Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Hamoun

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24305
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-D :-D zatím mám zde odemčeno ;-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49152
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Mě naopak to množství fotek nějaký flákoty a mastnýho bůčku motivuje k tomu, dát si tu mrkev.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19077
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

vis o tom, ze mas pokroucene vnimani hodnot? nebo vyhodnoceni vizualnich vjemu ... neco je proste spatne ... :)

nebo naopak dobre? :-D
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49152
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Já mám hlavně čím dál pokroucenější vztah k masu. Nikdy jsem nebyl na větvi z kusu flákoty. Nějaký stejky a bifteky mě vždycky nechávaly naprosto chladným a můj vztah k tomu je nějak čím dál rezervovanější.
A máme to se Zdeňkou tak nějak podobně, tak když už dělá nějaký maso, tak ho obvykle udusí v záplavě zeleniny.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19077
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

... ja to mam opacne .. vseho bych se vzdal, ale flakotu potrebuju .. nic k tomu nemusim. staci mi ta flakota ... :)
(stacila by, ale ... ehm .. ) j amiluju vsecko zradlo .. coz je problem ...

evidentne je jasne, k cemu ktera strava vede ... :)
škoda superb
ex WRX 2008
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5157
Registrován: stř zář 24, 2014 8:25 pm
Jméno a příjmení: Petr Němec
Bydliště: Beskydy

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od petr »

mi taky stačí flákota, klidně se obejdu bez příloh, jako když se to maso s něčím peče tak mi to nevadí , já sním maso a zbytek klidně nechám těm kterým maso vadí ;-D
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22709
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Ja ma zeleninu rad, kdyz napred projde pres prase :-DDD

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5157
Registrován: stř zář 24, 2014 8:25 pm
Jméno a příjmení: Petr Němec
Bydliště: Beskydy

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od petr »

když mluvíme o tom žrádle se mi vybavila jedna vzpomínka z cesty na jižní moravu, je to už dávno , ale utkvělo mi to v paměti , byl jsem ještě mladý a žravý a hladový, jeli jsme s kamarádem domů z jedné fušky, zastavili jsme někde v motorestu a tam měli jednu zajímavou nabídku, porci 1000g a pokud to člověk celé sežral do hodiny nemusel nic platit, tak jsme si to oba dali a oba se zadarmo nažrali a šéfa hospody asi dost nasrali , jinak pokud by jsme to nesnědli museli by jsme dost platit , myslím že nějak kolem 500kč tenkrát to bylo dost peněz takže jsme museli :-D
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24305
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Petře dobří kanci jste vy dva byli :-D
Předsedo, já čekal tu tvou reakci, říkal jsi to tu vícekrát, moje žena má taky podobný vztah k jídlu, ale vždy strašně ráda ochutná třeba tu pečenou křížovou kost, pěkně osolenou, tj mana, nebo i plecko se zelím, tomu se nedá holt odolat a ta zelenina je tam taky přeci :-D ;)
Já jím fakt všechno, zeleninu taky miluji, jednoduše všežravec, neberu včil pro nás tu furt exotiku, jídla tohoto ražení, to mě mnohdy nejede, teda skoro nikdy.
Ale je pravda, že kus masa, dobře připraveného mě bral teda vždycky :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49152
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Já jsem taky všežravec. Nevybavím si jídlo, o němž bych řekl, že bych to do huby nevzal.
Jen mám prostě rád maso zasypaný lupením.

Jinak se mě předevčírem Zdeňka ptala, co má uvařit z uzenýho, které koupila.
Tak jsem si objednal plněný knedlíky se zelím. Poctivý domácí bramborový knedlíky, s poctivým uzeným masem a poctivým kyselým zelím.
To už jsem nejedl ani nepamatuju, respektive jedl jsem nějaký prefabrikáty z polotovaru, kde knedlík není z brambor, uvnitř je namletý něco a zelí...škoda mluvit.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10650
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od podvlada »

A ještě hojně posypat smaženou cibulkou =)
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Uživatelský avatar
grftz
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 733
Registrován: čtv říj 24, 2019 5:51 pm
Jméno a příjmení: Karel
Bydliště: na dohled Pálavy

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od grftz »

Dnes jedna novina z ranku "Tudy ne, přátelé"...
Takže kdybyste někdo chtěl zkoušet Bloody Mary s ginem místo vodky, tak hlásím, že to není vůbec dobrej nápad :-DDD
Legacy wagon MY08 2.0R 121 kW vlákno
kolik to žralo na plyn a kolik na benzin
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24305
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

VDC píše:J

Jinak se mě předevčírem Zdeňka ptala, co má uvařit z uzenýho, které koupila.
Tak jsem si objednal plněný knedlíky se zelím. Poctivý domácí bramborový knedlíky, s poctivým uzeným masem a poctivým kyselým zelím.
To už jsem nejedl ani nepamatuju, respektive jedl jsem nějaký prefabrikáty z polotovaru, kde knedlík není z brambor, uvnitř je namletý něco a zelí...škoda mluvit.
Tak tohle bych si dal líbit, sakra líbit! =) taky jsem tohle jedl jen z kantýny, či z hospy, doma jsme to dlouho neměli. Kam se hrabe Bitner, to se nedá srovnat ;-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10650
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od podvlada »

grftz píše:Dnes jedna novina z ranku "Tudy ne, přátelé"...
Takže kdybyste někdo chtěl zkoušet Bloody Mary s ginem místo vodky, tak hlásím, že to není vůbec dobrej nápad
Tak vona už bloody mary neni dobrej nápad sama o sobě, to už víc zkazit nejde ;-D
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“