Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6341
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ja jediny co si ted vybavim a rozhodne to nepozru, je hrachova kase, to mam pozustatek z vojny, kdy nam ji delali kazdou chvili a tekutou- brrrr
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22709
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No, je fakt, ze veci, ktery bych striktne nepozrel je asi jenom mliko (a veci, u kterych to dela 99 procent chute) a ruzickova kapusta. Ale jinak na to, abych do sebe cpal ty sladky sisky, kapra, houby nebo jiny fujtajbly by mi asi nekdo musel mirit na hlavu zbrani, dobrovolne bych to taky nejedl
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1201
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak to mně nevadí, ale mléková polévka a loupak bych blil a ještě nesnáším rebarboru:(
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10646
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Rebarborovej koláč je vyhlášená pochutina. Já ho moc rád. A nejsem vybíravej ani rozmazlenej, jím všechno co se mi dá. Ideální strávník.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A už sa to ppoommaalluu peče. Tak večer uvidím. IPA už se chladí. Zatím jdu sbírat trnky.....
Edita:. A hotovo, tu druhou půlku už jsem jaksi nechal zmizet....
Edita:. A hotovo, tu druhou půlku už jsem jaksi nechal zmizet....
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Šmarjá to je nadpozemská krása jsi to pěkně ihned za tepla ztrestal susede.
Jo, na zemi je kobercový modrý nálet, šílené, modro všude, nestíhal jsem to po příjezdu na chalupu abolustně sesbírat, zítra pokračování, ale přibývá to včil jedna báseň! Včil jsou to teprve švestky do kvasu jak mají být, nalité, velké a sladké jak med, nebo i mírně zcvrklé, zdrclé ale plné cukru
Jo, na zemi je kobercový modrý nálet, šílené, modro všude, nestíhal jsem to po příjezdu na chalupu abolustně sesbírat, zítra pokračování, ale přibývá to včil jedna báseň! Včil jsou to teprve švestky do kvasu jak mají být, nalité, velké a sladké jak med, nebo i mírně zcvrklé, zdrclé ale plné cukru
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- .dundee.
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 2909
- Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
- Jméno a příjmení: Pavel
- Bydliště: Praha
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Začíná podzimní řada úspěšné jarní série O Dundeeho školní jídelně. Tentokrát variace na téma "hlavně co nejrychleji":
1 velká cibule, pokrájet a osmahnout
1 velký pórek, přidat k cibuli, chvíli podusit
15 dkg anglické slaniny, pokrájet a na polovině pánve s cibulí a pórkem osmahnout, později promíchat.
1 smetana ke šlehání - přidat k výše uvedenému a trochu redukovat (cca 5 minut)
špagety - 8 minut varu
předehřát talíře v mikrovlnce
Akce na 15 minut a všichni spokojeni. Vzhledem k podzimnímu počasí a náladě páruji s toskánským Sangiovese.
1 velká cibule, pokrájet a osmahnout
1 velký pórek, přidat k cibuli, chvíli podusit
15 dkg anglické slaniny, pokrájet a na polovině pánve s cibulí a pórkem osmahnout, později promíchat.
1 smetana ke šlehání - přidat k výše uvedenému a trochu redukovat (cca 5 minut)
špagety - 8 minut varu
předehřát talíře v mikrovlnce
Akce na 15 minut a všichni spokojeni. Vzhledem k podzimnímu počasí a náladě páruji s toskánským Sangiovese.
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1415
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Perfektní závodka, rychlý a na tuty dobrý. Vidím, že šelmy neváhaly ani vteřinu.
Fofrcarbonara taky zkusíme!
Fofrcarbonara taky zkusíme!
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- 2.0XT
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 602
- Registrován: sob říj 13, 2012 12:39 am
- Jméno a příjmení: Vít
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jakože bez kečupu?
Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
Subaru Legacy GT 2010
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
to snad ne, ten řádný červený kypanec tomu vyloženě chybí, to by byla teprve nádhera
Jináč tyhle rychlovky se hodí vždy. Dobrý tip, jídlo to je, dobré špágy jsou fajn, moc toho ani netřebují, když člověk spěchá.
Jináč tyhle rychlovky se hodí vždy. Dobrý tip, jídlo to je, dobré špágy jsou fajn, moc toho ani netřebují, když člověk spěchá.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19078
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
teda ... pecka !!!
Odesláno pomocí Tapatalk
Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49152
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Fuj vy čuňata !! Kečup je jeden z největších hnusů, co lidstvo vymyslelo !!
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- .dundee.
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 2909
- Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
- Jméno a příjmení: Pavel
- Bydliště: Praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kečup dostávají pouze do hotdogu, protože hořčici ještě nedávají.
Ale na těstoviny kečup ani náhodou, vždy buď čerstvá rajčata, konzervované půlky rajčat, nebo protlak - podle sezóny.
Ale na těstoviny kečup ani náhodou, vždy buď čerstvá rajčata, konzervované půlky rajčat, nebo protlak - podle sezóny.
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20605
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak je to správně, tak to má byt.dundee. píše:Kečup dostávají pouze do hotdogu, protože hořčici ještě nedávají.
Ale na těstoviny kečup ani náhodou, vždy buď čerstvá rajčata, konzervované půlky rajčat, nebo protlak - podle sezóny.
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hoši a Ďábelskou omáčku znáte ? (Keč-up+Tatarka+hořčica) To je teprve Ňěco.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)