SubaruFanClub.cz
https://subarufanclub.cz/forum/

Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
https://subarufanclub.cz/forum/viewtopic.php?f=45&t=5166
Stránka 124 z 133

Autor:  Špejlík [ stř zář 13, 2017 3:04 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

OZP píše:
Me je to jedno, zerte si co chcete. Je to vase svedomi.


Já obdivuju lidi, který se do toho pustěj. U mě a mojí profese se to samozřejmě hůř provede, ale nepochybuju o blahodárnosti na zdraví.

Autor:  OZP [ stř zář 13, 2017 3:09 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Ja to nedelam primarne kvuli zdravi. A je to peknej vopruz- jen nejist maso byla pohoda, jist vegansky je v nasich koncinach pruda.

Autor:  Subaru70 [ stř zář 13, 2017 3:13 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

...já začal jednou držet dietu (zdravotní), nejedl jsem uzeniny, maso....dlabal jsem samý saláty, celozrný pečivo, sojový mlíko,kuskus atd... a všichni na mě koukali jak prej vypadám blbě..vychrtle a v obličeji .......a furt se mě ptali jestli jsem nemocnej...Tak jsem to přestal radši držet.. :-DDD :-DDD A taky jsem měl furt HLAD !!!!!!

Autor:  Špejlík [ stř zář 13, 2017 3:14 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

OZP píše:
Ja to nedelam primarne kvuli zdravi. A je to peknej vopruz- jen nejist maso byla pohoda, jist vegansky je v nasich koncinach pruda.


V našich končinách je se vším pruda.
Vezmi si celiaky, to samý. Všechno drahý, jako prase.

Autor:  Sandence [ ned zář 24, 2017 8:10 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Dneska jsme si udělali ( z větší části Marcel) opravdu famózní dýňovou polévku...Obrázek

Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk

Autor:  Tazzy [ pon zář 25, 2017 11:26 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

hele tak hoď recept, vypadá dobře

Autor:  Sandence [ úte zář 26, 2017 11:31 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Opražit cibuli, nasypat nastrouhanou hokaido dýni i se slupkou( měli jsme cca 700g), nechat orestovat,osolit, zalít litrem horké vody a nechat 15-18 minut vařit.
Pak mixérem (metličkou) rozmixovat a my jsme tam dali smetanu, kari, muškátový oříšek a kokosové mléko ( všechno podle chuti).
Na talíř zakysanou smetanu a navrch krutony;)

Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk

Autor:  OZP [ stř zář 27, 2017 6:42 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Super polivka!

Autor:  parabolD [ stř zář 27, 2017 8:37 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Sandence píše:
Opražit cibuli, nasypat nastrouhanou hokaido dýni i se slupkou( měli jsme cca 700g), nechat orestovat,osolit, zalít litrem horké vody a nechat 15-18 minut vařit.
Pak mixérem (metličkou) rozmixovat a my jsme tam dali smetanu, kari, muškátový oříšek a kokosové mléko ( všechno podle chuti).
Na talíř zakysanou smetanu a navrch krutony;)

Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk

Já ještě dávám nahrubo nastrouhanou 1 mrkev a dýni loupu, jinak stejný a moc dobrý a rychlý...

Autor:  Špejlík [ čtv zář 28, 2017 7:51 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Lehký dezertík...

Přílohy:
2479CD38-1CAB-450C-A962-FB7DD575C53F.jpeg
2479CD38-1CAB-450C-A962-FB7DD575C53F.jpeg [ 357.39 KiB | Zobrazeno 288 krát ]

Autor:  Sandence [ pát zář 29, 2017 11:22 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Ale tak to vypadá velmi chutně;)

Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk

Autor:  cleo [ pát zář 29, 2017 11:34 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Zatím nemám foto, podávat to budu až večer, ale včera jsem dělal kančí guláš po staročesku, tak jsem na to zvědavej, zajímavá chuť (s pravým rumem a červeným vínem) a dnes po odležení to bude určitě ještě lepší. A pak se to (_)D :*)(*: .

Autor:  Špejlík [ pát zář 29, 2017 12:50 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

cleo píše:
Zatím nemám foto, podávat to budu až večer, ale včera jsem dělal kančí guláš po staročesku, tak jsem na to zvědavej, zajímavá chuť (s pravým rumem a červeným vínem) a dnes po odležení to bude určitě ještě lepší. A pak se to .


Kančí se teď odstřeluje. Tak ho je nadbytek:-)
Jo, gulášek je vždycky super, hlavně po opici..;-)

Autor:  ybrcek [ pát říj 06, 2017 6:33 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Burcak v rudyyym Obrázek

Odesláno z debila

Autor:  Špejlík [ pát říj 06, 2017 7:02 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

ybrcek píše:
Burcak v rudyyym https://uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... a94b8a.jpg

Odesláno z debila


Martin se rozhodl prokalit utržené peníze za xt:-)

Stránka 124 z 133 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/