Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6355
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Cervenej je nejlepsi
Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak vám povim, že se asi stanu vegetariánem... Dnes jsem zabíjel prase, co si zlomilo nohu a poprvé v životě se mi udělalo samotnýmu šoufl, když sem viděl, že i tak se snaží utýct a schovat mezi ostatní.
Nedávno jsem tady vedl pár výměn s Ondrou OZP a asi se fakt k němu přidám.... nějak to se mnou hnulo.
Podotýkám, že jsem sice kuchař, ale teď už par let dělám v řeznictví a v mládí jsem dělal na porážce. Takže uz jsem něco zažil.
Nedávno jsem tady vedl pár výměn s Ondrou OZP a asi se fakt k němu přidám.... nějak to se mnou hnulo.
Podotýkám, že jsem sice kuchař, ale teď už par let dělám v řeznictví a v mládí jsem dělal na porážce. Takže uz jsem něco zažil.
Odepsáno Macem...
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24411
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No ty bláho,já viděl jen,že jsi tu něco napsal a chtěl jsem jen odepsat:ty náš ale zásobuješ řezníku-špejlíku a ono jak vidím vše je úplně jinak a jinde.Nebudu to komentovat,protože jsem v tomhle pokrytec nebo co,nemohl bych nic zabít,nic takového,nikde v tomhle prostředí dělat,nic bych si pak nedal,ne z tohohle...Ale prostě maso miluju a pak si to pokrytecky dám,nemusím to mít furt,ale mám furt a to hodně,tu potřebu masa,radši to asi už nebudu rozmazávat,ale věřím ti špejlíku,věřím!!!Mimochodem kde se to stalo,že jsi psal,že prase uteklo mezi ostatní,to nebyla domácí zabijačka?
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jo jo, domácí. Má 4 kousky.sima píše: No ty bláho,já viděl jen,že jsi tu něco napsal a chtěl jsem jen odepsat:ty náš ale zásobuješ řezníku-špejlíku a ono jak vidím vše je úplně jinak a jinde.Nebudu to komentovat,protože jsem v tomhle pokrytec nebo co,nemohl bych nic zabít,nic takového,nikde v tomhle prostředí dělat,nic bych si pak nedal,ne z tohohle...Ale prostě maso miluju a pak si to pokrytecky dám,nemusím to mít furt,ale mám furt a to hodně,tu potřebu masa,radši to asi už nebudu rozmazávat,ale věřím ti špejlíku,věřím!!!Mimochodem kde se to stalo,že jsi psal,že prase uteklo mezi ostatní,to nebyla domácí zabijačka?
Odepsáno Macem...
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
burčák mne stal jen pár hodin ve vinohradě
a s tím masonežerstvím ti rozumím.
když jsme každy podzim vraždili kachny na zimu ,tak jsem ty konkretní kachny nebyl schopnej jíst
ještě že se dá zajít do obchodu...
kamarád říká:
kdyby pánbůh chtěl aby jsme nejedli zvířata , proč by je stvořil z jídla
to jen na odlehčení
a s tím masonežerstvím ti rozumím.
když jsme každy podzim vraždili kachny na zimu ,tak jsem ty konkretní kachny nebyl schopnej jíst
ještě že se dá zajít do obchodu...
kamarád říká:
kdyby pánbůh chtěl aby jsme nejedli zvířata , proč by je stvořil z jídla
to jen na odlehčení
Naposledy upravil(a) ybrcek dne ned říj 08, 2017 8:55 am, celkem upraveno 1 x.
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- M a r c e l
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 15410
- Registrován: pát úno 05, 2010 2:58 pm
- Jméno a příjmení: Martin Fabian
- Bydliště: Středozem B-)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
no, nás čeká "vyřešit" letošní jehně, bezpapírovej beránek, nikdo ho nechce, na zimu si ho nechat nemůžeme, málo sena a celkově to je blbost, no nechce se mi do toho...
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jehne ... tvle to bych nedal
Odesláno z debila
Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6355
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Je to divný, ale za mlada jsem vraždil a teď s tím mám problémy. I kapra si raději nechávám zabít a vyvrhnout po zkušenosti, kdy se mi doma zabitej kapr probral, pal jsem se mu omlouval, že ho musím zabít. Asi to jde s věkem. A jehně bych taky nedal, když jsem srazil srnu, tak aby se netrapila, šel jsem jí trhnout vaz a na ty oči do smrti nezapomenu .......
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kačaba
Odesláno z debila
Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No co vám budu vypravet
Odesláno z debila
Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6355
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ještě že mobily neprenaseji tu vůni
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- foxmax
- Uživatel fóra
- Příspěvky: 120
- Registrován: ned led 10, 2010 8:39 pm
- Jméno a příjmení: V.E.
- Bydliště: Vizovicko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jelikož je venku dnes hodně ošklivo, tak jsem se dostal k pár řádkům co se týká dobrot snad nebude vadit že jsou to jen hříbky, polévka se vaří smaženice je již v pupíku a zkusili jsme i rychlé rizoto a taky bylo výborné.
Hlavně malý pomocnící je začínají poznávat a zpracovávat s konzumací to zatím není nic moc ale snad se to taky napraví a není to maso
Hlavně malý pomocnící je začínají poznávat a zpracovávat s konzumací to zatím není nic moc ale snad se to taky napraví a není to maso
Forester 2005 2.0X
- M a r c e l
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 15410
- Registrován: pát úno 05, 2010 2:58 pm
- Jméno a příjmení: Martin Fabian
- Bydliště: Středozem B-)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
a to má jméno B-(ybrcek píše:Jehne ... tvle to bych nedal
Odesláno z debila
- M a r c e l
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 15410
- Registrován: pát úno 05, 2010 2:58 pm
- Jméno a příjmení: Martin Fabian
- Bydliště: Středozem B-)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To se dělá jinak, vzadu na krku, v týle, mají takovou jamku, tam přiložíš ostrý úzký nůž a zarazíš ho do páteře, je to hned, bez trápení... Naučil mě to soused myslivec, volal jsem mu tehdy kvůli stažené srnce, abych jí ukončil trápení.cleo píše:Je to divný, ale za mlada jsem vraždil a teď s tím mám problémy. I kapra si raději nechávám zabít a vyvrhnout po zkušenosti, kdy se mi doma zabitej kapr probral, pal jsem se mu omlouval, že ho musím zabít. Asi to jde s věkem. A jehně bych taky nedal, když jsem srazil srnu, tak aby se netrapila, šel jsem jí trhnout vaz a na ty oči do smrti nezapomenu .......
Předtím jsem jinou podřízl, tohle je prý pro to zvíře lepší...
A kaprovi se taky omlouvám...
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10660
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Byl jsem včera v Šebrově na dýňových slavnostech. Polévka s kokosovým mlékem a zázvorem úžasná. A dyňový zelí s výpečky a karlovarským knedlíkem taky super. Pokud to ještě zalejete tmavým dýňovým svrchně kvašeným pivem. Chutná po dýni a pár chvilek po napití se mi zatřepali fusky, jak nastoupila silná hořkost. Dobrota. No a pak jsme na chatě narazili malej soudek s Jarošovským pivkem. Celkem dost světlá 11 a dá se to pít.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem