Stránka 101 z 714

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned lis 27, 2016 11:40 pm
od sima
Ne ne!To jsem špatně napsal,já nepálím doma,já jen našel na chalupě měděný trychtýř toť vše :-) =) Ale zkoušel jsem různé pálenky doma dělané a byl to většinou opruz,dneska už bych to ani nedal do huby,ale jsou tací co fakt umí,co nespěchají a dělají to pro radost,to můžu potvrdit.Sorry za mylný předchozí příspěvek.Možná se jednou k tomu dostanu,ale momentálně mě zas předběhl běh událostí,špatných,přichází jiné,opravdové starosti...budu rád,že to vypálím v ofiko a něco z toho bude.Ale hlavu vzhůru a červa(ne toho tady)je třeba zahubit,vypálit (*_^) |,,,,

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: ned lis 27, 2016 11:57 pm
od goha
OK, možná, že jsem to naopak já špatně pochopil.
Ale nic ... hlavně ať se Ti podaří ty nesnáze co Tě teď provází zdárně vyřešit.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon lis 28, 2016 12:03 am
od sima
Dík,věnujme se nadále radši kulin institutu =)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob pro 03, 2016 2:24 pm
od roura74
Dnes lehčí oběd.

Obrázek

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob pro 03, 2016 9:18 pm
od SCOOTER
Ondro hezký (*_^) |,,,, mnam ;)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob pro 03, 2016 11:49 pm
od sima
Tak těstoviny miluju,vypadá to dobře!Já kdysi dle receptu z letáku od Lidlu udělal špagety ála-česnek,loupaná či i celá rajčata,víno atd,moc jsem si to oblíbil a už ani sám nevím co tam vše původně bylo,ale pokaždé jsou trochu jiné,dle chuti tam dám žampiony,olivy co je libo(taky nějaké bylinky,buď v koření či nej jsou v létě ze zahrádky na chalupě,tyhle věci dělaj s jídlem divy,však víte ;) ) a nezbytný parmezán,či grano padááána a nemůžu se toho dožrat :-) Má to jednu mega výhodu,za pár minut je to hotové a je toho kopa pro všechny :-)
Jo a nějaké vhodné stopečky masa tam taky jdou dobře vrazit,říkám dle chuti,či dle typu strávníka :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 05, 2016 6:58 pm
od roura74
Pecen.

Obrázek

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 05, 2016 7:04 pm
od yohn
Hovězí veverka. Mohli bysme se vzájemně pozvat Ondro.
IMG_6438.JPG

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 05, 2016 7:06 pm
od yohn
Nedělní snídaně - komplet domácí produkty vyjma chleba :
IMG_6397.JPG

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 05, 2016 8:34 pm
od sima
Dobřřřeeeeeeee,tj luxusní ráno!!!Něco takhle na dýnko miluju,sýr je ovčí či jaký?

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 05, 2016 9:33 pm
od yohn
Kravičkovský, jemně nasolený

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 05, 2016 9:37 pm
od sima
>>:-@@ mám hlad,hmmm navíc jemně nasolený :-D

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 05, 2016 9:41 pm
od M a r c e l
ja mam chut na pomeranc

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 05, 2016 9:48 pm
od yohn
Dal byste si někdo něco? Jsou čerstvé...
IMG_6393.JPG

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 05, 2016 9:52 pm
od sima
8() >>:-@@ >>:-@@ :-DDD máš štěstí,že tu mám poslední řízeček,jdu na něj,pomeranče se tísní na hromadě v koutě.