Stránka 181 z 715
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon dub 23, 2018 6:51 am
od ybrcek
Titul Komety je fajn kdyby ve stejnym dni Dukla nespadla po roce do pralesa.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon dub 23, 2018 12:20 pm
od yohn
U maminky :
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon dub 23, 2018 2:24 pm
od sima
Šaman a jeho žena nás potěšili,že si vzpomněli a osobně donesli v sobotu až k nám na chalupu kopřivovou polévku.Já to nikdy nejedl,moc jsem to chtěl zkusit a musím říct,že byla opravdu naprosto vynikající!!!
Já věděl,že tohle by mě mohlo chutnat,díky susede
neumřu zas až tak hloupý.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon dub 23, 2018 9:06 pm
od Šaman
Súsede, děkuju za ocenění. Rádo se stalo. Slivovica se Zeměžlučí na košt a na žaludek už sa chystá. Taký Valašský absinth to bude
To aby té zelené nebylo málo...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon dub 23, 2018 9:55 pm
od sima
Slivovica se Zeměžlučí
ty nezklameš
Šaman každým coulem.Teď jsem přemluvil Ditu,že je škoda polívku nezkusit(neměla už hlad) a byla z toho totálně mimo jak je polívka vynikající,přidala si :-)Prý to je jak když se vaří sekyrková polívka.
Na ten halucinogen jsem kua zvědav!!!Zítra budu brzy na pasekách,možná dáme košta,ale musíme brzo,jedu pak autem zase dom
Teda nemyslím košta absintu,ale z kolŇi.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte kvě 01, 2018 12:08 pm
od cleo
Když máme toho 1. máje a milujeme ty naše polovičky, udělal jsem té mojí oběd.
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob kvě 05, 2018 11:09 pm
od Špejlík
Na zítra naložená hovězí pečeně..
Snad bude stačit 3kg hovězího pro 6 lidí.... pomalu to upeču, bouchnu to i s kastrolem na stůl a sváteční oběd hotov
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob kvě 05, 2018 11:59 pm
od spm
Podle mě máš ty dvě čísla napsané obráceně
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned kvě 06, 2018 12:11 am
od yohn
Hausgmachte boarische weisswürste...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned kvě 06, 2018 12:11 am
od yohn
Slavíme...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned kvě 06, 2018 12:12 am
od yohn
Jdeme domu...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned kvě 06, 2018 7:33 am
od sima
Šaman píše:Súsede, děkuju za ocenění. Rádo se stalo. Slivovica se Zeměžlučí na košt a na žaludek už sa chystá. Taký Valašský absinth to bude To aby té zelené nebylo málo...
Byla dobrá,i když já hořké už moc nemusím,tahle byla jiná-prostě dobrá a grády teda měla,že susede
Yohne-jedeme domů
Špejlíku tebe být doma,to musí být radosti,bouchneš s kastrolem o hodovnici a je hotovo
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned kvě 06, 2018 6:09 pm
od cleo
yohn píše:Cleo: Prachatice, výtečná Kratušín 12
Tak jsem ochutnal a oboje výtečný, možná mě Jantar chutnal víc
.
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř kvě 09, 2018 9:58 pm
od cleo
Dostal jsem dnes chuť na buřta
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř kvě 09, 2018 10:08 pm
od sima
Tj ono,jak je chuť nesrat se s tím,solo buřt
My dnes hladoví vletěli do první hospody ve Zlíně,zvenku teda nevypadala zrovna přívětivě,tak na utopence a točené pivo,ale uvnitř změna,velice osobitě stylově zařízeno,příjemný posez.Ale hlavně to jídlo bylo moooc dobré,mňam
Takž hospodu u Kajmana ve Zlíně mohu doporučit,přímo u hlavního tahu přes Zlín,naproti Albertu co je taky přímo u cesty,pohodlný parking vedle Albertu nebo pod ním.