Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24305
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-DDD s tvarůžkami... já nejvíc dával jen s česnekem a navrch nezdravě tavený sýr, to miluju, k tomu rajče či okurku klidně.
Cituji:
doplneni: zítra nebudu psat nic speciálního .. burcak piju denne v nemalem množství
:-DDD to děláš dobře, já zas pívo, už to ani moc nezmiňuji, jen občas, ale maličkoooo to jooo :-) opakoval bych se.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

na pivo zas prejdu, az skonci burcak :)
(jako pivo beru i birell) ...

uz jsi zkousel Radegast Ratar? ... :)

jo .. s tim tavenym syrem to zkusim .. asi brzy .. to bude vyborne ... tvaruzky me napadly, protoze je mam doma ;)


Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
martinant
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2214
Registrován: úte čer 28, 2011 8:12 am
Jméno a příjmení: Martin Antoš
Bydliště: Rokytnice n. Jiz.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od martinant »

sima píše::-DDD s tvarůžkami... já nejvíc dával jen s česnekem a navrch nezdravě tavený sýr, to miluju, k tomu rajče či okurku klidně.
Cituji:
doplneni: zítra nebudu psat nic speciálního .. burcak piju denne v nemalem množství
to děláš dobře, já zas pívo, už to ani moc nezmiňuji, jen občas, ale maličkoooo to jooo opakoval bych se.
Ja davam na topinku pecenou na oleji cesnek hromadu strouhanyho tvrdyho syru a volsky oko a trochu kecupu. Jo a navrch samozrejme pivo ,,,,| (*_^) |,,,,
Naposledy upravil(a) martinant dne úte říj 08, 2019 9:40 pm, celkem upraveno 2 x.
Odesláno z rozežranýho jabka.

Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,2l/100km
ex. Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96.
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

panev uz je spinava .. a volske oko nezni vubec spatne :)))

Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24305
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-) taveňák na topinku mě naučil táta, ono tehdy toho moc na výběr nebylo, ale mě to chutná skvěle a je to rychlé, jako když mažeš máslo :-) a to už taveňák vůbec nejím, dříve furt. Jo volské oko taky fajn. To se hodí ke všemu téměř :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

jojo .. i k burcaku … byly vyborne :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Burcak zavidim
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10646
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Burčáku prý vypít min. tolik, aby jste si vyměnili krev. Můj kamarád to pozměnil - burčáku vypít tolik, kolik vážíš. ;-D Takže denně dává 2 litry, ale nestíhá, prý je sezóna moc krátká. :-D
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

tak to taky pri podobne denni spotrebe behem sezony nestiham :D
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22709
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Na topinku nejlip tatarak ;-D

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2910
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od .dundee. »

I pro mne je burčák páté, i když krátké roční období
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49152
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

yohn píše:Přijedu ze stavby a doma se z trouby vyndavá takováhle ňamina...

//uploads.tapatalk-cdn.com/201910 ... 841c0f.jpg
To vypadá jak dort. Obrázek
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

.dundee. píše:I pro mne je burčák páté, i když krátké roční období
uz se tesim na vecer :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
martinant
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2214
Registrován: úte čer 28, 2011 8:12 am
Jméno a příjmení: Martin Antoš
Bydliště: Rokytnice n. Jiz.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od martinant »

Chtel jsem si vecer udelat topinky po vcerejsi zdejsi debate ale jelikoz je docela pekne tak vyhraje spekacek na ohynku... (_)D Uz se tesim na vecer =)
Odesláno z rozežranýho jabka.

Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,2l/100km
ex. Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96.
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

ohýnek nemam .. ale …
v mikrovlnce gril … tam se spekacek za pulhodku udela veeelmi dobre … to dam do planu :)

ja jdu do tech topinek s tvaruzkama :)
škoda superb
ex WRX 2008
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“