Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

clovek se zde rozhodne vzdelava … :)
v Globusu jsem každý den .. musim občíhnout to reznictvi :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Kdyz uz je sezenete, poradne je tepelne upravte. Driv jsem je varil, ted je delam na pare, min pul hodky, vyplati se to.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
quickly
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 16117
Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
Bydliště: Hradubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od quickly »

quickly

Outback BS 2.5 MY19 Obrázek Outback BR 3.6R MY10 Obrázek

Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Taliány jsou skvělí.... Vyrábím je taky. Ale jen si tak chci pošťouchnout, kolik telecího tam asi bude, za 129/kg :-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Já je dělám 1/3 zadní, 1/3 vepřové plece a 1/3 vepřové tučnější... Zamíchám maso, narazí se to do hovězích střev a potom mi to leží 3 dny v 8% slaném nálevu. Pak se to klasicky odvaří ma 70”C uvnitř
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

zrovna Globus dela burty dobre … az ho tam uvidim, slozeni vyfotim :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

hamoun píše:zrovna Globus dela burty dobre … az ho tam uvidim, slozeni vyfotim
Jasně, o tom se vůbec nechci přít. Výrobky maj opravdu dobrý. Něco oni, něco si nechají vyrábět. Hlavně maj fajn hovězí maso. Beru od stejného dodavatele a tam je skutečně býk býkem a ne jako někde, že si objednáš bejčí čtvrť a přistane ti jalovička na bejčskejch papírech :-))
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

ale zase jasne, ze chapu, ze za tu cenu to proste bude udelano "nejak" … (ne ve spatnem) ...
a ze ty to udelas tak, ze to bude slozenim i chuti uplne jiné :)

a jak nad tou cenou premyslim .. za 129 tam nemaji skoro zadne klobasy a ani parky … ta cena je fakt divna ...
škoda superb
ex WRX 2008
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1212
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Cheza »

Kupovat "telecí" výrobek za 129 Kč/kg je stejně podezřelé jako kupovat nové STI za 400 tis.

Třeba 100% telecí salsiccia stojí 450 Kč/kg
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2260
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vita1kulisek »

Taliáni z Globusu jsou nepřekonatelní, opečení nebo na grilu jsou velká ňaminka.
Nejlepší maso i uzeniny tam mají, chutná mi ta jejich paštika v té ponožce i vídeňské párky...
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Uživatelský avatar
quickly
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 16117
Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
Bydliště: Hradubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od quickly »

Cheza píše:Kupovat "telecí" výrobek za 129 Kč/kg
Ten článek je datovaný z roku 2014 , jak budu v Globusu v Pardubicích, zkusím ho najít a zjistit aktuální cenu.
quickly

Outback BS 2.5 MY19 Obrázek Outback BR 3.6R MY10 Obrázek

Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1402
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Taliány v Globusu v Pardubicích taky kupuju tak jednou za kvartál a myslím, že jsou za 119,- přes 130 to nebude, to už bych se asi kroutil >>:-@@
bývají i u uzenin na promenádě (sekaná do housky)
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
martinant
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2214
Registrován: úte čer 28, 2011 8:12 am
Jméno a příjmení: Martin Antoš
Bydliště: Rokytnice n. Jiz.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od martinant »

V Globusu sekana do housky! To jsme si kdysi taky davali. Kdyz se zadarilo tak tam ty sekany bylo vic jak housky 8()
Odesláno z rozežranýho jabka.

Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,2l/100km
ex. Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96.
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22550
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

A vubec, nechteli jsme vzit spejlikovo uzenarstvi utokem? :-DDD

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
nothink
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 862
Registrován: ned pro 30, 2018 8:34 pm
Jméno a příjmení: Vojtěch Hvězda
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od nothink »

No chteli, tedy ja urcite, asi vsichni cekaji, na to separatni slibovane vlakno :-)
SUBARU OUTBACK BE/BH H6 3.0 AT 154kW MY2003
SUBARU OUTBACK BE/BH 2.5i MT 115kW MY2002
ŠKODA OCTAVIA COMBI 2.0FSI AT 110kW MY2007
TOYOTA PROACE (DODÁVKA) 2.0D MT 94kW MY2014
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“