Stránka 245 z 716

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob dub 13, 2019 6:10 pm
od Goba
Když se povede větší 2kg bývá prorostlejsi mramorovanej mnamka, když je to obyčejné EU kráva tak namlet na burgery taky dobre, doporučil Pohlreich, odzkoušeno

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob dub 13, 2019 8:06 pm
od spm
Jdeme konkurovat ybrckovi :-DDD utesovadlo vypito. Houby se v tom vyznam, ale bylo to fakt dobry :-)Obrázek

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob dub 13, 2019 9:41 pm
od sima
yohn píše:Kopřivová polévka? Nejedl jsem zatím, ale rád bych okusil.
Já jo,díky Šamanovi a byla výtečná!!!Letos chceme zas,snad nám to mistr předvede a uklohní.
Ten gril Tefal jsem měl taky v merku,ale nakonec jsem loni vzal tento:
https://grily.heureka.cz/concept-ge2010/#
Osobně se mě víc líbil desaign a i zkušenosti jiných dobré a...je fajn.
Tak ať ti chutná,hlavně,že je co na něj dát,dá se na tom uklohnit kde co ;)
Edit:Šamane-ji dle mě moc přísný,páč to umíš,to je pak nejhorší :-) příští polívka bude zas jiná ;)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob dub 13, 2019 9:43 pm
od sima
spm píše:Jdeme konkurovat ybrckovi utesovadlo vypito. Houby se v tom vyznam, ale bylo to fakt dobry //uploads.tapatalk-cdn.com/201904 ... 6ab9d9.jpg

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
No konkurovat je hodně silné slovo,při první pistoli by ybrc sotva chytil slinu :-D Je to širá duše a třebuje více vjemů,otevřít se plně jižnímu slunci... :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob dub 13, 2019 10:24 pm
od ybrcek
Slovenské? Tam bývá dobré vzácnost.
Dobře že chutnalo

nasmrdlany v NOTE 9

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob dub 13, 2019 10:40 pm
od Špejlík
Goba píše:Když se povede větší 2kg bývá prorostlejsi mramorovanej mnamka, když je to obyčejné EU kráva tak namlet na burgery taky dobre, doporučil Pohlreich, odzkoušeno
Ono se dá udělat steak i z českýho. Chce to ale nechat ho uzrát. Samozřejmě chybí tam ten lůj, ale když si udělám t-bony a nechám si je v práci 3 týdny uzrát, tak je to taky fajn ;-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned dub 14, 2019 12:27 am
od spm
ybrcek píše:Slovenské? Tam bývá dobré vzácnost.
Dobře že chutnalo

nasmrdlany v NOTE 9
Slovenský je na tom akorát nějaký ocenění, jinak Znojemsko :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned dub 14, 2019 2:03 pm
od ybrcek
Aha. Znojmo o trochu lepší než SK.


nasmrdlany v NOTE 9

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned dub 14, 2019 6:36 pm
od Špejlík
Tak jsme vytáhli starou dobrou sodovku i s bombičkama :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned dub 14, 2019 6:43 pm
od ybrcek
Když jsou ty světový dny MalbecuObrázekObrázek

nasmrdlany v NOTE 9

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned dub 14, 2019 10:47 pm
od milosv
No, slintám...

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte dub 16, 2019 2:59 pm
od spm
Jdu delat snidani :-DDDObrázek

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte dub 16, 2019 8:54 pm
od Špejlík
Jo.... pupek... dříve se to házelo do sekaný :-) A teď se o to perou všuchni ;-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte dub 16, 2019 9:33 pm
od yohn
Obrázek

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte dub 16, 2019 9:42 pm
od námořník
Záběry z kremace ?