Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 18911
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
clovek se zde rozhodne vzdelava …
v Globusu jsem každý den .. musim občíhnout to reznictvi
v Globusu jsem každý den .. musim občíhnout to reznictvi
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6320
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kdyz uz je sezenete, poradne je tepelne upravte. Driv jsem je varil, ted je delam na pare, min pul hodky, vyplati se to.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- quickly
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 16117
- Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
- Bydliště: Hradubice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
quickly
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Taliány jsou skvělí.... Vyrábím je taky. Ale jen si tak chci pošťouchnout, kolik telecího tam asi bude, za 129/kgquickly píše:Trocha čtení
https://www.globus.cz/opava/o-globusu/p ... iho-masa/7
Odepsáno Macem...
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Já je dělám 1/3 zadní, 1/3 vepřové plece a 1/3 vepřové tučnější... Zamíchám maso, narazí se to do hovězích střev a potom mi to leží 3 dny v 8% slaném nálevu. Pak se to klasicky odvaří ma 70”C uvnitř
Odepsáno Macem...
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 18911
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
zrovna Globus dela burty dobre … az ho tam uvidim, slozeni vyfotim
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jasně, o tom se vůbec nechci přít. Výrobky maj opravdu dobrý. Něco oni, něco si nechají vyrábět. Hlavně maj fajn hovězí maso. Beru od stejného dodavatele a tam je skutečně býk býkem a ne jako někde, že si objednáš bejčí čtvrť a přistane ti jalovička na bejčskejch papírech )hamoun píše:zrovna Globus dela burty dobre … az ho tam uvidim, slozeni vyfotim
Odepsáno Macem...
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 18911
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ale zase jasne, ze chapu, ze za tu cenu to proste bude udelano "nejak" … (ne ve spatnem) ...
a ze ty to udelas tak, ze to bude slozenim i chuti uplne jiné
a jak nad tou cenou premyslim .. za 129 tam nemaji skoro zadne klobasy a ani parky … ta cena je fakt divna ...
a ze ty to udelas tak, ze to bude slozenim i chuti uplne jiné
a jak nad tou cenou premyslim .. za 129 tam nemaji skoro zadne klobasy a ani parky … ta cena je fakt divna ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kupovat "telecí" výrobek za 129 Kč/kg je stejně podezřelé jako kupovat nové STI za 400 tis.
Třeba 100% telecí salsiccia stojí 450 Kč/kg
Třeba 100% telecí salsiccia stojí 450 Kč/kg
Subaru Impreza WRX MY 2008
- vita1kulisek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2260
- Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
- Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
- Bydliště: Město Touškov 330 33
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Taliáni z Globusu jsou nepřekonatelní, opečení nebo na grilu jsou velká ňaminka.
Nejlepší maso i uzeniny tam mají, chutná mi ta jejich paštika v té ponožce i vídeňské párky...
Nejlepší maso i uzeniny tam mají, chutná mi ta jejich paštika v té ponožce i vídeňské párky...
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
- quickly
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 16117
- Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
- Bydliště: Hradubice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ten článek je datovaný z roku 2014 , jak budu v Globusu v Pardubicích, zkusím ho najít a zjistit aktuální cenu.Cheza píše:Kupovat "telecí" výrobek za 129 Kč/kg
quickly
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1402
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Taliány v Globusu v Pardubicích taky kupuju tak jednou za kvartál a myslím, že jsou za 119,- přes 130 to nebude, to už bych se asi kroutil
bývají i u uzenin na promenádě (sekaná do housky)
bývají i u uzenin na promenádě (sekaná do housky)
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- martinant
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2214
- Registrován: úte čer 28, 2011 8:12 am
- Jméno a příjmení: Martin Antoš
- Bydliště: Rokytnice n. Jiz.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
V Globusu sekana do housky! To jsme si kdysi taky davali. Kdyz se zadarilo tak tam ty sekany bylo vic jak housky
Odesláno z rozežranýho jabka.
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,2l/100km
ex. Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96.
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,2l/100km
ex. Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96.
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22550
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A vubec, nechteli jsme vzit spejlikovo uzenarstvi utokem?
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
- nothink
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 862
- Registrován: ned pro 30, 2018 8:34 pm
- Jméno a příjmení: Vojtěch Hvězda
- Bydliště: Ústí nad Labem
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No chteli, tedy ja urcite, asi vsichni cekaji, na to separatni slibovane vlakno
SUBARU OUTBACK BE/BH H6 3.0 AT 154kW MY2003
SUBARU OUTBACK BE/BH 2.5i MT 115kW MY2002
ŠKODA OCTAVIA COMBI 2.0FSI AT 110kW MY2007
TOYOTA PROACE (DODÁVKA) 2.0D MT 94kW MY2014
SUBARU OUTBACK BE/BH 2.5i MT 115kW MY2002
ŠKODA OCTAVIA COMBI 2.0FSI AT 110kW MY2007
TOYOTA PROACE (DODÁVKA) 2.0D MT 94kW MY2014