Stránka 102 z 709

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte pro 06, 2016 8:34 am
od kiti
Naložená krkovička nakrájená na kousky s kořením a udělaná na prudko na pánvičce. Pak zabalená do tortilly a na chvilku do kontaktního grilu. A k tomu hrášek a mrkev na másle.

Dobrůtka kterou MILUJU

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte pro 06, 2016 10:13 am
od yohn
Hezky to mas :-) dobrou chut

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte pro 06, 2016 10:14 am
od yohn
Vcera jsem mel velmi chutny dürüm, ale nedaval jsem to sem

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte pro 06, 2016 10:47 am
od sima
Kiti pěkně =)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 19, 2016 11:49 am
od draconis
20161217_163052.jpg

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 19, 2016 12:00 pm
od sima
Ti jsou draku tak milí,až bych do nich snad ani nekousl :-)Fakt pěkné ježury. (když tak ládovat celé :-) )

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte pro 20, 2016 10:55 am
od draconis
Jasně že jedině celé. Jsem zvířomil, nebude je přeci před smrtí trápit. Jinak aby nevznikla mýlka, samozřejmě je pekla Terka. Já peču zásadně jen z masa... :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: úte pro 20, 2016 11:13 am
od nasticka
Ježci jsou super! Krásní. :-)


N.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát pro 30, 2016 1:00 am
od sima
[FUCK PC]

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř led 11, 2017 9:22 am
od Tazzy
Nevím jestli to sem patří, ale asi jo.

.....jsem 14 dní v lahůdkách (nejsou zaměstnanci) u nás v Albertu , po dvou dnech jsem zhnusena co se zde prodává a určitě i v jiných obchodech tohoto typu .
Včera 10 .ledna se vesele prodávalo zboží s prošlou zárukou.....a to saláty od 7-9.1. .....párky 4 dny prošlé.....když jsem to oznámila vedoucí úseku, řekla mi , že je to slevněno, ať to vysypu do misek a promíchám řádně. Bylo mě to silně proti srsti a odmítla jsem. Nařídila to někomu jinému.
Bylo mě hrozně, když toto zboží musela dávat lidem do misek a prodávat. Komu to šlo a neviděl mě nikdo, jsem to rozmlouvala.

Čtěte si pořádně všichni etikety, hlavně to složení, co tam je.......protože některé věci jsou plné solí, stabilizátorů , zahušťovadel a dalších sraček. Pokud jste líní si salát udělat doma, raději kupte balený ve vaničkách např. Varmuža z Hodonína (tam jsme byli na exkurzi), dodávají i pro Rakušáky , tak drží kvalitu vysoko.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř led 11, 2017 9:29 am
od ybrcek
Varmuža je tak dobrej až mu zhořel barák..... a nechytl sam od sebe

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř led 11, 2017 1:04 pm
od saburafu
Tazzy píše:Nevím jestli to sem patří, ale asi jo.

.....jsem 14 dní v lahůdkách (nejsou zaměstnanci) u nás v Albertu , po dvou dnech jsem zhnusena co se zde prodává a určitě i v jiných obchodech tohoto typu .
Včera 10 .ledna se vesele prodávalo zboží s prošlou zárukou.....a to saláty od 7-9.1. .....párky 4 dny prošlé.....když jsem to oznámila vedoucí úseku, řekla mi , že je to slevněno, ať to vysypu do misek a promíchám řádně. Bylo mě to silně proti srsti a odmítla jsem. Nařídila to někomu jinému.
Bylo mě hrozně, když toto zboží musela dávat lidem …
Jj, dlouholeté a zakořeněné praktiky, které se snad nikdy nepodaří vymýtit.
Hnus, jak se lidi chovají k lidem. Jsme fakt horší než zvířata mezi sebou.
Navzájem se tu takhle pěkně otravujeme a každej druhej pak skape na raka. Je mi z toho s prominutím na blití :-€-oO
Takovému vedoucímu/manažerovi obchodu/atd. bych za trest nechal všechno sníst dokud by se nezblil jako amina a pak ještě jednou nebo dvakrát. To by ho vyléčilo.
Stejně si myslím, že pokud to nezvládneme my, tak sama příroda přistoupí opět k nějakému radikálnímu kroku a "zavede" si tu něco smysluplnějšího místo nás.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř led 11, 2017 4:10 pm
od sima
Tazzy píše:Nevím jestli to sem patří, ale asi jo.

.....jsem 14 dní v lahůdkách (nejsou zaměstnanci) u nás v Albertu , po dvou dnech jsem zhnusena co se zde prodává a určitě i v jiných obchodech tohoto typu .
Včera 10 .ledna se vesele prodávalo zboží s prošlou zárukou.....a to saláty od 7-9.1. .....párky 4 dny prošlé.....když jsem to oznámila vedoucí úseku, řekla mi , že je to slevněno, ať to vysypu do misek a promíchám řádně. Bylo mě to silně proti srsti a odmítla jsem. Nařídila to někomu jinému.
Bylo mě hrozně, když toto zboží musela dávat lidem …
Tak s tím jen souhlasím,do Albertu jsem přestal chodit po té jejich velkolepé a nelogické,nefunknčí rekonstrukci.I když to mám jen pár kroků,tak ne.Koupil jsem si tam zpočátku přes odpor k té prodejně pár věcí,že jim dám šanci a mnoho jich skončilo v koši,nedalo se to pozřít.
Chodí tam taky nepoměrně méně lidí,než dřív.
Většina dlouholetých zaměstnanců utekla,střídá se to tam jak na běžícím páse a je jich tam nějak málo,v pokladně nemá kdo by kasíroval...mzdy strašné(něco včil řešili,ale to radši nekomentovat :-€-oO ).No a jejich zboží,tj přesně jak jsi napsala a k pultu nechodit už vůbec ne,ne.Teď jsem tam zašel z nouze pro lahváče a když jem viděl ty olezlé saláty,na pohled podezřelé salámy,hlava mě to nebrala,natož žaludek.(jejich chuť už ani neřeším,tj druhá věc)
S tímhle by fakt měla zatočit a velice rázně kontrola-y,dřív,než se někdo otráví,nehledě na to,že se tím čloěk tráví plíživě.
Vždycky tam na mě padla "deka",jakobych byl téměř v nějakém ústavu,kde se podávají antidepresiva,ta negativita,ta bezradnost,jak to tam jde všechno do prdele na člověka přímo sálá.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned led 15, 2017 11:15 am
od Tazzy
Chtěli jsme si po čase dát naší ňamku a koupili jsme si chobotničky v Makru (1kg mražených- garantováno na 800g) za 180 Kč.

Po rozmrazení jsme byli v šoku..... skvělých 224g......určitě to budeme reklamovat, a pár fotkek pošleme na příslušné úřady- klamání zákazníka.

No příště raději koupíme chlazené. Naši tradiční značku neměli.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned led 15, 2017 2:40 pm
od M a r c e l
Mazec, já zas včera viděl v Lidlu, jak obsluze vypadla bageta z pece na zem při doplňování zboží do regálů a šup s ní nejdřív do spodní krabice pod pecí a během pár následujích vteřin celý obsah krabice šup do regálu...