Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6344
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To bych musel mit udirnu. Pozvali jsme sousedy, budou se grilovat.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10652
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak jsem zase něco zkusil.
Indická polévka z červené čočky, no, spíš taková až kaše. Je to hustý.
(Sorry, fotka polívky z mobilu bude prostě dycky šlichta )
Jak normální čočku nemůžu ani cítit, tak u tohohle slintám jen si vzpomenu
Je to jednoduchý, kdo má rád indickou kuchyni tak určitě bude mít potřebné koření... Nedá se na tom nic zkazit, jediný, co jde udělat špatně je dát tam toho koření málo.
Řídil jsem se tímhle receptem, s tím, že čočky jsem měl o něco víc než v receptu (prostě celý balení), tak jsem adekvátně vše navýšil (vodu, vývar) a koření dal pro jistotu 2x víc
https://veganinthefreezer.com/red-lentil-dahl-soup/
Kdyby někdo potřeboval český překlad, tak si řekněte.
Edit: jo a párkrát už jsem zkoušel i něco jako vindaloo, teda pálilo to, ale pořád se mi nedaří to udělat jak v restauraci. Tady si troufnu říct, že to je snad i lepší, protože to v rest. dost ředí
Indická polévka z červené čočky, no, spíš taková až kaše. Je to hustý.
(Sorry, fotka polívky z mobilu bude prostě dycky šlichta )
Jak normální čočku nemůžu ani cítit, tak u tohohle slintám jen si vzpomenu
Je to jednoduchý, kdo má rád indickou kuchyni tak určitě bude mít potřebné koření... Nedá se na tom nic zkazit, jediný, co jde udělat špatně je dát tam toho koření málo.
Řídil jsem se tímhle receptem, s tím, že čočky jsem měl o něco víc než v receptu (prostě celý balení), tak jsem adekvátně vše navýšil (vodu, vývar) a koření dal pro jistotu 2x víc
https://veganinthefreezer.com/red-lentil-dahl-soup/
Kdyby někdo potřeboval český překlad, tak si řekněte.
Edit: jo a párkrát už jsem zkoušel i něco jako vindaloo, teda pálilo to, ale pořád se mi nedaří to udělat jak v restauraci. Tady si troufnu říct, že to je snad i lepší, protože to v rest. dost ředí
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Já klukům upekl 5 kg bucku
No sežrali to.
Jeden ze tří plechů
nasmrdlany v NOTE 9
No sežrali to.
Jeden ze tří plechů
nasmrdlany v NOTE 9
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Pěkně
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tušil jsem, kdo bude jako první komentovat
Subaru Forester 2,0XT 03 Red dragon
Alfa Romeo 156 SW 1,9 Jtd 02 85 kw chip by Sarkan
ex AR 156 SW 1,9 Jtd 01 81 kw chip by Sarkan
ex AR 146 1,4 TS
ex Saab 9-3 2,0i kupé
ex Seat Toledo 1,9 Tdi 98
ex VW Vento 1,8i
ex Škoda 130
Alfa Romeo 156 SW 1,9 Jtd 02 85 kw chip by Sarkan
ex AR 156 SW 1,9 Jtd 01 81 kw chip by Sarkan
ex AR 146 1,4 TS
ex Saab 9-3 2,0i kupé
ex Seat Toledo 1,9 Tdi 98
ex VW Vento 1,8i
ex Škoda 130
- Kolben
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 5405
- Registrován: pon bře 26, 2012 2:06 pm
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Holýšov
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Krása!!!! Jdu zkontrolovat lednici.
Sent from my XsMax using Tapatalk Pro
Sent from my XsMax using Tapatalk Pro
Outback 2.5i Sport Lineartronic 2017
Outback H6
Slepice ´18
---
Subaru Justy 1.2 4WD (MY95)
Forester XT Sport 2017 (MY18)
WRX STI Sport 2016
Forester XT 2014 - Executive
Legacy Combi 2.0D Sport - 2012
https://www.spritmonitor.de/de/user/kolbic.html
Outback H6
Slepice ´18
---
Subaru Justy 1.2 4WD (MY95)
Forester XT Sport 2017 (MY18)
WRX STI Sport 2016
Forester XT 2014 - Executive
Legacy Combi 2.0D Sport - 2012
https://www.spritmonitor.de/de/user/kolbic.html
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10652
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hovada, takhle mě zazdít.
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Náhodou, Vláďo, od manželky zazněl kladný ohlas na čočku
Subaru Forester 2,0XT 03 Red dragon
Alfa Romeo 156 SW 1,9 Jtd 02 85 kw chip by Sarkan
ex AR 156 SW 1,9 Jtd 01 81 kw chip by Sarkan
ex AR 146 1,4 TS
ex Saab 9-3 2,0i kupé
ex Seat Toledo 1,9 Tdi 98
ex VW Vento 1,8i
ex Škoda 130
Alfa Romeo 156 SW 1,9 Jtd 02 85 kw chip by Sarkan
ex AR 156 SW 1,9 Jtd 01 81 kw chip by Sarkan
ex AR 146 1,4 TS
ex Saab 9-3 2,0i kupé
ex Seat Toledo 1,9 Tdi 98
ex VW Vento 1,8i
ex Škoda 130
- mnov
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 7830
- Registrován: ned lis 24, 2013 6:54 pm
- Jméno a příjmení: Marek Novák
- Bydliště: Praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ten bůček je opravdu mnohem více fotogenický, než ta čočka.
Forester 2004 2.0 MT LPG
Impreza 2004 2.0 AT
Impreza 2004 2.0 AT
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10652
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Mari, tak aspoň něco
A náhodou, červená je super, není potřeba ji namáčet a nenadýmá
A jak normální nemůžu ani vidět ani cítit, tak tahle mi chutnala už při zkoušce uvaření, jo, sice se vařila ve vývaru, ale i tak, chutnala i samotná ta směs koření, cibule, rajčat a kokosového mléka už je jen bonus
Mnove, tak jako jo, chápu... ale na ten si "netroufám", byť je možná ingrediencemi a přípravou jednodušší Předpokládám, že to stačí nakrájet do plechu, něčím posypat, zalít a zavřít do trouby... Ale stejně...
A náhodou, červená je super, není potřeba ji namáčet a nenadýmá
A jak normální nemůžu ani vidět ani cítit, tak tahle mi chutnala už při zkoušce uvaření, jo, sice se vařila ve vývaru, ale i tak, chutnala i samotná ta směs koření, cibule, rajčat a kokosového mléka už je jen bonus
Mnove, tak jako jo, chápu... ale na ten si "netroufám", byť je možná ingrediencemi a přípravou jednodušší Předpokládám, že to stačí nakrájet do plechu, něčím posypat, zalít a zavřít do trouby... Ale stejně...
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
taky to máš určo fajn, my měli nějakou indii s červenou čočkou na chalupě, žena tyhlety věci dělá často, nebo thajsko, je to úplně jiná záležitost, dá sa to teda já to jen zkusil, bo jsem si pekl plecko, pkně výpečky, ty já tuze rád tak to mělo přednost.podvlada píše:Hovada, takhle mě zazdít.
No a foto z příjezdu na chalupu, byl prodloužený víkend, moc logistiky
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10652
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tož taky pěkně, Šíma
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20623
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nebylo málo piva na tolik výpečků?
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vyšlo to výpečky ze 2 kg masa, to by jeden neřekl, kde to zmizelo, teda z pekáčku, pak už zbytek jen ve mě, ještě zbylo na zítřek do práce a kusček pak.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nejen čočka, ale všechny luštěniny jsou dobrý. Já teda všechno i zeleninu připravuju s "kostkou". Třeba kapusta je výborná když před tím v hrnci osmahnete kus anglické. A třeba špenát jinak než ve vývaru už nejim. A zkuste někdy místo obyčejný kysaný smetany použít šlehačku. Třeba segedín dostane úplně jinej rozměr.
Simo, není už čas u piva vyměnit kvantitu za kvalitu?
Simo, není už čas u piva vyměnit kvantitu za kvalitu?
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem