Stránka 209 z 716
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned črc 29, 2018 9:29 pm
od yohn
Já ti nevim, já si to nikdy celý nepamatuju
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned črc 29, 2018 10:26 pm
od Tapan
Beru, až Hamoun zas bude nocovat v ČB, dá jistě vědět... že Hamoune, jsi na příjmu?
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned črc 29, 2018 11:34 pm
od hamoun
jasne ... ja jsem porad na prijmu
tento tyden do CB nejedu. mam dovcu - mam doma decka ... takze budu v CB az ten dalsi tyden ...
Odesláno pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned črc 29, 2018 11:44 pm
od Tapan
To zní jako plán
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon črc 30, 2018 12:05 am
od hamoun
... udelate ze me asociala v praci ... vite, co jsem si vyslechl, ze na ne kaslu a nejdu s nima na veceri??
Odesláno pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon črc 30, 2018 12:14 am
od Tapan
Tak hlady jsi nebyl a vyloženě asociální večer to taky nebyl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon črc 30, 2018 5:35 am
od hamoun
no .. pravda ...
Odesláno pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned srp 05, 2018 12:05 pm
od Šaman
Podléhám současným trendům. A je to v tom hycu docela pitelné, ale nejde pak
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte srp 07, 2018 10:01 pm
od ybrcek
Jako chorvati su pice vyscane ale červené mají bombove
nasmrdlany v samsungu
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte srp 07, 2018 10:13 pm
od yohn
Já byl dneska na Gastonovi u Lachtana. Výtečné a osvěžující 10,5 stupňové světlé pivíčko.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned srp 12, 2018 6:21 pm
od spm
Jinak jsem teda na ty dovoleny neodolal a weizen primatora si fakt koupil. Jako hrozny to nebylo, ale byval fakt lepsi... zato ted sedim v cernokosteleckym pivovaru, dal jsem si psenicnou bilou svini a ta je spica
jenom teda prvni pulitr jsem nestih nafotit a na druhej se uz nedostalo, pac dosla. Takze druha runda: vycpana vydra a cerna svine
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned srp 12, 2018 8:47 pm
od ybrcek
Nějaký maso jsem vařil ale mnohem víc bylo po týdnu sednout na motorku
nasmrdlany v samsungu
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte srp 14, 2018 12:47 am
od sima
Šaman píše:Podléhám současným trendům. A je to v tom hycu docela pitelné, ale nejde pak
Susede pěkně!Jooo tak tohleto se dá pít ve vedrech hodně dobře,ale já zůstávám celoročně věrný bíru,za všech okolností,v mrazech i hicech,však mě znáš susede,co jsem schopen obětovat skrz logistiku píva
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř srp 15, 2018 10:03 pm
od yohn
Rybíz. Kvasnou zátku koupim ráno. Prcal jsem se s tim přesně od 18 do 22h. Nejvíc sraní bylo paradoxně s vymytim starýho demižonu. A to mě čeká ještě větší voser zanedlouho s mnohem větší bečkou, chci zkusit svuj první cider.
Bečky :
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob srp 18, 2018 7:25 am
od Špejlík
Jendo, kdy bude rybízák k požití?? Abych si konečně naplánoval cestu na šumavu..