Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2718
- Registrován: pon srp 26, 2013 2:38 pm
- Jméno a příjmení: Standa H.
- Bydliště: Šumperk/Ostrava
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak super, ze basturma chutnala. Jinak je to celkem jednoduchy, koupis maso, hromadu soli a cukru, a pak uz to jenom nakladas a ono to samo schne.
Subaru Impreza GG WRX EJ205 165kW 2003
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
- .dundee.
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 2905
- Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
- Jméno a příjmení: Pavel
- Bydliště: Praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Další chřestové variace:
Základem jsou agloi olio těstoviny (tedy jen olej, česnek a sušená rajčata). Chřest mírně povařený, nakrájený na kousky, a na másle osmahnutý. Hlavičky na ozdobu
Základem jsou agloi olio těstoviny (tedy jen olej, česnek a sušená rajčata). Chřest mírně povařený, nakrájený na kousky, a na másle osmahnutý. Hlavičky na ozdobu
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19067
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
presne !!! dietni a zdrave maso ja ted zblajznul hovezi zebra na vine a korenove zelenine ... no .. lahoda
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24303
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jooo a přesněěě!!! vrťas to je nádherná ochutnávečka, takhle to mám nejraději! Dietka jak vyšitá Hamoune zní to moooc lahodně, chybí foto
Já dal v noci na dnešek zase nějaký ten královský škvarek, no teda spíš výpeček, taky mana
A dnes gril-dietní kuřecí prska! a k tomu pečená zelenina s pečenými brambory, tak jak to máme moc moc rádi a k tomu ledový salát, nefotil jsem, bylo by to poixté... zlatý el. gril, odskočil jsem si od sekačky, zapl gril a bylo hned hotovo. Dal jsem si jen opravdu trochu, bo jsem šel zas hned dělat na zahradu.
Jo musím říct, že to utření papírem funguje i na mém Concept grilu, docela jo, 99% bordelu jde dolů, jen se musí ihned, tj jasné. Pak už to stačí jen pár vteřinek domýt.
Já dal v noci na dnešek zase nějaký ten královský škvarek, no teda spíš výpeček, taky mana
A dnes gril-dietní kuřecí prska! a k tomu pečená zelenina s pečenými brambory, tak jak to máme moc moc rádi a k tomu ledový salát, nefotil jsem, bylo by to poixté... zlatý el. gril, odskočil jsem si od sekačky, zapl gril a bylo hned hotovo. Dal jsem si jen opravdu trochu, bo jsem šel zas hned dělat na zahradu.
Jo musím říct, že to utření papírem funguje i na mém Concept grilu, docela jo, 99% bordelu jde dolů, jen se musí ihned, tj jasné. Pak už to stačí jen pár vteřinek domýt.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Všechno zlé k něčemu dobré: dnes v práci jogurtovè noky s ovocným přelivem - sem se moc nenajedl, ale! Záchranil mne Šíma svými Monstermasovymi ošqarky. Luksusní, susede, děkuju.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24303
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Rádo se stalo! Dneska jsi je potřeboval, jak já včera v noci, včera dnes a zítra...Nedá se odolat, jo řezník Černocký to jsou nebesaŠaman píše:Všechno zlé k něčemu dobré
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Seču, tož není čas ztrácet čas. na první pohled.....nuda, ale na ten druhý.....aj když je to průmyslové, je to xnědku. Ptačí maso, trocha aspiku a pivo v každé lahví....páteční relax.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14833
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To je náhodou roztomilá rychlovka, taky bych si klidně jednu takovou kaiserku hnedle zakous
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Měl jsem dvě takové...
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14833
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No a já byl po jídle, mně by jedna stačila
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Lituju, že jsem nevzal víc. Jak to není od ověřeného řezníka, je to Sazka do loterie. Tentokrát se to povedlo. Albert dobře nasourcoval....
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 595
- Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
- Jméno a příjmení: Daniel Docekal
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dneska kotkety a pecene brambory