Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Stefan
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
Bydliště: SK, BB, LC

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Stefan »

Lepšie som sa zasmial ako v Vtipy, nejen o Subaru. :-DDD
Sorry Sima, ale ako predseda píše, sám si si nabehol. (_)D
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

To je jako v tom filmu... byli jste pro krmivo, jó?? Jó...
V Kolíně??? Jóó...;-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Tak už pomalu nakupuju na vánoce:-)
Ale nikdo nic nedostane, leda si to se mnou přijdou vypít:-)
Přílohy
F7DB6465-1A7E-4F22-9A06-1209C781EBD9.jpeg
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Kolín jo ? =)
vidím tam trocken dobroten :*)
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

ybrcek píše:Kolín jo ?
vidím tam trocken dobroten
Pfaffmann má dobrý všechno a v podstatě za peníze, za který je škoda to nepít. Ikdyž Sedláka mám taky dost rád. Hlavně rulandu šedivou...
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

asi máme stejný vkus :)
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Jo to máme, taky pozoruju, co vkládáš za obrázky:-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Dnes už končím dvě sedmičky grune veltliner trocken familia Buchmeier.
Zítra nakupy zasob na wienachten. Retz Wachau Hollabrunn.
Naposledy upravil(a) ybrcek dne sob lis 25, 2017 10:04 am, celkem upraveno 1 x.
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Já piju teď toho Sedláka rulandu pozdní sběr. Super:-) Já nakupuju na global wines, rád si pro to jezdím. Mrkni na to, je to dobrej shop
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
Mareka
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2591
Registrován: čtv bře 24, 2011 8:25 pm
Jméno a příjmení: Marek
Bydliště: Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mareka »

Piju Absinth od Žufánka a taky dobrý.
Obrázek
Forester XT 2.5 EcuTek 1 (06), ex Forester XT 2.0 EcuTek 2 (02), Forester 2.0 (99)
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Mareka píše:Piju Absinth od Žufánka a taky dobrý.
//uploads.tapatalk-cdn.com/201711 ... 5a9788.jpg
To není pro nás obyčejný alkoholiky:-)
Na to jsem se nikdy necejtil...bojim, bojim;-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
Mareka
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2591
Registrován: čtv bře 24, 2011 8:25 pm
Jméno a příjmení: Marek
Bydliště: Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mareka »

Piju to bez obav. Jen ty procenta jsou znát.
Forester XT 2.5 EcuTek 1 (06), ex Forester XT 2.0 EcuTek 2 (02), Forester 2.0 (99)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Včil večer krátké degustování píva Zašovského,výrobce Bonver,dávají to do toho vše,o peníze nejde,přetáhli kdysi i plzeňského sládka(ne,že by pro mě plzeň byla něco echt,to už vůbec ne)čepováno dnes v Krasenském pivovaru,krásné prostředí,milá,rychlá obsluha,prý super jídlo,ale to pívo je furt stejně hnusné,ale to jsem už věděl předem,no dobrá zlepšili se,ale tj tak vše,pít to nebudu.
Co mě ale mrzí,ne to špatné pívo,ale to,že kluci se dál krásně bavili,začli hrát bowling a budou pokračovat,ale já musel domů,ráno na šichtu ::-((( =) Nicméně to pívo opravdovým pivařům,co tam se mnou seděli taky prvně nechutnalo,to je teda slabé slovo...Snažil jsem se to brát bez předsudků,ale jak vidno nebyl jsem sám,komu to nejde přes hubu.
Jo Absint jsem pil před dvaceti lety,pak ještě taky jednou vyjímečně,nic moc,silnější je,ale my zvyklí z ohnivky jsme vždy připraveni.Špejlíku toho se neboj,není čeho,předchází to pověst.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Já moc tvrdej alkohol celkově nepiju. Nedělá mi to dobře na moje problémy s břichem. Ale je fakt, že kvalitní alkohol je dobré ochutnat.. Ať jsou to rumy, nebo koňaky..
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Piju uz jen vino a rum z karibiku
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“