Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20605
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

Já bych to moc nevdechoval. Na to se umírá. Jinak kaši mám rád. Trocha skořice, medu a borůvek a hned by to vypadalo úplně jinak.
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49152
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Ta ona jakákoliv kaše by na fotce vypadala podobně, lhostejno zda hrachová nebo ovesná, když to nebude opentlený nějakýma dalšíma kravinama. Přitom oboje mám rád. :-) A dávám si to nejen když nestíhám, ale naopak zcela cíleně. Ovesná nebo Chia.
A rychlost přípravy mě nesmírně baví, protože jestli něco nenávidim, tak trávit čas přípravou jídla.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

s tou hrachovou jsi mi teda udelal chute :-D ... s cibulkou a opecenou klobaskou ;-)
jeste, ze mam doma aspon "mangalica klobasy" :-D

Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22709
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Ja klobasovej moc nejsem, ale mangalica klobasy bych si klidne dal :-) rozhodne vic nez jakoukoliv kasi :-DDD

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
nasticka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3540
Registrován: stř říj 12, 2011 8:00 pm
Jméno a příjmení: Stanislava Kopcová
Bydliště: Václavice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od nasticka »

Ovesnou kaši si dávám téměř denně ke snídani v práci. Tedy ke druhé snídani. A není to samozřejmě jen kvůli rychlosti. Je to bašta, navíc tepláky snídaně je absolutní luxus, nastartuje mě to líp, než půllitr kafe. Jen dneska byla až k obědu.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forester SG 2.0XT - SíGr
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10646
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Kaše můžu, ale ovesná, navíc instantní bude v žebříčku úplně nejníž. Čerstvě uvařená z plnotučnýho mlíka je o něčem jiným. Ovšem já raději pohádku mládí. A hodně másla ať není suchá.
A feferonový salát je báječná lahůdka. Pokud je na někoho příliš pálivej, doporučuju zkombinovat 1:1 s paříží nebo vlašákem, pak nepálí.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
nasticka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3540
Registrován: stř říj 12, 2011 8:00 pm
Jméno a příjmení: Stanislava Kopcová
Bydliště: Václavice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od nasticka »

Míro, to s tou kaší je bez debat. Nicméně v práci nebo na expedici není jaksi prostor na blbosti, takže si holt musím vystačit s instantní. A dost často si ji tím mlíkem vytuním. A taky není instantní kaše jedna jako druhá. Emco je totální hnus. Za to lidlovské nebo kaše od semixu, to ji o něčem jiném.
A krupička z plnotučného mléka s máslem, to je vyloženě balzám na duši.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forester SG 2.0XT - SíGr
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22709
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Já mám spíš poslední dobou problém s tím, že mě nepálí vůbec už tak, jak je... takže tam ještě přidávám :-DDD
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49152
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

nasticka píše: A krupička z plnotučného mléka s máslem, to je vyloženě balzám na duši.
Ty jo to už jsem nejedl asi 40 let. :-)
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22709
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Krupicnou kasi do me naposledy asi zkouseli nacpat ve spitale. Zustal jsem radsi hlady :-DDD

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
nasticka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3540
Registrován: stř říj 12, 2011 8:00 pm
Jméno a příjmení: Stanislava Kopcová
Bydliště: Václavice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od nasticka »

Nevíš, co je dobrý. Pak nemáš bejt takovej hubenej.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forester SG 2.0XT - SíGr
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19080
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

a zasypat to cukrem a grankem ...
no parada :-D
to jsem si delal nekdy v lete ;)

Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Stefan
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
Bydliště: SK, BB, LC

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Stefan »

Žiadnym Grankom ! >:(
Maslo, cukor, mletá škorica !!! :-o
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22709
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Nebo krkovici... a pak tam zadna kase byt nemusi :-DDD

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
Stefan
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
Bydliště: SK, BB, LC

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Stefan »

JJ, grilovaná krkovička ako hlavné a krupica ako dezert...
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“