Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20605
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

Já jídlo moc nefotím :-DDD
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3083
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Já jídlo fotím. Ale dnes jsem nic nevařil, šel jsem se pást :-)
Přílohy
IMG_20210704_134412.jpg
IMG_20210704_134410.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
zhor
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2718
Registrován: pon srp 26, 2013 2:38 pm
Jméno a příjmení: Standa H.
Bydliště: Šumperk/Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od zhor »

hamoun píše: jaky je ten meloun?? navoni se? dostane jinou chut? nedovedu si to predstavit ..
Lehce se ten povrch zkaramelizuje, a trošku to pustí vodu, takže je víc sladší a není tolik osvěžující. Ta panenka byla lepší :-DDD
Subaru Impreza GG WRX EJ205 165kW 2003
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
Uživatelský avatar
StandaB
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3655
Registrován: pát led 03, 2020 2:20 pm
Jméno a příjmení: Stanislav Becvar
Bydliště: Nürnberg

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od StandaB »

námořník píše:Já jídlo moc nefotím
Ja taky ne, pokazde se na to vrhnu...a pak uz neni co fotit. :-DDD
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

No, taky tak. Tohle byly žebraObrázek

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20605
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

StandaB píše: Ja taky ne, pokazde se na to vrhnu...a pak uz neni co fotit.
Přesně :-DDD
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24305
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Šaman píše:Já jídlo fotím. Ale dnes jsem nic nevařil, šel jsem se pást
Jahody letost všude a ta jejich vůně, taky se pasu a pak do toho hodím ještě třešně ze zahrady, meloun už je nebezpečný bonus, zapít jej vodou pak to je už výzva, ale já mám kachní žaludek, vše OK :-)

ybrcek děkujeme za dokumentaci, tohle už nás tolik nesere, že Hamoune :-D
Edit v čase 01:37. Přeci jen jste mě nasrali, nakopli, vyklidil jsem včil zbytek zapečených franc brambor z pekáče, po studenu, není čas no :-) :-) opět mana, smetana, šlehačka, mrťůs jiných věcí a ten základ k tomu...jsem v prdeli, je po dietě :-D včera jsem i běhal, dnes jezdil na kole, no začnem příště znova a lépe, tu s vámi určitě jo :-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3083
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

To je tak faň, když vám to někdo nachystá až pod nos. (Naproti Šímovy továrny)
Dobré to bylo :-)
Přílohy
IMG_20210705_133711.jpg
IMG_20210705_133649.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

pekne !!!!
ja byl na necem podobnem dnes se zenou a vsema detma ...
nechteli nam dat stul pro 7, ze se to nesmi .. :-D
fotky dodam, az mi je posle zena ... ale mam asi jen konzumacni :) se zenskym desne libilo, ze vypadame jak ... no .. asi jako kdyz se ji 20cm vysoky burger :)
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24305
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Šaman píše:To je tak faň, když vám to někdo nachystá až pod nos. (Naproti Šímovy továrny)
Dobré to bylo
Jooo tak tam jsem taky ještě nebyl :-) tolikrát jsem se tam už chystal. Já si dnes koupil hambáče z Lidlu, je v lednici, nouzovka, co kdybych nemohl hlady už ani chodit...jsem fakt zvědav jestlo to bude poživatelné. Ten podnik naproti mé :-D továrně je mě sympatický, musím to holt zkusit.
Hamoune fotky, fotky dodat! Rád se pobavím ;)
Já dnes žádné kulinářství, jen opravdu max rychlovka, gril klobásečky, jedny obyč s bylinkami, jedny s chilli, oboje z Lidlu, žádná mana, jedl jsem teda už lepší, ale já tyhle věci tak miluji, že mě chutnají snad vždy :-/ :-)
Vše jsem zlikvidoval, zůstaly jen čtyři, ty menší kousky, ty dojedu ještě dnes v noci počítám :-/ :-) nutno ale dodat, že krom snídaně- tuňák, to bylo jediné jídlo dne! Tak co jako no, nic.
Přílohy
IMG_20210705_164140.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3083
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Žena mi dovezla moc dobrou paštiku. Takže ideálně na chleba, tentokráte z sušených kvasnic (to jsem ještě nezkoušel), ale jo, vykynul a je jedlý :-)
Přílohy
IMG_20210708_191643.jpg
IMG_20210708_211713.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

krasne :)

ja "kdysi" koupil v lidlu sejra halloumi ... neznal jsem to .. dnes jsem se rozhoupal hodit to na gril ..
a bylo to VYBORNE :) velke prekvapko :)
musim si skocit pro dalsi :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14836
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

Tvl. co znamená "kdysi" :-) Jestli to byl vůbec ještě stejnej sejra :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

asi pred 3 tydny ... trvanlivost jeste dost do budoucna ... bylo to balene ve folii ...
v mezicase jsem valil italsky ovci, o kterem jsem tu uz nekde psal :)

mi moc veci tak dlouho v lednici nevydrzi ... vetsinou jen ty zdrave a pokusy, ktere na prvni pohled nelakaji :) takze kdyz tam je neco dele nez 3 dny, je to "dlouho" :)
tohle preskocilo par kategorii a dostalo se to do skupiny - skoda davat do lednice, je treba to udelat :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10650
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od podvlada »

Na to se zase pěkně kouká po dlouhý době :-)

Šímo, jestli myslíš hamburger jako celej hotovej i s houskou, co maj mezi hotovkama, tak to nevím. Ale jejich samotný mletý maso připravený na hamburgery je docela dobrý. Hlavně v něm není nic než maso, sůl, pepř, pokud tedy dnes už nemaj něco jinýho. Furt je to velkovýroba, takže mam dojem, že tam občas sem tam něco mírně chruplo, ale maso samotný dobrý. Pokud máš ale možnost si to namlít sám, tak to za tu práci navíc stojí :-)

Petře, halloumi z Lidlu jsi trefil dobře. Nevím, jestli mají někde tak dobrý a levný který by nebyl hřích dávat na gril, všude jinde jsem viděl halloumi drahý, možná lepší, ale jestli chceš dobrotu na gril, je podle mě jedno kterej se tam dá, a je rozdíl jestli stojí 60 nebo 120. Mimochodem, dáváš vcelku, nebo krájíš na plátky? My děláváme plátky, kolem 7,5 mm (nejde o přesnost, ale půl cm je málo, centimetr moc :-)), je tam pak víc tý opečený plochy =) :-D
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“