Stránka 138 z 715

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 7:27 pm
od Mira
Jinak Ostropestřec funguje. Stačí placatka a každej den si loknout. Vyzkoušeno, za 14 dnů máte alty a asty v pohodě.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 8:04 pm
od sima
Jj tahle bylina je mocná,stejně jako plno jiných,já si rád nechám poradit tu v obchodě,tyhle věci neskutečně fungují.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 8:12 pm
od hamoun
mira: napis prosim te konkretni vyrobek ...s alty a asty bojuju uz asi 2 roky (jinak vse uplne ok) ...(mam alt tak 2,5 - 4 ... jak kdy ... nikdo nevi proc ... )

Odesláno pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 8:17 pm
od ybrcek
Ja koupil drceny semena ostropestrece tady vasbylinkar.cz

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 8:18 pm
od sima
Ono je to jedno který ostropestřec,funguje,je to prostě jedna bylinka,není jich víc.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 8:55 pm
od Mira
No bylo to přímo od nějakého pěstitele, olej lisovanej za studena. Dostal jsem ho, ale od koho to bylo si nepamatuju. Tedy vím kdo mi ho dal, nepamatuju pěstitele. Jediný co vím, že stál zlomek toho za co to někdo prodává na netu. A olej je asi nejpohodlnější na užívání, než zubama drtit semínka či vařit čaj. =)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 9:28 pm
od spm
mate divnou doktorku. u nas zavodni lekar hodi stempl na papir, firme vyfakturuje nejaky nekrestansky penize a finito :-DDD a to jsem si po nastupu tuhle maskaradu uzil 2x hned po sobe, protoze poprve na tom cancu nebylo napsano riziko prace...

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 9:56 pm
od jatros
ad Ostropestřec)
Doporučuje se olej za studena lisovaný ... obecně nejšetrnější způsob pro zachování přírodních látek.
Mám dobrou zkušenost tímto Ostropestřecový olej

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 10:09 pm
od hamoun
obecny ostropestrec (viz nize) mi NIC s výsledky neudelal ...
ani jiné podavane podpurne leky na ocistu apod ...
tak se doptavam na neco jiného ...

tohle jsem bral dlouhodobe ... (+ další věci)
Ostropestřec mariánský
(Silybum marianum extrakt ze semen 5:1 – 200 mg)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 10:28 pm
od Mira
Já měl náběh na dnu, s tím i rozhozený jaterní testy. Takže u mne zabrala dieta a Ostropestřec. Jaterní testy za měsíc mnohem lepší, jen ta kyselina močová vysoká (hodně). Koupil jsem si knížku a po necelým roce vyhýbání se purinům jsem byl v normě. Takže jídelníček je základ. =)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 11:27 pm
od .dundee.
hamoun píše:obecny ostropestrec (viz nize) mi NIC s výsledky neudelal ...mg)
Pokud chceš něco udělat s výsledky, tak mě napiš v jaké laborce ti to měří a pokud je to “naše” laborka , tak to zařídim :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 06, 2017 11:38 pm
od hamoun
Dundee: LUXUS :D ...
ale ne ... me spis zajima, co mi je .. proc to je ... ale to mi nikdo nerekne ...
zkousel jsem i cinskou medicine ... vsecko mozne.

udelali mi za ty 2 roky testy snad uplne na vsecko ...
nic jineho problem neni ... na to, jak se cpu, tak mam v poradku cukry, cholesteroly ... vsecko ...

pry se to ASI spustilo stresem ...

jo .. a mam tucna jatra (fibroscan) a mel bych shodit. ale vysledky jsem mel stejne i pred 25 kily ... :)
takze obecne kecy pro kazdeho, kdo ma vysokou nadvahu ...

a kdyz uz to pisu do kulinarskeho tematu ...
panove (a damy) .. to, co tu posilate, je LUXUS ...
zvlaste bucky apod :)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv pro 07, 2017 7:12 am
od Mareka
S tou zdravou stravou naděláte... Já si včera odpoledne udělal steak (medium z irského hovězího) a pak neprozřetelně zavolal na dcery, zda chtějí ochutnat. Proběhly OKAMŽITĚ obě a ta starší prohlásila: "Takový malý?!"
Měla pravdu - pro tři byl fakt malý.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv pro 07, 2017 11:08 am
od bobhash
taxe taky pochlubim včera sem si pek maso na domací Bún chả

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv pro 07, 2017 1:21 pm
od sima
Mareka píše:S tou zdravou stravou naděláte... Já si včera odpoledne udělal steak (medium z irského hovězího) a pak neprozřetelně zavolal na dcery, zda chtějí ochutnat. Proběhly OKAMŽITĚ obě a ta starší prohlásila: "Takový malý?!"
Měla pravdu - pro tři byl fakt malý.
Tak souhlas,nejlepší je pořádná flákota masa,jen my tu neřešili hlavně,prvotně zdravou stravu,to je pak velice složité téma,v dnešní době naultimo,nej je strava různorodá,to mě nikdo nevymluví :-) Ať jsou tabulky potažmo vztažné době jaké jsou,furt je to o tom samém...
U nás je všecko taky malé,maso ani nepočítám,ale třeba i zemáky,uděláme si přílohu z brambor ze 4 kg pro dva lidi a za dva dny je vymeteno,nikdo to nechápe,hm,pravda je z toho i třá bramboračka :-D Ale řeč byla o něčom jiném ;)