Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22699
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Ja krvavy rad mam, ale dost casto to mam krvavy jako fakt uz moc :-DDD maso jinak co kupuju, tak by melo byt vyzraly a vakuovany. Nicmene spis mam celkove problem s nastavenim toho grilu. Jako ze na kraji to mam uz skoro spaleny a uvnitr malo. Asi holt tenhle primitivni soudkovej gril na tohle uz vhodny neni :-/ ale ten teplomer sezenu, to je stejne dobry tip, diky :-)

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

spm píše:Ja krvavy rad mam, ale dost casto to mam krvavy jako fakt uz moc maso jinak co kupuju, tak by melo byt vyzraly a vakuovany. Nicmene spis mam celkove problem s nastavenim toho grilu. Jako ze na kraji to mam uz skoro spaleny a uvnitr malo. Asi holt tenhle primitivni soudkovej gril na tohle uz vhodny neni ale ten teplomer sezenu, to je stejne dobry tip, diky

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Nejlepší na hovězí je gril s poklicí. Já používám prakticky bez vyjímky Webera. U hovězího, ale i větších kusů masa to máš v podstatě jako troubu a jde strašně dobře regulovat teplota. Případně používat metodu nepřímého grilování, což znamená, že si dáš uhlí na jednu stranu a griluješ na druhý polovině grilu. Já dělám v grilu i kolena, kuřata, celou krkovici. Ale chce si to pohrát s teplotou a učit se...
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22699
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Diky, to nekdy vyzkousim :-) pokud se rovnou teda nedokopu koupit nejaky slusny gril :-D (ale ted je na rade asi sekacka, jdu zase vytahnout ven tu elektrickou hruzu, grrrrr :-DDD )

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 595
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od SWRT »

Ja delam tak 5 minut z kazde strany docela na prudko....pak dam do alobalu (uz mimo grill) a dam na to kousek masla...zabalim a necham tak 3-5 minut odstat...je to pro me tak akorat...v alobalu zustane super stava:)
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 595
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od SWRT »

Vypada to asi takto
Přílohy
Screenshot_20180728-194426-640x360.png
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Má lehká večeře ;-)
Přílohy
19FD3885-2542-443F-927D-7E1E1AA0B97B.jpeg
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22699
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Sakra jsem na ten steak dostal zase chut, ale mam uz tu jenom krkovici :-DDD

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

spm píše:Sakra jsem na ten steak dostal zase chut, ale mam uz tu jenom krkovici

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Vidíš, jedno odpoledne a umíš grilovat hovězinu... ,,,,| (*_^) |,,,, ,,,,| (*_^) |,,,,
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
Stefan
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
Bydliště: SK, BB, LC

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Stefan »

Ja to nechávam 5-6 minút (keď sa už mäso nelepí na rošt) z oboch strán a potom nechám dôjsť 15 minút v grilovacom alobale:
Přílohy
Presne. Takto mňamkovo potom vyzerá sika...
Presne. Takto mňamkovo potom vyzerá sika...
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Thajská polévka s krevetami Tom Yum Goong

Obrázek
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14833
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

Yohne, to je ta restaurace v ČB, co jsi ji tehdy zmiňoval? A tam dáme minisraz kdy? :-) Žebra byly super, ale tohle mě zajímá víc...
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22699
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Nechcete tam v těch končinách udělat nějakej 3 denní sraz? Že bych dorazil a během těch 3 dní bysme tam oběhali všechny ty žrádelny :-DDD
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Tohle vařila teď doma Jana. A do tej restaurace můžem klíďo někdy zajít.
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Tak příště doraž do Lažišť k nám na sraz Jeníku :-)
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22699
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

A tam se taky jí nebo se tam jenom pije káva? :-DDD
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“