Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Obojí jak říkáš Tapane fajn, k pívu určitě, mě je osobně jedno jestli je to velká nebo malá šufan gastronomie, hlavní je jak to chutná
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19126
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
preeeeeeeesne Simo .. vyssi nizsi gastronomie je vetsinou jedno ..
ja vylozene muzu jednoducha rychla "jidla" .. tyhle mnamky jsou megaluxus
ja vylozene muzu jednoducha rychla "jidla" .. tyhle mnamky jsou megaluxus
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A já si dám též, na co mám chuť. Vysmažený víkend pokračuje. Dostal jsem chuť na smažák, tak jsem do něj ještě něco schoval pro zpestření. Povedlo se, nevytekl...
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 259
- Registrován: stř čer 05, 2019 8:49 am
- Jméno a příjmení: Iva Svobodová
- Bydliště: Praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dnešní oběd - vařil táta. Vaří dobře a rád. Bylo to luxusní.... . Vepřová pečeně s cibulkou, švestkami, jablky a Hokaido, pečené brambory s jablky.
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Že bylo holčičce 17 tak jsme jí koupili pytlík krevet od místního rybododavatele, původem anglan a tahá to někde z Dánska každý týden, takže cerstve nemrazene, po přepočtu to je asi 10 korun za vyloupanou krevetu, a ani se moc nevypoti na pánvi, drzej tvar i objem. No tak jen máslo česnek krevety sůl... Křehké šťavnaté dobré
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No a něco pro mě na večer, já rád tyhle rauty s větším výběrem,.
Hřbet z jednoho poradneho králíka, jatýrka ze 2x pořádných králíků, krůtí stehno bez kosti napříč krájené - to je z Makra velkoproducent a staly dodavatel krůty Zelenka, vždy dobré bez zápachu a v pohodě.
Udělám si dopredu chutě proplachem trubek nějakou standartní desítkou, samozřejmě v množném čísle, takže 2 hodinky proplach, než se to dopeče, pak se na to vrhnu!
Hřbet z jednoho poradneho králíka, jatýrka ze 2x pořádných králíků, krůtí stehno bez kosti napříč krájené - to je z Makra velkoproducent a staly dodavatel krůty Zelenka, vždy dobré bez zápachu a v pohodě.
Udělám si dopredu chutě proplachem trubek nějakou standartní desítkou, samozřejmě v množném čísle, takže 2 hodinky proplach, než se to dopeče, pak se na to vrhnu!
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Goba: normálně Tě neznám osobně, ale začínáš mne "vytáčet" - takové dobroty!!! Hned bych Ti (holčičce) ty mořské potfory zrekvíroval...naštěstí jsem si nedávno dal (yes! hodně česneku a troška vína, pokud je....) Když jsem byl kdysi dávno v Řecku, šel jsem primárně po mořských a po místních pochutinách....
Mycáka moc nemusím, ale ta krůta, to by šlo.....hmmmm
No já už teď jen "proplachuju" mám tu od Valáška jeho IPAu - a ta mi jede...
Avis: Luxus!
Já mám toto vlákno asi moc rád. Pište, foťte.
Mycáka moc nemusím, ale ta krůta, to by šlo.....hmmmm
No já už teď jen "proplachuju" mám tu od Valáška jeho IPAu - a ta mi jede...
Avis: Luxus!
Já mám toto vlákno asi moc rád. Pište, foťte.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Krůtí hnáta je takovej tichej favorit, cenově asi 145 bez kosti, dělám z toho rád vrabce nebo přidávám do sekané, je to šťavnaté mekkci a lehké maso, po letech vepřového je to rozumná a chutná alternativa i pro rejpaly co neradi zvěřinu. A není to papír jako kuře.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14846
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A jde se dělat dort! Co to bude, až to bude?
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20624
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Totem?
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14846
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Samá voda...
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- quickly
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 16148
- Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
- Bydliště: Hradubice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Formule
quickly
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14846
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Přihořívá
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- quickly
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 16148
- Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
- Bydliště: Hradubice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nějaké GT ?
quickly
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Batmobil?
Prodáno: BMW 340i xDrive Touring, ZF automat, LCI (7/2015)
Největší ostuda značky subaru: Subaru Legacy 2.0D, MT, MY08-09 ... první motor umřel v 64.000 km, druhý po 3.000 km a třetí vykázal znaky smrtelnosti po 35.000 km
Prodáno: Saab 9-3 2.8T Turbo X SportCombi (2008)
Prodáno: Subaru Impreza STI, Type R, MY98
Největší ostuda značky subaru: Subaru Legacy 2.0D, MT, MY08-09 ... první motor umřel v 64.000 km, druhý po 3.000 km a třetí vykázal znaky smrtelnosti po 35.000 km
Prodáno: Saab 9-3 2.8T Turbo X SportCombi (2008)
Prodáno: Subaru Impreza STI, Type R, MY98