Stránka 205 z 715

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob črc 14, 2018 6:35 pm
od ybrcek
Krásný maso

Ja dnes jen kuřecí a zeleninu ObrázekObrázekObrázek

nasmrdlany v samsungu

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob črc 14, 2018 10:19 pm
od spm
Špejlík píše:Po dlouhé době, kdy padám na tlamu vysílením, nevyspáním a tak všelijak griluju kolena...
Husty, to jsem nikdy ani nezkousel. Jak to delas - nejak to predvaris a pak to dogrilujes?

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 11:54 am
od yohn
Thajská polévka s krevetami. U Černé věže čp.13, Budějce. Zas se mi přeskládal žebříček asijských specialit a na vrcholu se umístila tato polévka.Obrázek

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 12:28 pm
od hamoun
yohn: dik ! tak tam si urcite zajdu

Odesláno pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 7:02 pm
od yohn
Tak dej vedet, ja se rad pridam. Ta polivka je silne navykova :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 7:40 pm
od Špejlík
spm píše:Husty, to jsem nikdy ani nezkousel. Jak to delas - nejak to predvaris a pak to dogrilujes?

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Jo. Je to tepelně opracovaný, než to dávám na gril. My to vyrábíme v práci. Je to nasolený koleno bk, který se zavakuuje do varného pytle a potom ho vaříš metodou sous vide. Tzn.na málo stupňů, ideálně celou noc. Takže koleno rozděláš a v podstatě můžeš konzumovat. Ale ten gril tomu dá to kouzlo. Mám Webera a hodinu jsou to nepřímo griloval cca na 130 stupňů, aby se prohřálo a zároveň jsem zo udil. Naházel jsem na brikety namočený štěpky z jabloně. Ale jak říkám, ikdyž ho jen klasicky povaříš a pak dogriluješ, tak to bude pecka.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 8:56 pm
od hamoun
yohn píše:Tak dej vedet, ja se rad pridam. Ta polivka je silne navykova
ja ti doporucim koleno u Modrych dveri …
obecne tam vari luxusne ... !!!

koleno maji z selete, neni toho moc a je to uzasne udelane ...
davam si ho tam pravidelne (vetsinou kazdy tyden, kdyz jsem v Budejkach :) ) :)
(tento tyden jedu jen na otocku nebo vubec, takze az ten dalsi)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 9:44 pm
od yohn
Dekuju! Ozkousim. Tak hlavne aby si tvy doporuceni precetl Ondra Roura, chysta se tam s rodinou na vylet. Jo a v Knezinku uz jsi byl ?

Jo a muzem vytahnout i Draconise, ma to kousicek.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 10:15 pm
od Tapan
Klucí, až půjdete v ČB minisrazovat, klidně dejte taky vědět. Rád vás poznám a Draconise rád po dlouhé době uvidím :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 10:21 pm
od yohn
No bezva :-) takže za týden u Filipa v D&V u Černé věže 13 ! Těšim se, dáme si véču

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 10:22 pm
od yohn
Obrázek

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 10:23 pm
od yohn
Obrázek

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned črc 15, 2018 10:33 pm
od Tapan
Bezva, těším se. Někdo to napište Dracovi :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon črc 16, 2018 12:25 am
od sima
A já další kolo grilovačky,opět ve stejném duchu :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob črc 21, 2018 9:29 pm
od sima
Jsem dneska večer po šichtě zmerčil ženino oblíbené "thajsko" na sto způsobů.Dekorativní úpravy tomu chybí,je to už jen naházené v hrnci,takže to vypadá nic moc,spíš nic,ale je to jinak dosti barevné a moc dobré,asi to sežeru :-/