Stránka 124 z 716
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř zář 13, 2017 4:04 pm
od Špejlík
OZP píše:Me je to jedno, zerte si co chcete. Je to vase svedomi.
Já obdivuju lidi, který se do toho pustěj. U mě a mojí profese se to samozřejmě hůř provede, ale nepochybuju o blahodárnosti na zdraví.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř zář 13, 2017 4:09 pm
od OZP
Ja to nedelam primarne kvuli zdravi. A je to peknej vopruz- jen nejist maso byla pohoda, jist vegansky je v nasich koncinach pruda.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř zář 13, 2017 4:13 pm
od Subaru70
...já začal jednou držet dietu (zdravotní), nejedl jsem uzeniny, maso....dlabal jsem samý saláty, celozrný pečivo, sojový mlíko,kuskus atd... a všichni na mě koukali jak prej vypadám blbě..vychrtle a v obličeji .......a furt se mě ptali jestli jsem nemocnej...Tak jsem to přestal radši držet..
A taky jsem měl furt HLAD !!!!!!
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř zář 13, 2017 4:14 pm
od Špejlík
OZP píše:Ja to nedelam primarne kvuli zdravi. A je to peknej vopruz- jen nejist maso byla pohoda, jist vegansky je v nasich koncinach pruda.
V našich končinách je se vším pruda.
Vezmi si celiaky, to samý. Všechno drahý, jako prase.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned zář 24, 2017 9:10 pm
od Sandence
Dneska jsme si udělali ( z větší části Marcel) opravdu famózní dýňovou polévku...
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon zář 25, 2017 12:26 pm
od Tazzy
hele tak hoď recept, vypadá dobře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř zář 27, 2017 12:31 am
od Sandence
Opražit cibuli, nasypat nastrouhanou hokaido dýni i se slupkou( měli jsme cca 700g), nechat orestovat,osolit, zalít litrem horké vody a nechat 15-18 minut vařit.
Pak mixérem (metličkou) rozmixovat a my jsme tam dali smetanu, kari, muškátový oříšek a kokosové mléko ( všechno podle chuti).
Na talíř zakysanou smetanu a navrch krutony;)
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř zář 27, 2017 7:42 am
od OZP
Super polivka!
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: stř zář 27, 2017 9:37 am
od parabolD
Sandence píše:Opražit cibuli, nasypat nastrouhanou hokaido dýni i se slupkou( měli jsme cca 700g), nechat orestovat,osolit, zalít litrem horké vody a nechat 15-18 minut vařit.
Pak mixérem (metličkou) rozmixovat a my jsme tam dali smetanu, kari, muškátový oříšek a kokosové mléko ( všechno podle chuti).
Na talíř zakysanou smetanu a navrch krutony;)
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
Já ještě dávám nahrubo nastrouhanou 1 mrkev a dýni loupu, jinak stejný a moc dobrý a rychlý...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: čtv zář 28, 2017 8:51 pm
od Špejlík
Lehký dezertík...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát zář 29, 2017 12:22 pm
od Sandence
Ale tak to vypadá velmi chutně;)
Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát zář 29, 2017 12:34 pm
od cleo
Zatím nemám foto, podávat to budu až večer, ale včera jsem dělal kančí guláš po staročesku, tak jsem na to zvědavej, zajímavá chuť (s pravým rumem a červeným vínem) a dnes po odležení to bude určitě ještě lepší. A pak se to
.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát zář 29, 2017 1:50 pm
od Špejlík
cleo píše:Zatím nemám foto, podávat to budu až večer, ale včera jsem dělal kančí guláš po staročesku, tak jsem na to zvědavej, zajímavá chuť (s pravým rumem a červeným vínem) a dnes po odležení to bude určitě ještě lepší. A pak se to .
Kančí se teď odstřeluje. Tak ho je nadbytek:-)
Jo, gulášek je vždycky super, hlavně po opici..
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 06, 2017 7:33 pm
od ybrcek
Burcak v rudyyym
Odesláno z debila
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 06, 2017 8:02 pm
od Špejlík
Martin se rozhodl prokalit utržené peníze za xt:-)