Stránka 201 z 716
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned čer 17, 2018 10:38 pm
od ybrcek
btw dnes slabota jen 2 litry vína
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned čer 17, 2018 10:47 pm
od sima
Ybrcku tolik úžasných dobrot na grilu,oj oj,dostávám hlad,dnes jsem toho moc nestihl pochalovat
nooo ty jsi dal dnes dva litry vína a sám???Tj nějaký střik ne
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned čer 17, 2018 10:50 pm
od ybrcek
Strik to je jako když neudržís moc ne?
Já piju jen víno
nasmrdlany v samsungu
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned čer 17, 2018 10:56 pm
od sima
Já nevím,ani jedno nepiju,tak dal jsi dnes dva litry vína sám nebo ne
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 3:41 pm
od ybrcek
Jasně že dal
To zase není takový výkon
nasmrdlany v samsungu
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 4:55 pm
od yohn
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 6:13 pm
od námořník
Yohn
děláš mi chutě
.
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 8:40 pm
od yohn
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 8:40 pm
od yohn
Natrhal jsem 5 košů než to shnije všecko, už jsou na hraně
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 8:41 pm
od námořník
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 9:00 pm
od sima
Pastva pro oči,letos je třešní jak máku,my to nesklidíme,kor z těch našich dvou prastarých stromů,nejradši to mám přímo ze stromu a abych sbíral třešně na pálenku,jak někteří kolegové staršího data z práce to momentálně zas zkoušejí,tak tak daleko zatím nejsem
kolega-neskutečný koumák a kutil změřil refraktometrem v třešni cukru a bylo to prý tak neskutečně ideální,že dnes šel zkoušet prvně třepat třešně,syn co vaří doma pívo tak pomože,potatil se
donesl vzorek třešní a má je fakt nádhernééé,snad dá vzorek
Edit:podobné jak yohn,jen trošku větší a všechny rudě zbarvené,ani jedna hnilá,sladké jak cumel.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 9:21 pm
od Špejlík
Ty třešně jsou boží...
Nicméně pro mě nepoživatelné... Miluju je, ale představa, že v kilu třešní sežeru 100g červů je pro mě peklo
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 9:23 pm
od sima
já to neřeším,nedívám se,šup do huby,co oči nevidí...není to jak valit do sebe sviží potvory-červy třeba,proteiny prýýý to jsou,tak co ;)a taky tělo třebuje trénovat a být odolné,nějaké ty probiotika do střev se hodí
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 9:47 pm
od Šaman
Hošííí, opatrně s tyma červama
Z výživového hlediska má strava mít cukry, tuky, bílkoviny - žáno
a to střešně splňují, aj maliny - ty už taky jedou a mají víc masa.
Šímo, tu gořalku ze střešní bysem taky ráth ochutnal - dokonce mne to napadlo - založit kvas, ale tady to výrazně rychlo zhnilo
Kdysi za toho minulého režimu sa v obchodě prodávala CzeresPalinka, ale to byl dost patok. Ogaři z DDR dělali KirscheWhiskey - to mělo nízkou voltáž, dobře se to cucalo. Tož tak. Ale to už je skoro off. Pardon. Prostě mne to ovoce zaujalo. Pěkné fotky.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon čer 18, 2018 11:37 pm
od Mira
Loni nebylo skoro nic, letos je jich mraky, ale jsou nějaký hubenější. Pro mě pouze čerstvý, utržený ze stromu. Vždycky se naperu a pak čekám co to se mnou udělá. Letos dobrý, nic.
Budou i špendlíky, jednou jsme je i vypálili, bylo nám líto jak to furt jen žerou vosy.