Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20631
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Já bych to moc nevdechoval. Na to se umírá. Jinak kaši mám rád. Trocha skořice, medu a borůvek a hned by to vypadalo úplně jinak.
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49189
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ta ona jakákoliv kaše by na fotce vypadala podobně, lhostejno zda hrachová nebo ovesná, když to nebude opentlený nějakýma dalšíma kravinama. Přitom oboje mám rád. A dávám si to nejen když nestíhám, ale naopak zcela cíleně. Ovesná nebo Chia.
A rychlost přípravy mě nesmírně baví, protože jestli něco nenávidim, tak trávit čas přípravou jídla.
A rychlost přípravy mě nesmírně baví, protože jestli něco nenávidim, tak trávit čas přípravou jídla.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19132
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
s tou hrachovou jsi mi teda udelal chute ... s cibulkou a opecenou klobaskou
jeste, ze mam doma aspon "mangalica klobasy"
Odesláno pomocí Tapatalk
jeste, ze mam doma aspon "mangalica klobasy"
Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22739
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ja klobasovej moc nejsem, ale mangalica klobasy bych si klidne dal rozhodne vic nez jakoukoliv kasi
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
- nasticka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 3540
- Registrován: stř říj 12, 2011 8:00 pm
- Jméno a příjmení: Stanislava Kopcová
- Bydliště: Václavice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ovesnou kaši si dávám téměř denně ke snídani v práci. Tedy ke druhé snídani. A není to samozřejmě jen kvůli rychlosti. Je to bašta, navíc tepláky snídaně je absolutní luxus, nastartuje mě to líp, než půllitr kafe. Jen dneska byla až k obědu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forester SG 2.0XT - SíGr
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kaše můžu, ale ovesná, navíc instantní bude v žebříčku úplně nejníž. Čerstvě uvařená z plnotučnýho mlíka je o něčem jiným. Ovšem já raději pohádku mládí. A hodně másla ať není suchá.
A feferonový salát je báječná lahůdka. Pokud je na někoho příliš pálivej, doporučuju zkombinovat 1:1 s paříží nebo vlašákem, pak nepálí.
A feferonový salát je báječná lahůdka. Pokud je na někoho příliš pálivej, doporučuju zkombinovat 1:1 s paříží nebo vlašákem, pak nepálí.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
- nasticka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 3540
- Registrován: stř říj 12, 2011 8:00 pm
- Jméno a příjmení: Stanislava Kopcová
- Bydliště: Václavice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Míro, to s tou kaší je bez debat. Nicméně v práci nebo na expedici není jaksi prostor na blbosti, takže si holt musím vystačit s instantní. A dost často si ji tím mlíkem vytuním. A taky není instantní kaše jedna jako druhá. Emco je totální hnus. Za to lidlovské nebo kaše od semixu, to ji o něčem jiném.
A krupička z plnotučného mléka s máslem, to je vyloženě balzám na duši.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A krupička z plnotučného mléka s máslem, to je vyloženě balzám na duši.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forester SG 2.0XT - SíGr
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22739
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Já mám spíš poslední dobou problém s tím, že mě nepálí vůbec už tak, jak je... takže tam ještě přidávám
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49189
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ty jo to už jsem nejedl asi 40 let.nasticka píše: A krupička z plnotučného mléka s máslem, to je vyloženě balzám na duši.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22739
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Krupicnou kasi do me naposledy asi zkouseli nacpat ve spitale. Zustal jsem radsi hlady
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
- nasticka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 3540
- Registrován: stř říj 12, 2011 8:00 pm
- Jméno a příjmení: Stanislava Kopcová
- Bydliště: Václavice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nevíš, co je dobrý. Pak nemáš bejt takovej hubenej.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forester SG 2.0XT - SíGr
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19132
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
a zasypat to cukrem a grankem ...
no parada
to jsem si delal nekdy v lete
Odesláno pomocí Tapatalk
no parada
to jsem si delal nekdy v lete
Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Stefan
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 258
- Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
- Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
- Bydliště: SK, BB, LC
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Žiadnym Grankom !
Maslo, cukor, mletá škorica !!!
Maslo, cukor, mletá škorica !!!
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22739
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nebo krkovici... a pak tam zadna kase byt nemusi
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
- Stefan
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 258
- Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
- Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
- Bydliště: SK, BB, LC
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
JJ, grilovaná krkovička ako hlavné a krupica ako dezert...
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME