Stránka 127 z 716

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv říj 19, 2017 6:08 pm
od cleo
Super, jdu shánět netopýry

Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv říj 19, 2017 6:16 pm
od ybrcek
Na polivku? :-D

Odesláno z debila

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv říj 19, 2017 6:25 pm
od cleo
No takovej netopýří vývar

Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv říj 19, 2017 7:12 pm
od Mira
No měsíčně sám spapám tak 9 kg zeleniny, ale bulgur bych nahradil hovězím.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv říj 19, 2017 8:55 pm
od sima
Vy jste ale volové-netopýří vývar :-DDD :-DDD
Marzi tohleto by mě šíleně chutnalo,já ač všežravec a "masista" to vím,aniž bych to jedl.Teď jsem zkoušel kuskus smíchaný s gril zeleninou,úžasné =) (*_^) |,,,, Gril směs čerstvou zeleninu často peče Dita v kachláčích na chalupě,k tomu jsme měli zapékané brambory s žampiony,sýrem,smetanou,bez masa,klidně to jím ix dní za s sebou a miluju to,z těch kachláčů je to pečení opravdu jiné.Takže za mě úžasné jídla =) Jo a polívka je pro mě základ,ty miluju,vývar či hřibová,bramboračka,česnekačka,cokoliv...je mě to jedno,krom pravých držek :-)
Ondro jj lapat ty hovna guáno ani nemusím,když mě padaj na hlavu a do hrnku :-DDD Ale je to i toxické.No musel jsem tomu udělat přítrž,zatím je klid,tak uvidím,jestli se vrátí.Budku jsem nevyvěsil,dutin sarých stromů a skrýší tam má moře a nevím kde mě hlava stojí,vstávám včil po páté a vracím se dom v osm-z práce a chalupy,moc nespím,nějak se to sešlo všechno.
Ale zpět k jídlu-zkusíme to v podobné úpravě,na bulgur jsem se zrona včil díval.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát říj 20, 2017 6:41 pm
od cleo
Ještě rostou, tak jsem si udělal houbový pekáček Obrázek

Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát říj 20, 2017 6:53 pm
od ybrcek
to vypadá epesně!!! to jsou lišky?

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát říj 20, 2017 7:13 pm
od cleo
Podborováci, ryzce, mladé bedly a mladé václavky, čím víc lupenatých, tím líp

Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát říj 20, 2017 9:49 pm
od ybrcek
Asi zitra vyrazim na gample at tez pomlsam ty krasy podzimka

Odesláno z debila

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned říj 22, 2017 9:03 pm
od davidherda
marzi píše:Panove a damy. Jako protiklad vasim nakladanym, grilovanym, gratinovanym,uzenym a podobme narocnym jidlum prikladam jidlo, ktere mam tak 15x do mesice. Obcas s malymi obmenami stylu - co dum dal.
A taky asi pro nekoho k zasmani, mozna k politovani a mozna opovrzeni atd
Hele a z toho se jí ten rendlík, nebo ta divná hmota uvnitř? :-D

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv říj 26, 2017 9:30 pm
od sima
Dnes nějaká ta hodina čekání v Ostravě,tak co tam budu dělat,půjdu do místního fitka <:-< :-) =) Tak jsem tam málem došel,ale že to poslední dobou vedu špatně a jsem vyštáveny,tak jsem s fit taškou přes rameno ušel kilák,otočil to na SV a dal si fitko v téhle moc příjemné hospůdce:
http://www.trebovickymlyn.cz/web/
Příjemná obsluha,čisto,kuchař jak ze žurnálu,menu jsem měl za 92kč:moc dobrá ovar polívka(jsem závislák,polívkový)a roláda s moravským zelím a domácím br.knedlíčkem,s dipem.Chutnalo,můžu jen doporučit,taky pěkná procházka okolo třebovické rezervace...aj bezďákům se poblíž líbí :-) taky jsem navštívil místní velký útulek pro psy,pokecal tam a hlavně to fitko bylo příjemné no,završil jsem to presíčkem s velkým medovníkem se šlehačkou,taková nirvána.
Mlýn byla ale fakt fajn,klídek,málo lidí.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv říj 26, 2017 9:45 pm
od Mira
Zítra chci trojku. Kruci, děláš chutě, jsem na zelenině.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv říj 26, 2017 9:48 pm
od sima
:-) Míra je to boj,ale trojka je taky zelenina ;)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: čtv říj 26, 2017 10:29 pm
od Mira
No rozdíl ve stravování jsem si uvědomil včera v samošce. Prostorově výrazná paní přede mnou ve frontě vysázela na pult 4 mražený pizzy, 4 čokokoládový Margotky a balík párků. Já se salátem, okurkama, ředvičkama, kedlubnama, pórkem a hroznovým vínem jsem si připadal fakt divně. Ještě že jsem měl aspoň 2 plechovky. S zeleným fazolkama. Budou v sobotu. Se smetanou. Doufám, že řezník bude mít hovězí líčka, abych k tomu pohřešil. Holt my, co honíme každý kilo, to nemáme jednoduchý. :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát říj 27, 2017 7:32 pm
od sima
:-) Míra někteří lidi žerou nezřízeně a neřízeně,taky kolikrát hledím co jsou schopni zkombinovat,jaké prasárny a v jakém množství.Jooo někdy přijde šílená nedožranost,ale pravidelně si to nedovedu představit.