :-DDD Ale výhoda toho pupku je, že jak je to placatý, tak to šlo udělat úplně v pohodě i na soudkovym nekrytym grilu. A s vpichovym teploměrem jsem to sundal i včas. Dosud teda nejlepší pokus, něco tak dobrýho jsem snad ještě nikdy neudělal :-DDD (ale práci s tim teploměrem budu muset ještě nějak domyslet, ten druhej kus masa, ve kterym ho nemám píchnutý, mi zatím pokaždý ujel o kus jinam, než jsem chtěl :-DDD)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř dub 17, 2019 2:52 am
od námořník
Ty karboše uz vypadaj líp :-) . Ale nevim proč tý pěkný paní kazite fotku .

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř dub 17, 2019 6:16 pm
od spm
Dietni pulkilovej burger :-)Obrázek

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř dub 17, 2019 6:41 pm
od nothink
hezká dieta, ale co ta pepsi, ta dietní není ?!? >:( :-DDD

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř dub 17, 2019 6:55 pm
od spm
Ta ne, tou jsem se pak musel zaplacnout, abych nemel hlad :-DDD

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv dub 18, 2019 10:16 pm
od Mira
Kdyby jste si chtěli i něco pitného namíchat, zde troška inspirace [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5j9cNaIPVoc[/youtube]

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv dub 18, 2019 10:27 pm
od sima
Já si dal po přesunu hmot na chalupu-desky na podlahu-v poledne řízek kuřecí,večer o příjezdu dom další dva s balkánským salátem a to těsně před noční,no a pak jsem ihned nedožrán otevřel konečně plech Salka! >B-) :-D prý,že mě bude zle,nebude,to jsem věděl,tělo si řekne,vysál jsem plechaňu během pár minut a spokojeně odešel na noční.Někdy nepotřebuju špeciality,s nastříkaným závojem na talíř,stačí tak málo ke spokojenosti :-D

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv dub 25, 2019 8:24 pm
od Šaman
Taková večerní rychlá laskominka - se sýrem a neobvyklým kořením od kolegyně - polský párek se slovenským sýrem v českém listovém těstu s exotickým kořením. Zapité německým pivem. A už to není, dala si i žena, která párky moc nemusí - jen fotka zůstala

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv dub 25, 2019 8:29 pm
od yohn
Parádní :-) dobrou chuť !

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv dub 25, 2019 8:30 pm
od yohn
Můj dnešní oběd v pivovaru. Moc mi to chutnalo. A polévka byla chřestový krém s kousky ryby a to byla teprv lahoda.

Obrázek

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv dub 25, 2019 8:35 pm
od Šaman
To vypadá moc lahodně a prudce zdravě. (*_^) |,,,, Jééé a taky německé "pivo"... :-D

O tom chřestu se všude kolem dokola furt mluví a píše - asi budu muset taky ochutnat. Má cenu kupovat ten supermarketový?

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát dub 26, 2019 8:40 pm
od spm
Hlavne ma cenu kupovat hromadu vuni na wc :-DDD

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát dub 26, 2019 8:57 pm
od yohn
Šaman píše:To vypadá moc lahodně a prudce zdravě. Jééé a taky německé "pivo"...

O tom chřestu se všude kolem dokola furt mluví a píše - asi budu muset taky ochutnat. Má cenu kupovat ten supermarketový?
Jinde ho nekupuju než v marketu

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát dub 26, 2019 9:49 pm
od Špejlík
Přesně... kup si zelenej, ulámek konce ( ponechat hlavičky ) a zelenej se neloupe. Stačí spařit a pak konečnou úpravu